ti stvarno mislis da su budale da dadnu za beka 40 miliona pa stvarno ne razumijem ,isto djecurlija neka sto hoce da dodje bale samo zato sto je ime zvucno a ne gleda se kako bi to se uklopilo u barcu i kako bi zajedno sa alvesom bio u odbrani tj tad bi igrali bez odbrane ,Romariooo je napisao/la:dobro je da se opasno zavrtila prica oko Bale-a, svaka cast gospodinu rednapu,ali prica i budalastine, vidjeli smo svi domete totenhama i u engleskoj ligi i ligi prvaka, i meni su najdraza ekipa trenuto u engleskoj, ali nema tu perspektive za mlade igrace tipa bale, barem ne perspektive za trofeje, vjerujem da je i Bale toga svjestan i da ce kad dodje sluzbena ponuda zavapiti za prelaskom u barcu i da ce se to i dogoditi
ne zelim potcjenjivati totenham, al svaki imalo normalan igrac trebao bi iskoristiti sansu i doci u barcu ako ga traze, barca je vrh vrhova, a totenham ipak samo jedan simpatican klub koji do bitnih trofeja jednostavno ne moze
nadam se da ce Bale biti pametan i popeti se na jos visu stepenicu u svojoj karijeri, jer svojim igrama zasluzuje da igra u top klubovima, a sta je barca ako nije to
svaka cast i albi, al ja mislim da je on samo alternativa ako ne dodje bale
dobro zapamti nema od balea nista ,i to zato sto uopste nije u kombinacijama za pojacanje barce