cekajte da procitam sta ste danas pisali

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Svejedno, poruka je jasna.samirr je napisao/la:Ja sam ti brate iz Sarajeva tacnije Mojmilo i navijam za Slobodu.DoeTz je napisao/la:Malo i meni fali da dodjem u Zivinicesamirr je napisao/la:
Malo mi fali da budem sretan.Samo da je moja.![]()
Ne treba ga kastrirat ko ce s njim u semuHrasno1921 je napisao/la:Bgm treba i prije jula, treba da napadnes koga, halalit cu stoju usput neka te i kastriraju da dzaba ne cvilis u ova doba
Normalno, kad ti moja cuna pašeHausMan je napisao/la:Ne treba ga kastrirat
Nedo Bog onda da izadjes s njomsamirr je napisao/la:Doe ne znam kako da odustanem, kad je volim a i lijepa je.
Zagonđije mislis, kako si doso trpam te ko konobaricuHrasno1921 je napisao/la:Pusti mi se skole onog kazandzije, navuci ce te jos na probleme, pa ces morati ranije kuci i neces moci kafu piti gdje si nekad pio, golemo je to jer ne znas nikad moze li 2L stati u flasu od 1.5L, shvatas? mucni malo
Stidan sam lajv, hrabar sam preko poruka.DoeTz je napisao/la:Nedo Bog onda da izadjes s njomsamirr je napisao/la:Doe ne znam kako da odustanem, kad je volim a i lijepa je.
wobly92 je napisao/la:Spusti se i zavjesa na klupski fudbal. Neko u Evropu, neko na mini odmor, sve zasluženo.
Momci, uživajte
Sarajevo editionŽeljo edition
krkani ste..tipicni seljacicisamirr je napisao/la:Rinuka obali mi.
Evo ovaj caco I hausman se naguzili (donna nasa mala).Rinuka je napisao/la:karaj ih Muha..heller je franto
Miran budi.Rinuka je napisao/la:krkani ste..tipicni seljacicisamirr je napisao/la:Rinuka obali mi.
Hrasno1921 je napisao/la:Paranoja je opasna stvar, to sam jucer objasnio, ja hladan ko spricer pomalo i nezainteresovan, a vidim ti bas se zado, skoro pa drago ti![]()
Garant i tebe imam na opstinskom spisku, ali polako samo da vidim sipas li dvo litarsku flasu u ovu manju za pola litra, to mi je jako bitno, polako tek sam jucer pristigo, sve po pravilima
izvadi protezu iz usta i klekni da ti cika rinuka da nesto pred spavanjesamirr je napisao/la:Miran budi.Rinuka je napisao/la:krkani ste..tipicni seljacicisamirr je napisao/la:Rinuka obali mi.
Jesi ti svjestan kakvo mene brojanje sad ceka ujutro?samirr je napisao/la:Stidan sam lajv, hrabar sam preko poruka.DoeTz je napisao/la:Nedo Bog onda da izadjes s njomsamirr je napisao/la:Doe ne znam kako da odustanem, kad je volim a i lijepa je.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.