[youtube][/youtube]babilonTM je napisao/la:NEMA SE PARA!QUARESMA 18<<< je napisao/la:ako se ima para zasto da ne?SrdjanBL je napisao/la:20.000 u PL BIH, jeste da, ma naravno![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
[youtube][/youtube]babilonTM je napisao/la:NEMA SE PARA!QUARESMA 18<<< je napisao/la:ako se ima para zasto da ne?SrdjanBL je napisao/la:20.000 u PL BIH, jeste da, ma naravno![]()
![]()
![]()
![]()
QUARESMA 18<<< je napisao/la:ako se ima para zasto da ne?SrdjanBL je napisao/la:20.000 u PL BIH, jeste da, ma naravno![]()
![]()
![]()
![]()
jah , a ti svaki dan pucas janjetinu hahahahaneko treći je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:ako se ima para zasto da ne?SrdjanBL je napisao/la:20.000 u PL BIH, jeste da, ma naravno![]()
![]()
![]()
![]()
Ne misli da je ovo provokacija,kako će biti para kada prije određenog vremena
prvo igrači su izašli u medije,otvoreno kažu da nemaju šta da jedu,da jedu viršle..
Pa ponovo Scepanovic,Kojasevic,arsenijevic i možda torlak,tražili su da im se dug isplati...
I sta s tim ? To je sasvim normalnohordas'87 je napisao/la:danas igracima podjeljene plate
Logično, prvi dani mjeseca. Dobro je da se situacija u klubu popravila.hordas'87 je napisao/la:danas igracima podjeljene plate
basSarajlijc@ je napisao/la:I sta s tim ? To je sasvim normalnohordas'87 je napisao/la:danas igracima podjeljene plate
samo sarajevo siroki i zeljeznicar dijele plate mjesec za mjesec ostali kaskaju po nekoliko mjeseciSarajlijc@ je napisao/la:I sta s tim ? To je sasvim normalnohordas'87 je napisao/la:danas igracima podjeljene plate
Bez uvrede,treba napomenuti da je tu praksu redovnih dijeljenja plata Sarajevo nakon duzeg vremenskog perioda pocelo upraznjavati tek prosli mjesec...hordas'87 je napisao/la:samo sarajevo siroki i zeljeznicar dijele plate mjesec za mjesec ostali kaskaju po nekoliko mjeseciSarajlijc@ je napisao/la:I sta s tim ? To je sasvim normalnohordas'87 je napisao/la:danas igracima podjeljene plate
Pitao bi te ja da su tu Fazlagic i slicni bili oni danas vidjeli ni p od plate ... tek je sada to normlano kod nas i ovo treba da svi znaju ovo je za pohvalu.Sarajlijc@ je napisao/la:I sta s tim ? To je sasvim normalnohordas'87 je napisao/la:danas igracima podjeljene plate
Sto se pravis pametan i sveznalica kad to nisi ?legenda79 je napisao/la: Bez uvrede,treba napomenuti da je tu praksu redovnih dijeljenja plata Sarajevo nakon duzeg vremenskog perioda pocelo upraznjavati tek prosli mjesec...
Ne kontas ti o cemu ja pricam....niko nije rekao da su isplacene plate i zaostatci ali da se "praksa" dijeljenja plata mjesec za mjesec upraznjava i postuje tek u zadji mjesec dana...a i proljetni dio je jako dalek period pravo, izvini me moli te pa sam pogrijesio u dva mjeseca...dabogda dobijali premije svaki mjesec sto se mene tice i imali svi platu od 5 milja...suti bolan i ne pricaj da je nidje veze moja prica,a koliko sam upucen i koliko znam o vasem klubu tebi bi se zamantalo,ne zato sto zelim nego sam primoran da znam jer su clanovi vaseg upravnog odbora meni jako blike osobecollector je napisao/la:@legenda79
to ti mislis da je praksa zadnji mjesec dana, da si malo upuceniji u stanje u klubu znao bi da su od pocetka proljetnog djela sezone pa sve do danas isplacene sve plate a uz to su svim igracima isplacena dugovanja koja su bila prema njima, sta mislis koji je razlog ostajanja Torlaka, Scepanovica i Kojasevica u ekipi... a Bgm dobili su i neke premije tako da ti je ta prica nigdje veze...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.