FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Zvat BHT pitat za snimak utakmice nema ti druge..ja imM utakmicu Sloboda Liris snimljenu imam I jednu tekmu Sloboda-Sarajevo takodjer moram to pregledat 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
svaka cast druze!cesc4 je napisao/la:
Jedan fini video iz 1991 godine![]()
Jel tko snimio casualce na 13:04, faking uk stajl

I da, "Ma ostavi je majstore, je.b.." je i prije 22 godine zvucalo kao sto i danas zvuci

tuzlanska Sloboda
-
- Moderator
- Kontakt:
Trebate od sad skandirati na ovaj način: Istok (stajanje) ''NE DAMO'' - Zapad ''SMAJILA''

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
SRETAN DAN DRŽAVNOSTI BIH,MA KAKVA GOD BILA NAŠA JE

Pobjeda je bolja od orgazma!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Sretan dan državnosti svoj crveno-crnoj braci...da nam naša draga BIH pozivi još milion godina
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
staragarda je napisao/la:Sretan dan državnosti svoj crveno-crnoj braci...da nam naša draga BIH pozivi još milion godina
Dok je njenih sinova/kćeri HOĆE

Pobjeda je bolja od orgazma!

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Interni moderator
- Kontakt:
odakle ovo da Fukare nisu za jagodicamiky_hz je napisao/la:

-
- Kontakt:
pa u jednu reku vecina nezeli...covjek je unistio mladu repku,celik...kozaru....jedino u borcu ima rezultate,koliko se sjecam i tamo ga nogirali iz nepoznatih razloga.....
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- SaltCityAttack
- Kontakt:
vala sa onom Kozarom i nije mogao bolje iskreno..sad sto su ga iz Borca istjerali ko zna..vjerovatno zbog lopovluka korupcija pizde materine..ma ako moze Blaz Sliskovic dobro je
..sam ljudi kako covjeku pred oci stat?..sjeca li se neko od vas koliko smo mu mi ebavali majku sve i svasta dok je bio u Posusju?..ne znam ko je od vas bio na utakmici ali sjetite se sta je radio on od provokacija njega je cak i sudija morao odstranit sa utakmice ahahahaha..i sad covjeka zvat da nam bude trener ahahahhaha

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Interni moderator
- Kontakt:
koja vecinawienultras je napisao/la:pa u jednu reku vecina nezeli...covjek je unistio mladu repku,celik...kozaru....jedino u borcu ima rezultate,koliko se sjecam i tamo ga nogirali iz nepoznatih razloga.....

-
- Kontakt:
ima rjesenja i u domacim snagama,denis,buco,sok,bla bla bla inace nije istina da sok nece..nije nam sigurno da cemo u premjer ligu,bar ne sto posto,sada zamisli da neudjemo a covjek uzme lovu,ogromnu,onako ko glavas,moje misljenje je da nije ekonomicno,ali hajd
-
- Interni moderator
- Kontakt:
plata i premiranje se uslove rezultatom....nemoj da toplu vodu otkrivamo....znaci,eo ti repa al kad nas uvedes u miki maus ligu..i fino..pecat,potpiswienultras je napisao/la:ima rjesenja i u domacim snagama,denis,buco,sok,bla bla bla inace nije istina da sok nece..nije nam sigurno da cemo u premjer ligu,bar ne sto posto,sada zamisli da neudjemo a covjek uzme lovu,ogromnu,onako ko glavas,moje misljenje je da nije ekonomicno,ali hajd
-
- Kontakt:
druze niko nece raditi za platu od 800 km,a eto ako nekim slucajem nas uvedes,ispostovacemo te,barem ne oni koji su na glasu...svi hoce para na ruke i podobru platu...niko vise neradi na rijec,to su cinjenice..mozes ti i potpisati papir,ali ljudi hoce solde,hebe im se za papir,uslovljavanje i k...rceve...to su cinjenice
-
- Interni moderator
- Kontakt:
pa to mi i jest smijesno...cuj,necemo mi jagodica..pitanje je bil on htjeo naswienultras je napisao/la:druze niko nece raditi za platu od 800 km,a eto ako nekim slucajem nas uvedes,ispostovacemo te,barem ne oni koji su na glasu...svi hoce para na ruke i podobru platu...niko vise neradi na rijec,to su cinjenice..mozes ti i potpisati papir,ali ljudi hoce solde,hebe im se za papir,uslovljavanje i k...rceve...to su cinjenice

