Krpic se smije na slici

@Rokoko87 vidi ko se jos smije u cosku

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jesi li toliko retardiran,grob te yebo?Mamlaz je napisao/la:Ubipitar Djecace smiri se secer ces dobiti. Ti si se meni nakacio na temu, ja ti fino objasnio a ti glup pa glup. Ima veze jer igra sa Velezom u gostima i mogao bi zijaniti bodove
Ako si ti rekao , onda je to tako. Pozdravi sviju kuciBezideja je napisao/la:Ma sta se bolan nabadas s tim laznim lobotomcem, pusti djete lupeta kao uvijek..
Covjek nije reko da zrinjski nije konkirent nego da nema veze sa nasim vracanjem na vrh tabele.Ukljuci malo mozak,amfetamina u kafu nije lose.Mamlaz je napisao/la:Ubipitar Djecace smiri se secer ces dobiti. Ti si se meni nakacio na temu, ja ti fino objasnio a ti glup pa glup. Ima veze jer igra sa Velezom u gostima i mogao bi zijaniti bodove
Joj strasna tri lika mi se obracaju. Sjebao sam se u zivot, tri debila foruma.GOAT je napisao/la:Covjek nije reko da zrinjski nije konkirent nego da nema veze sa nasim vracanjem na vrh tabele.Ukljuci malo mozak,amfetamina u kafu nije lose.Mamlaz je napisao/la:Ubipitar Djecace smiri se secer ces dobiti. Ti si se meni nakacio na temu, ja ti fino objasnio a ti glup pa glup. Ima veze jer igra sa Velezom u gostima i mogao bi zijaniti bodove
Mislim da će izvesti ovaj sastav:kerimatomic1921 je napisao/la:Ne stizem otici do treninga. Hoce li Brko mozda malo promijesati karte?
Volio bi i da Ermin zabije u subotu. Malo nam je ostao duzan ove sezone, ipak sam dosta vise ocekivao. Hajde zekooooo
moraš imati tri igrača U21 u rosteru za utakmicu. ne mora ni jedan igratikerimatomic1921 je napisao/la:A u21 pravilo za startera?
Hvala drug.lijevapolutka je napisao/la:moraš imati tri igrača U21 u rosteru za utakmicu. ne mora ni jedan igratikerimatomic1921 je napisao/la:A u21 pravilo za startera?
nema laganih tekmi ,idemo jako sutrakolezeljovac je napisao/la:Ma bice sutra lagano 3 boda.... A Zaim poceo ili sa klupe usao daje gol... Sinoc ga Bgm sanjao kako daje
joj jeste im trn u oku ,zamisli kakvi su to jadovi da im je drago sto nam tuzbe stizumohikanac12 je napisao/la:Vidi ovog Amara, namjerno tu stao da ljudi ne mogu snimiti istok sto je Bing napravio.
A ko si ti?KANA je napisao/la:joj jeste im trn u oku ,zamisli kakvi su to jadovi da im je drago sto nam tuzbe stizumohikanac12 je napisao/la:Vidi ovog Amara, namjerno tu stao da ljudi ne mogu snimiti istok sto je Bing napravio.pratio sam duze vremena onaj forum Danan i Leon
dva glupana
neko ko bi im volio **** mater usta onu hinjavumohikanac12 je napisao/la:A ko si ti?KANA je napisao/la:joj jeste im trn u oku ,zamisli kakvi su to jadovi da im je drago sto nam tuzbe stizumohikanac12 je napisao/la:Vidi ovog Amara, namjerno tu stao da ljudi ne mogu snimiti istok sto je Bing napravio.pratio sam duze vremena onaj forum Danan i Leon
dva glupana