FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sisic za 4 2
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nesporazum golmana i štopera Rudara, Halilović asistencijom pronalazi Šišića, a ovaj trese mrežu gostiju za 4:2.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Svaka asocijacija i sličnost sa spomenutim amaterom je bila slučajna.skoroalen je napisao/la:Aaaa zato je Jahić pocrvenio nakon 17 minuta.midzuka je napisao/la:Mustafiću se ukazuje ljekarska pomoć zbog nezgodnog udarca.
Za neku narednj generalku predlažem da de skupi ekipa sa foruma i odigra. Manji smo mi mesari i kulturnike bi igrali od ovih seljaka. Vec treći/cetvrtu igrac kojem se pomoc ukazuje. Hebo majku, ko da igraju americki fudbal pa se udaraju.
Fakat svi krkanski igraju, koji im je. Prijateljske utakmice jbt, polahko, nije finale kupa.

JURIŠ
5 -ti gol Sileta na pripremnim 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Boga mi, Šišić se razletio na ovim pripremama.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Džafić je sjajno zaustavio Šubu, a lopta se od prečku odbila u polje. 

Mozda nam Adukor fali pa primamo vise golova.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Išao sam bacit oko na tekmu Tuzle i Slobode. Što se tiče terena, standardan, nit je los nit je dobar. Imat cemo uslove kao i do sad sa terenom, jer vrijeme u sljedecoj sedmici ce biti dobro. Ovdje vec dugo nema snijega.
Sto se tice ekipa, Sloboda loša, Tuzla preloša. Nista nisu napravili osim jednog suta Ubiparipa. Nema im dosta igraca, vjerovatno povrede. Nema im kapitena Kostića, nema Efendića, nema im Stojčeva, nema Nukića na krilu, a svi su bili standardni. Crnkić usao sa klupe, al osim brzine ništa drugo nema, Stjepanovic koji je solidan veznjak isto usao sa klupe. Golman im je u ovoj utakmici bio talašika, milion greški. Sve u svemu, trebali bi dobiti ovu Tuzlu, baš su tanki bez ovih igrača koji im fale.
Sto se tice ekipa, Sloboda loša, Tuzla preloša. Nista nisu napravili osim jednog suta Ubiparipa. Nema im dosta igraca, vjerovatno povrede. Nema im kapitena Kostića, nema Efendića, nema im Stojčeva, nema Nukića na krilu, a svi su bili standardni. Crnkić usao sa klupe, al osim brzine ništa drugo nema, Stjepanovic koji je solidan veznjak isto usao sa klupe. Golman im je u ovoj utakmici bio talašika, milion greški. Sve u svemu, trebali bi dobiti ovu Tuzlu, baš su tanki bez ovih igrača koji im fale.
FK Sarajevo
Na to sam upozoravao ranije, mi sa Kapicem nismo dobili igraca za defanzivu nego za ofanzivu, falit ce nama Adukor, on je odrađivao 30% posla u utakmicama.ShofaII je napisao/la:Mozda nam Adukor fali pa primamo vise golova.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Husref Musemić: Prvim poluvremenom sam zadovoljan, drugim ne mogu biti u potpunosti
Trener Sarajeva nakon trijumfa nad Rudarom Rezultatom 4:2,
Sarajevo je danas savladalo ekipu kakanjskog Rudara, a svoje viđenje susreta dao je i šef struke Sarajeva Husref Musemić. "Prvo poluvrijeme smo odigrali dosta dobro, možemo biti zadovoljni. Stvorili smo dosta šansi, realizacija nije bila na najvišem nivou, ali to će doći na svoje.
Drugim poluvremenom nisam u potpunosti zadovoljan, postoje neke stvari kojima jesam, druge kojima nisam, ali ako generalno posmatram cijeli meč, onda mogu biti zadovoljan", kazao je Musemić, dodavši: "Uvijek se neke stvari vide. U prvom poluvremenu je funkcionisalo sve što smo tražili od igrača. U drugom dijelu nije, Rudar nam je stvorio 2-3 ozbiljne šanse, a to ne bi smjelo da se desi.