-
- Kontakt:
Druze da to nije Blaz Sliskovic.mozda si se zbunio, vlado jagodic nije trenirao posusjeSaltCityAttack je napisao/la:vala sa onom Kozarom i nije mogao bolje iskreno..sad sto su ga iz Borca istjerali ko zna..vjerovatno zbog lopovluka korupcija pizde materine..ma ako moze Blaz Sliskovic dobro je..sam ljudi kako covjeku pred oci stat?..sjeca li se neko od vas koliko smo mu mi ebavali majku sve i svasta dok je bio u Posusju?..ne znam ko je od vas bio na utakmici ali sjetite se sta je radio on od provokacija njega je cak i sudija morao odstranit sa utakmice ahahahaha..i sad covjeka zvat da nam bude trener ahahahhaha
-
- Kontakt:
za sliskovica i govori,covjek kaze moze slisko,ali kako mu na oci...prati recenicu drugdusseldorf je napisao/la:Druze da to nije Blaz Sliskovic.mozda si se zbunio, vlado jagodic nije trenirao posusjeSaltCityAttack je napisao/la:vala sa onom Kozarom i nije mogao bolje iskreno..sad sto su ga iz Borca istjerali ko zna..vjerovatno zbog lopovluka korupcija pizde materine..ma ako moze Blaz Sliskovic dobro je..sam ljudi kako covjeku pred oci stat?..sjeca li se neko od vas koliko smo mu mi ebavali majku sve i svasta dok je bio u Posusju?..ne znam ko je od vas bio na utakmici ali sjetite se sta je radio on od provokacija njega je cak i sudija morao odstranit sa utakmice ahahahaha..i sad covjeka zvat da nam bude trener ahahahhaha
- SaltCityAttack
- Kontakt:
dusseldorf je napisao/la:Druze da to nije Blaz Sliskovic.mozda si se zbunio, vlado jagodic nije trenirao posusjeSaltCityAttack je napisao/la:vala sa onom Kozarom i nije mogao bolje iskreno..sad sto su ga iz Borca istjerali ko zna..vjerovatno zbog lopovluka korupcija pizde materine..ma ako moze Blaz Sliskovic dobro je..sam ljudi kako covjeku pred oci stat?..sjeca li se neko od vas koliko smo mu mi ebavali majku sve i svasta dok je bio u Posusju?..ne znam ko je od vas bio na utakmici ali sjetite se sta je radio on od provokacija njega je cak i sudija morao odstranit sa utakmice ahahahaha..i sad covjeka zvat da nam bude trener ahahahhaha
druze ja i pricam o blazu ..vidis da sam napisao ako moze Blaz dobro je, ali njemu smo vec bili dizali pritisak ovdje da je bio poludio skakao ko majmun..d..mislim dugo veceg ludjaka nisam vidjeo da onako ..hoce da skine trenerku da nam cundaru pokazuje poludio bio Blaz skroz na skroz ahhahahaha
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
radi se o tome,cak i da mozemo,cak i da hoce,ja kazem nije trener za nas,jrdno drvo bi zamjenilo drugostaragarda je napisao/la:pa to mi i jest smijesno...cuj,necemo mi jagodica..pitanje je bil on htjeo naswienultras je napisao/la:druze niko nece raditi za platu od 800 km,a eto ako nekim slucajem nas uvedes,ispostovacemo te,barem ne oni koji su na glasu...svi hoce para na ruke i podobru platu...niko vise neradi na rijec,to su cinjenice..mozes ti i potpisati papir,ali ljudi hoce solde,hebe im se za papir,uslovljavanje i k...rceve...to su cinjenice
-
- Kontakt:
Ok, sory.sad skontaoSaltCityAttack je napisao/la:dusseldorf je napisao/la:Druze da to nije Blaz Sliskovic.mozda si se zbunio, vlado jagodic nije trenirao posusjeSaltCityAttack je napisao/la:vala sa onom Kozarom i nije mogao bolje iskreno..sad sto su ga iz Borca istjerali ko zna..vjerovatno zbog lopovluka korupcija pizde materine..ma ako moze Blaz Sliskovic dobro je..sam ljudi kako covjeku pred oci stat?..sjeca li se neko od vas koliko smo mu mi ebavali majku sve i svasta dok je bio u Posusju?..ne znam ko je od vas bio na utakmici ali sjetite se sta je radio on od provokacija njega je cak i sudija morao odstranit sa utakmice ahahahaha..i sad covjeka zvat da nam bude trener ahahahhaha
druze ja i pricam o blazu ..vidis da sam napisao ako moze Blaz dobro je, ali njemu smo vec bili dizali pritisak ovdje da je bio poludio skakao ko majmun..d..mislim dugo veceg ludjaka nisam vidjeo da onako ..hoce da skine trenerku da nam cundaru pokazuje poludio bio Blaz skroz na skroz ahhahahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.