FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

molotovljev

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la molotovljev » 02 avg 2011, 20:01

...na penale :lol:
F.K.SARAJEVO

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 02 avg 2011, 20:03

molotovljev je napisao/la:...na penale :lol:
Skorinjo im daje dva...e sad' ,pitanje je da l' mozemo dati jos 3 :D :D :D :D

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 02 avg 2011, 20:12

legenda79 je napisao/la:
collector je napisao/la:@legenda79

to ti mislis da je praksa zadnji mjesec dana, da si malo upuceniji u stanje u klubu znao bi da su od pocetka proljetnog djela sezone pa sve do danas isplacene sve plate a uz to su svim igracima isplacena dugovanja koja su bila prema njima, sta mislis koji je razlog ostajanja Torlaka, Scepanovica i Kojasevica u ekipi... a Bgm dobili su i neke premije tako da ti je ta prica nigdje veze...
Ne kontas ti o cemu ja pricam....niko nije rekao da su isplacene plate i zaostatci ali da se "praksa" dijeljenja plata mjesec za mjesec upraznjava i postuje tek u zadji mjesec dana...a i proljetni dio je jako dalek period pravo, izvini me moli te pa sam pogrijesio u dva mjeseca...dabogda dobijali premije svaki mjesec sto se mene tice i imali svi platu od 5 milja...suti bolan i ne pricaj da je nidje veze moja prica,a koliko sam upucen i koliko znam o vasem klubu tebi bi se zamantalo,ne zato sto zelim nego sam primoran da znam jer su clanovi vaseg upravnog odbora meni jako blike osobe ;) ...malo,al stvarno malo ste stali na noge a ti se podigo i napisa citat ko da ste finasiski stabilni poput Barcelone ili Real Madrida...

Zavrsavam s bilo kakvim daljnim komuniciranjem i repliciranejm,nisam dosao da provociram i ujedam nego sasvim normalno sa realnim stvarima koje su na kraju krajeva pozitivni za vas klub..!!!
Hoces da kazes da su sve plate isplacene ali ne mjesec za mjesec vec da se dva-tri mjeseca pauzira pa onda isplati ? nema ti to logike
Od januara su sve redovne, prije bog zna kako je bilo

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 02 avg 2011, 20:38

Igraj Skoro ale...Horde su uz tebe :) Ima da gori sve kad izadje na teren. Dobrodosao kraljuuu
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 avg 2011, 20:43

Izlazak Skore na teren ima da proslavimo ko da smo prosli Spartu :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 02 avg 2011, 20:47

Nije mi jasno kako ce Skoro igrati protiv Sparte kad nije bio prijavljen za ovu utakmicu :?: ili se moze sada naknadno opet prijaviti prije utakmice revansa :?:
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 02 avg 2011, 20:48

Treba vama Škoro,da je on igrao protiv Sparte sigurno bi dali golove iz onih šansi. Slab vam je ovaj cipelić pravo.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 02 avg 2011, 22:18

Ne kontam fakat mozeli se prijaviti za ovaj revans na kosevu. Ako može extra iako je nespreman ko i Maxumic.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 02 avg 2011, 22:21

FCS-FCS je napisao/la:Ne kontam fakat mozeli se prijaviti za ovaj revans na kosevu. Ako može extra iako je nespreman ko i Maxumic.
Ne moze, mora dan prije prve tekme, tj proslu srijedu tako da nista od njega ;) ali u nedelju mu se nadam

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 02 avg 2011, 22:27

Ma tako sam i konto ali nisam bio siguran. Znaci , po tebi on je siguran protiv slobode..znaci potpisao je ugovor sa klubom.a jel to sigurna info i koji joj je izvor ????

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 avg 2011, 22:28

Nemoras kod nas(Sarajevo) potpisivati ugovor da bi igrao :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 02 avg 2011, 22:31

Haj da i to čujem... Ali onda može igrati kad hoće i kako hoće ... otići u drugi klub ( bilo koji kao i u inostranstvo) a da mu niko ništa ne može...recite da se salite??!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 avg 2011, 22:32

Pa ne govorim ti opcenito da imas jos uvijek igraca koji igraju bez ugovora,i odradili vec pola godine hladno bez ugovora,zato kazem nemora znaciti ako ce igrati da je i potpisao :mrgreen:

Naravno sa Alenom ce se odma potpisati ali onako kazem da moze i bez ugovora :)