Loših stvari sam više vidio u drugom, nego u prvom poluvremenu". Dao je i svoju ocjenu novih fudbalera Sarajeva Rifeta Kapića i Darka Lazića. "Kapić je sigurno kvalitetan igrač, vidi se da je fizički spreman za 30-35 minuta, maksimalno poluvrijeme. Lazić je sa nama tu već od prvog dana, tako da se on upoznao sa ekipom, ekipa sa njim, i on je u ovom trenutku standardan igrač", kazao je Musemić.
Trener Sarajeva nakon trijumfa nad Rudarom Rezultatom 4:2,
Sarajevo je danas savladalo ekipu kakanjskog Rudara, a svoje viđenje susreta dao je i šef struke Sarajeva Husref Musemić. "Prvo poluvrijeme smo odigrali dosta dobro, možemo biti zadovoljni. Stvorili smo dosta šansi, realizacija nije bila na najvišem nivou, ali to će doći na svoje.
Drugim poluvremenom nisam u potpunosti zadovoljan, postoje neke stvari kojima jesam, druge kojima nisam, ali ako generalno posmatram cijeli meč, onda mogu biti zadovoljan", kazao je Musemić, dodavši: "Uvijek se neke stvari vide. U prvom poluvremenu je funkcionisalo sve što smo tražili od igrača. U drugom dijelu nije, Rudar nam je stvorio 2-3 ozbiljne šanse, a to ne bi smjelo da se desi.
Loših stvari sam više vidio u drugom, nego u prvom poluvremenu". Dao je i svoju ocjenu novih fudbalera Sarajeva Rifeta Kapića i Darka Lazića. "Kapić je sigurno kvalitetan igrač, vidi se da je fizički spreman za 30-35 minuta, maksimalno poluvrijeme. Lazić je sa nama tu već od prvog dana, tako da se on upoznao sa ekipom, ekipa sa njim, i on je u ovom trenutku standardan igrač", kazao je Musemić.
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 16 feb 2019, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
Lester s Kanteom prvak Engleske, bez Kantea ponovo donji dio tabele.
Svejedno, podržavam maksimalno odluku za Adukora, Stanojević u formi može dobro pokrit tu poziciju al ako padne u formi, što mu se često dešava... Problem.
Svejedno, podržavam maksimalno odluku za Adukora, Stanojević u formi može dobro pokrit tu poziciju al ako padne u formi, što mu se često dešava... Problem.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
kOLIKO GOLOVA PRIMAMO , NADAT SE DA JE TO OPUSTENOST PRIPREMNIHH TEKMI
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U pravu si, Lazić je trebao biti drugi izbor za defanzivnog veznog ali je Husref rekao kako se uopće ne snalazi na toj poziciji i da je mnogo stabilniji i bolji na stoperu.ledesma je napisao/la:Na to sam upozoravao ranije, mi sa Kapicem nismo dobili igraca za defanzivu nego za ofanzivu, falit ce nama Adukor, on je odrađivao 30% posla u utakmicama.ShofaII je napisao/la:Mozda nam Adukor fali pa primamo vise golova.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Publika u Butmiru je mogla vidjeti efikasan meč, a Sarajevo je mnogo više pokazalo u prvom poluvremenu, što je priznao i šef struke Husref Musemić.
"Možemo biti zadovoljni prvim poluvremenom. Stvorili smo dosta šansi, realizacije nije bila na nivou, ali doće to na svoje. Drugim poluvremenom u potpunosti nisam zadovoljan, postoje neke stvari kojima jesam, druge kojima nisam. Generalno, zadovoljan sam kada pogledam cijeli meč", jasan je bio Musemić.
"Rudar je u drugom dijelu stvorio dvije-tri ozbiljne šanse, a to se ne smije desiti. Loših stvari sam više vidio u drugom, nego prvom poluvremenu".
Jasno je govorio i o zimskim pojačanjima Rifetu Kapiću, te Darku Laziću.
"Kapić je kvalitetan igrač, ali vidi se da je spreman za 30-35 minuta. Maksimalno poluvrijeme. Lazić je tu sa nama od prvog dana i on je u ovom trenutku standardan igrač", dodao je šef struke bordo tima.
"Možemo biti zadovoljni prvim poluvremenom. Stvorili smo dosta šansi, realizacije nije bila na nivou, ali doće to na svoje. Drugim poluvremenom u potpunosti nisam zadovoljan, postoje neke stvari kojima jesam, druge kojima nisam. Generalno, zadovoljan sam kada pogledam cijeli meč", jasan je bio Musemić.
