Pa kako zapad ovdje hiljadu, a jučer maksimalno hiljadu i po? Više od duplo ljudi je jučer bilo na zapadu nego na toj slici koju si postavio.

Prvo kids corner ispod lože popunjen jučer bio, a tu potpuno prazan, drugo dio zapada prema jugu je imao ljudi koliko i dio prema sjeveru.
Jučerašnja utakmica je apsolutni dokaz da nam je Arena direktno sjebavala broj ljudi na utakmicama svojim užasnim terminima. Ili je radni dan ili je vikend u 13h. A vi nam se smijali i bilo vam šega. Ne daj Bože da ste se pokušali solidarisati, pa makar ovdje na forumu. Do trenutka kada se vama isto desilo i kada ste imali mizeran broj ljudi na utakmici na kojoj sam ja lično očekivao da ćete imati najveći broj.
Zašto bi se nama pumpao broj ljudi, a vama smanjivao? Ne vidim nijedan konkretan razlog za to.
Edit: Ja nigdje nisam napisao da vam je neko povećao broj gledalaca na utakmici, pričaš gluposti. Ako možeš nađi gdje sam to napisao. Jedini koji ovdje piše da se nekome pumpa broj gledalaca si ti.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu