Premijer liga BiH - aktuelno
- Antipolitika3
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
@opala,
rekoh ti ja vec da ovo nisu teme za tebe. Upala je nakva dijaspora u Zele ne mozes ostat od njih, idi ogrebi se koju lozu da ti se ruke smire.
rekoh ti ja vec da ovo nisu teme za tebe. Upala je nakva dijaspora u Zele ne mozes ostat od njih, idi ogrebi se koju lozu da ti se ruke smire.
-
- Kontakt:
Brate ne sekiraj se samo istinu govorim , ako lažem ja lažu snimci s osnivanja . Nemojte se ljutit al to je svima dostupno svak može pogledat , ništa loše nisam rekao samo činjenično stanje i kako jest . Sad to ako nekome ne odgovara , tu nisam ja kriv
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Malo nacionalno,malo religijski, malo antiintelektualo, malo sovinisticki, malo fasisticki, malo ovako, malo onako...
Pravi Športski duhovi u brace hercegovaca kao i brace iz sjeverne Bosne, tanka je nit od seljaka do kamenjara.
PS
Tusrka okupator bila i ostala u kojoj je Bosna najvise najebla.
Da stvarno kad gledas ove Hrvate i koji su to kompleksi te kad čuješ ovog slikara i bolesnika zapitaš se ko je lud ovdje, onda vidis ove klimoglavce na sjednici i kažeš onu legendarnu od Delica. Ljudi moji da li je ovo moguće.
-
- Kontakt:
Ali zato moze obrnutoNeutral je napisao/la: ↑24 apr 2022, 04:03Jedina istina vezana za Velez i igranje/neigranje nekih igraca, jeste cinjenica koja se ne krije, niko ko je igrao za Zrinjski ne moze igrati za Velez, i to ne zbog Veleza, nego zbog navijaca (ra). I drago mi je zbog toga, postoje principi. Jednom je bio slucaj omladinski pogon pa je izbio haos i od tada su persona non grata.
Tomislav Barišic nosio dres i Veleza i Zrinjskog

- Antipolitika3
- Kontakt:
Gdje je nestao covjek,gdje se sakrioAntipolitika3 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 21:50Anđelko VLAHO predsjednik, Ranko SLIJEPČEVIĆ potpredsjednik , Borivoje JANJOŠ prvi sekretar, Ljubomir BASTA drugi sekretar, Rudolf BELTRAM blagajnik, Ljubo ZRIMŠEK, Ljubo PAVIĆ, Mihajlo CVETKOVIĆ, Milan PAVIĆ, Bogdan TEPČIĆ i Lazar RADIĆ kapiten ekipe.
U novi Upravni odbor izabrani su Selim Isić, Šemsudin Hasić, Ibro Marić, Senad Husnić, Haso Pekušić, Mirsad Rahimić, Esmir Živojević i Hasan Čustović.
Jehbeni transformeri![]()
![]()
![]()
![]()
Ukrali ljudima klub![]()
![]()
![]()
![]()

Iz srpskog u turski

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Drug, ne reče nam odakle vodiš porijeklo? Što se stidiš?dejavu je napisao/la: ↑24 apr 2022, 10:48koga ce to zanimati? Pa taj klub vise ne pratite ni vi..admirrx je napisao/la: ↑24 apr 2022, 10:33Zanimljivo,niko nista ne prica za sudjenje na utakmici Sloboda-Leotar koje je bilo u reziji Petrovica,par nasih igraca kaze da su bile sudije njihove,al ipak su 3 boda tu.
Da su kojim slucajem Kemeljo ili Vrapcici igrali pa ne bi od njih mogao doci do rijeci na forumu
NIKO,NIKO,SAMO SLOBODA

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
sad će neko napisati da su Velež osnovali Srbi s Kosova