"Rudar je u drugom dijelu stvorio dvije-tri ozbiljne šanse, a to se ne smije desiti. Loših stvari sam više vidio u drugom, nego prvom poluvremenu".
Jasno je govorio i o zimskim pojačanjima Rifetu Kapiću, te Darku Laziću.
"Kapić je kvalitetan igrač, ali vidi se da je spreman za 30-35 minuta. Maksimalno poluvrijeme. Lazić je tu sa nama od prvog dana i on je u ovom trenutku standardan igrač", dodao je šef struke bordo tima.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
A onako Lazić me nista posebno nije odusevio, puno zuji malo meda daje, ali vidjet cemo jos, po meni bolje da ostavi Dupovac-MujakicMortemHz je napisao/la:U pravu si, Lazić je trebao biti drugi izbor za defanzivnog veznog ali je Husref rekao kako se uopće ne snalazi na toj poziciji i da je mnogo stabilniji i bolji na stoperu.ledesma je napisao/la:Na to sam upozoravao ranije, mi sa Kapicem nismo dobili igraca za defanzivu nego za ofanzivu, falit ce nama Adukor, on je odrađivao 30% posla u utakmicama.ShofaII je napisao/la:Mozda nam Adukor fali pa primamo vise golova.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tatar se na početku ove utakmice razigrao ali statistički nije puno uradio tokom priprema, Ahmetović je zabio nakon odbice ali je u ostalim tekmama bio tanak, Handžić je znao zabiti, imao hiljadu šuteva, finih prilika.. u formi je standardnoj, Velkoski tu i tamo, Šišić možda i najbolji igrač u ovim pripremnim utakmicama, bukvalno je explodirao, Rahmanović standardno jedan od najvažnijih igrača ekipe, Crepulja dobar igrač ali vazda nešto povrijeđen, Kovačević je kriv za 2 gola ali bi ga i dalje ostavio na golu, raduje me današnja predstava Džafića, naši akademci i Lazić solidni, Kapić posjeduje odličan i školovan šut, fino ubacuje, razigrava pa ćemo vidjeti..
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ko je sa klupe dobio priliku i otprilike kada su ušli? Šisic je usao umjesto Tatara, umjesto koga je Kapic usao? Jel jos sta mjenjao?
FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
FK Sarajevo: Kovačević, Hebibović, Pidro, Lazić, Mujakić, Stanojević, Crepulja, Rahmanović, Tatar, Velkoski, Ahmetović.BordoSarajevo je napisao/la:Ko je sa klupe dobio priliku i otprilike kada su ušli? Šisic je usao umjesto Tatara, umjesto koga je Kapic usao? Jel jos sta mjenjao?
Igrali su još: Džafić, Šabanović, Bekić, Šofranac, Dupovac, Mustafić, Resić, Kapić, Halilović, Šišić, Handžić.
-
- Kontakt:
Mi smo skoro na svim pozicijama "poduplani". Osim pozicije DMF-a na svakoj imamo 2 dobra igraca za nase lige. Pa pogledajte nas 'drugi tim'
Dzafic
Sabanovic Dupovac Sofranac Bekic
Kapic Mustafic
Resic Halilovic Sisic
Handzic
Od ovih 11, bar 5 bi imalo mjesta u prvih 11 u svakom drugom timu PL. Dodaj tu jos Dizdarevica, Salcina, Kurdica, Djolanovica, Cruza... Imamo sirok roster i to nam je spas iskreno. Ja mislim da ce u utakmici protiv Tuzla C. razlika kako u kvalitetu tako i u rezultatu biti evidentna.
Dzafic
Sabanovic Dupovac Sofranac Bekic
Kapic Mustafic
Resic Halilovic Sisic
Handzic
Od ovih 11, bar 5 bi imalo mjesta u prvih 11 u svakom drugom timu PL. Dodaj tu jos Dizdarevica, Salcina, Kurdica, Djolanovica, Cruza... Imamo sirok roster i to nam je spas iskreno. Ja mislim da ce u utakmici protiv Tuzla C. razlika kako u kvalitetu tako i u rezultatu biti evidentna.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''