dobro pitanjerio_Ferdy88 je napisao/la:Na kojem profilu je objavio ovaj selfie
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ma sumnjam da je stigao objaviti, bitno je da je "uhvatio" pa objava vjerovatno ide nakon meca. Kraljevski potez, nema sta.rio_Ferdy88 je napisao/la:Na kojem profilu je objavio ovaj selfie
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Contentissimo
- Kontakt:
Lazio blizi pobjedi, ali kako se kretao rezultat u 2. poluvremenu dobro je i ovako
ps
steta za ovu sansu Klosea na kraju
ps
steta za ovu sansu Klosea na kraju
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
opet pickasto 2 pol kao i protiv intera
a opet mogli zabiti jos jedan 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Klose je morao ono pogoditi!
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Odlicna utakmica pravi derbi jos samo crveni je nedostajao 
Lazio zaslužio pobjedu, Anderson povećao cijenu za jedno 5-6 miliona, Roma opet pogurana od strane sudija.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
razočaran sam, Raduu **** mrtve, kao i Pioliju
a i ove **** ciganske, uvijek su imali sreće 
- IlCapitano
- Kontakt:
Denno je napisao/la:Nek se zahvale Garsiji.
Zabiju prvi gol iz ofsajda, onda ih vile pronosaju kod šanse Klosea na kraju. Budite sretni sa bodom.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
žedru, kako ti ono kažešChinaglia je napisao/la:razočaran sam, Raduu **** mrtve, kao i Piolijua i ove **** ciganske, uvijek su imali sreće
Nije sreća nego znanje kapitena, da je isto imao Garsija Roma bi i prvo poluvrijeme krenula kao drugo.
@IlCapitano
Zamolio bih te da preskačeš moje postove kako na RB tako i ovdje.
embrace the chaos
- L'Avvocato
- Kontakt:
Jbg, meni je bio predobar derbi. Vrhunska utakmica osim zadnjih desetak minuta.
Lazio zaslužio pobjedu po skoro svim parametrima, ali im se nije dalo. Kao i mnogo puta ove sezone. Mnogo nesretan tim. Doduše i Pioli već po ko zna koji puta potvrđuje problem sa zatvaranjem utakmice.
Totti potvrdio klasu. Malo mi glupav ovaj selfie, ali neobično u svakom slučaju. Mogu misliti koliko će ga igrača pokušati kopirati u narednim mjesecima
Lazio zaslužio pobjedu po skoro svim parametrima, ali im se nije dalo. Kao i mnogo puta ove sezone. Mnogo nesretan tim. Doduše i Pioli već po ko zna koji puta potvrđuje problem sa zatvaranjem utakmice.
Totti potvrdio klasu. Malo mi glupav ovaj selfie, ali neobično u svakom slučaju. Mogu misliti koliko će ga igrača pokušati kopirati u narednim mjesecima
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
koji je baba ovaj Totti

- IlCapitano
- Kontakt:
Uvrede editovane, imaš opomenu pred ban.Denno je napisao/la:žedru, kako ti ono kažešChinaglia je napisao/la:razočaran sam, Raduu **** mrtve, kao i Piolijua i ove **** ciganske, uvijek su imali sreće
![]()
Nije sreća nego znanje kapitena, da je isto imao Garsija Roma bi i prvo poluvrijeme krenula kao drugo.
@IlCapitano
Zamolio bih te da preskačeš moje postove kako na RB tako i ovdje.

Pazi usana.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
sreća je to što iz nikakve igre zabijete dva gola, a onda vas vile pronasaju kod naše dvije šanse (Mauri, Klose)
kao što reče Advokat, ova ekipa je mnogo nesretna, al' nas je i Pioli uhakao, kako protiv Intera, tako i danas
- L'Avvocato
- Kontakt:
Chini, večeras za Juve jel tako
Jel ono Klose imade zicer pred kraj utakmice? Dvije kolosalne prilike promaši Lazio u drugom poluvremenu. Očajna odbrana Rome.
Jel ono Klose imade zicer pred kraj utakmice? Dvije kolosalne prilike promaši Lazio u drugom poluvremenu. Očajna odbrana Rome.
★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
riomma da je imala onakve dvije šanse, oba gola bi zabili
jeste Klose, nemoš vjerovat' da je fulao, pa drago Miro 
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ofsajd 100% + smijesni kartoni za lazio, andrson i cana, ko je gledao vidio je kakvi su startovi cane bili, sve na loptu.. a astori krmak udari igraca i nista ne svira.. da ne kazem kad neko nasloni ruku na tottija odma je faul
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
I meni nije jasno kako Astori ne dobi žuti? Tottia niko ne smije pipnut, odmah pada.fedeltafrotta je napisao/la:ofsajd 100% + smijesni kartoni za lazio, andrson i cana, ko je gledao vidio je kakvi su startovi cane bili, sve na loptu.. a astori krmak udari igraca i nista ne svira.. da ne kazem kad neko nasloni ruku na tottija odma je faul
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.