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 02 avg 2011, 22:34

Ma Skoro ce potpisati visegodisnji ugovor , a nece moci igrati u cetvrtak al zato u nedelju ocekujem bar 2 gola majstora . 8-)
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 02 avg 2011, 22:41

Ili ono kako je Lede igrao na AMATERSKI ugovor po 3 mjeseca. Njemu odgovarali kao i tadašnjoj garnituri u klubu tj familiji.E sad samo da klub u narednih 3-4 dana objavi radosnu vijest da je potpisao ugovor. Mislim da je logično da potpiše na 2 ili 3 god jer se Alen nalazi već u poznim fudbalskim god i sigurno je da radi toga vise ne može u inostranstvo. A kako je i sam rekao hoće da završi karijeru u svom klubu.Znaci ako bude sve ok Skoro bi trebao potpisati na 2-3 god i tu bi završio karijeru
AkoBogda

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 02 avg 2011, 23:09

Konacno dobre vijesti za Skoru,samo steta sto nije mogao igrat u 1 utakmici protiv Sparte ali sta je tu je, ovako usmjerit se vec prema domacem prvenstvu svi znamo kako je bitan pocetak sezone i generalno ovaj prvi dio prvenstva tu se titula uzima u nasoj ligi
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 02 avg 2011, 23:15

legenda79 je napisao/la:
collector je napisao/la:@legenda79

to ti mislis da je praksa zadnji mjesec dana, da si malo upuceniji u stanje u klubu znao bi da su od pocetka proljetnog djela sezone pa sve do danas isplacene sve plate a uz to su svim igracima isplacena dugovanja koja su bila prema njima, sta mislis koji je razlog ostajanja Torlaka, Scepanovica i Kojasevica u ekipi... a Bgm dobili su i neke premije tako da ti je ta prica nigdje veze...
Ne kontas ti o cemu ja pricam....niko nije rekao da su isplacene plate i zaostatci ali da se "praksa" dijeljenja plata mjesec za mjesec upraznjava i postuje tek u zadji mjesec dana...a i proljetni dio je jako dalek period pravo, izvini me moli te pa sam pogrijesio u dva mjeseca...dabogda dobijali premije svaki mjesec sto se mene tice i imali svi platu od 5 milja...suti bolan i ne pricaj da je nidje veze moja prica,a koliko sam upucen i koliko znam o vasem klubu tebi bi se zamantalo,ne zato sto zelim nego sam primoran da znam jer su clanovi vaseg upravnog odbora meni jako blike osobe ;) ...malo,al stvarno malo ste stali na noge a ti se podigo i napisa citat ko da ste finasiski stabilni poput Barcelone ili Real Madrida...

Zavrsavam s bilo kakvim daljnim komuniciranjem i repliciranejm,nisam dosao da provociram i ujedam nego sasvim normalno sa realnim stvarima koje su na kraju krajeva pozitivni za vas klub..!!!
ovako da se razumijemo ti mislis da bi ja pisao gluposti da ne znam stanje u Svom klubu, mislim nije mi se navika hvaliti po forumima da znam nekog kao ti, al si u velikoj zabludi ako mislis da ja ne poznajem i stare uprave i ovu upravu,jer itekako poznajem ljude u klubu al to nije poenta price, prvo skoci pa reci hop, sto se tice situacije za nas ja s obzirom na stanje u kakvom smo bili kao da smo Real kao sto ti kazes sa finansijama... radi se sistemski, polako se vracaju sponzori, nema velikih najava nego se radi u tisini i ima razultata, plate su tu, igraci zadovoljni a kad vidim sta je sa 90% lige mi smo na konju... eto nemoj me citirati jer necu vise odgovarati, mislim da sam bio jasan ovaj put...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 02 avg 2011, 23:18

Ma treba odigrati ovu utakmicu ali ne bas jako jer treba se paziti povreda i tih stvari ali opet pobjeda bi dobro došla u smislu zbog nas navijača i eto da se dokaze da je tamo bilo više sretna nego spretna pobjeda Sparte od 5 : 0 !
Treba se fokusirati na našu ligu krenuti pobjedama akobogda.
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

drpitar
Kontakt:

Post Postao/la drpitar » 03 avg 2011, 00:40

Sarajevo-Sparta 6-0 :)

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 03 avg 2011, 01:16

Ja vjerujem da cemo ako nista pobijediti 5:0 i ici na penale, mada mi se svidja ova ideja od 6:0, ma koliko to bilo nerealno jednostavno ne mogu a da ne vjerujem da se to moze desiti.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Lecler, Majestic-12 [Bot] i 8 gostiju.