Veceras Odom preko moj prvi izbor...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Misliš da je google u pitanju? Pa svaki iole ozbiljniji teniski poznavalac mora znati sve poraze Miloša ove sezone. Simpatičan si momak, ali uozbilji se. Kakav ti i treniranje tenisa. Evo ja kao amater te izazivam i častim sa 1 terminom u trajanju od 2h sedmično u iduća 3 mjeseca, ako ti mene pobjediš.kelner je napisao/la:Prije 3 mjeseca jel???Dobro neka je.Ferero pregazio Nadala,Soderling Nadala,jel to znachi da su bolji teniseri...E glupko,nemoj laprdati bezze.Kod tebe izgleda Google majka znanja,nasao da ga je Greul pregazio,i ti sad pametanBegonja je napisao/la:Misliš da su po kvaliteti nauporedivi, a u jedinom meču prije 3 mjeseca ga Greul pregazio?kelner je napisao/la:Razradio sam to za danas,na jednom cekam njeg,Azarenku i chelsea.
Misljenje je da ce ga dobit,95%,PO KVALITETI SU DALEKO NEUPOREDIVI,JEDINO AKO STA DRUGO NE KRENE PO ZLU,POVREDA NE DAJ BOZE
Ako budes nekad u Zenici,posalji mi pp prije tog,da ja i ti bacimo koju,o mom trosku...legenda reala je napisao/la:E u nas nema teniski terena ,jbg ,ima neki odbojkaški na betonu pa Krčko ala Federer i co ,ponekad igraju ,u adisa možda ima( ali čisto sumnjam) ,u Harya ima 1000% teren ,možda on igra
Ja nisam nikad igro tenisa ,a baš bi volio
Ima i kod Adisa.....legenda reala je napisao/la:E u nas nema teniski terena ,jbg ,ima neki odbojkaški na betonu pa Krčko ala Federer i co ,ponekad igraju ,u adisa možda ima( ali čisto sumnjam) ,u Harya ima 1000% teren ,možda on igra
Ja nisam nikad igro tenisa ,a baš bi volio
Što će ti net kad imaš na Sport klubu.Eric Cartman je napisao/la:Zdravo momci , evo i mene nakon dugo vremena, hocem da vas pitam ima li na netu neki stream da mogu gledat vecerasnji mec Barca - RMA ? hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.