- Antipolitika3
- Kontakt:
Cim im na tribini vidim zastavu osnivaca priznat cu ih kao legitimne do tada su FK Transformer Vrapcicijolicnikola je napisao/la: ↑24 apr 2022, 11:41sad će neko napisati da su Velež osnovali Srbi s Kosova![]()
![]()
![]()
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Vjerovatno je svakog normalnog navijača zrinskog kad pogleda ova dva videa stid i sram , ali i to vam je dokaz zašto ljudi nemaju normalnih navijača osim manjeg broja desničara koji ispoljavaju fašizam i crtaju svastike po gradu .
Naravno u njih sve ide na nacionalno i tako ljudima broje krvna zrnca , I veoma im je bitno ko osniva klub i ko sjedi u klubu , jer nije to obicni klub to je rvatski klub . Nije to pepeljara to je rvatska pepeljara , ljudi svojim komentarima dokazuju kolko su nacionalno zadojeni i bolesni . Kao da je važno ime i prezime , važan je klub . Samo bez nacionalnih prefiksa !
Naravno u njih sve ide na nacionalno i tako ljudima broje krvna zrnca , I veoma im je bitno ko osniva klub i ko sjedi u klubu , jer nije to obicni klub to je rvatski klub . Nije to pepeljara to je rvatska pepeljara , ljudi svojim komentarima dokazuju kolko su nacionalno zadojeni i bolesni . Kao da je važno ime i prezime , važan je klub . Samo bez nacionalnih prefiksa !
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Hšk prva palatelizacija kada n prelazi u nj preko noći,kada komunista prelazi u velikog hrvata,kada bubnjar Red Army prelazi u predsjednika države,a Međugorje u Mostar , pozdrav komšija
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
A Međugorje nista ?opalaopala je napisao/la: ↑24 apr 2022, 11:45Vjerovatno je svakog normalnog navijača zrinskog kad pogleda ova dva videa stid i sram , ali i to vam je dokaz zašto ljudi nemaju normalnih navijača osim manjeg broja desničara koji ispoljavaju fašizam i crtaju svastike po gradu .
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
-
- Kontakt:
A to je mjesto osnivanja , i treba ponosno reci . Može se igrat u Metkoviću al je to mjesto osnivanja ili reosnivanja i kao takvog ga treba poštovat . Nema potrebe da se neko stidi mjesta bilo gdje da jestCroCop je napisao/la: ↑24 apr 2022, 11:49A Međugorje nista ?opalaopala je napisao/la: ↑24 apr 2022, 11:45Vjerovatno je svakog normalnog navijača zrinskog kad pogleda ova dva videa stid i sram , ali i to vam je dokaz zašto ljudi nemaju normalnih navijača osim manjeg broja desničara koji ispoljavaju fašizam i crtaju svastike po gradu .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Svima pravoslavcima u BiH i regionu Hristos Vaskrs da ga provedu u miru i zdravlju .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Pa i Milanu Knezevicu i Slobodanu Lakicevicu ?
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
-
- Kontakt:
I Zoki Laketi. 

Kako tebi dosljo neko da objasni da smo mi osnovani u Mostaru sa gradjanima Mostara, nikad nam nije problem bio jel se zove Aleksandar il se zove Meho. Znaci Mostarci.Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 11:44Cim im na tribini vidim zastavu osnivaca priznat cu ih kao legitimne do tada su FK Transformer Vrapcicijolicnikola je napisao/la: ↑24 apr 2022, 11:41sad će neko napisati da su Velež osnovali Srbi s Kosova![]()
![]()
![]()
Nikad se nismo busali da smo probosanski klub, nikad nismo pustili da nam promjene ime ili grb, petokraka da je od govana nasa je, simbol je naseg kluba s tradicijom(sumnjam da razumijes to oko tradicije), mostarske raje i svakoga ko voli Velez. Uostalom ko sto tvom starom i tvom dedi nije smetao Anđelko Vlaho, Gojko Vukovic, Borivoje Janjos i da ne nabrajam dalje, tako
Isto ne smeta ni meni nit ce mom malom smetati.
Nas klub, nikad se ogradili nismo od bilo koga zbog njegovog imena i prezimena jer smo gradski klub, raje a ne papci i dosljaci iz okolnih brda kao sto vas je vecina. Mi smo Velez bodrili kad je trpao Borusije i razne, a i kad su nas dobijali Travnik i slicni za razliku od vas sto ste se zrinskog sjetili poslije godina pracenja najdrazeg vam Hajduka i Dinama. Toliko smo vam trn u oku toliko nas ne pratite a 7 kola
Prije kraja imate osvojenu titulu i dalje Velez iz usta ne vadite. Kompleks dosljaka i novih papaka u Mostaru ce vas drzat cijeli zivot.
19V22
Ne smeta Aleksandar, ali zato smetaju Milan i Slobodan
Znamo i ti i ja sa kim su njih dvojica imali problem,
A sta onda ako uzmemo za primjer sve zlocince u vasoj upravi kroz 30ak godina vaseg novijeg postojanja i globalizujemo s klubom vasim kako onda vas da nazovemo ?
19V22
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Pablo11, torbica, ultrazonfa i 79 gostiju.