FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wienultras
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wienultras » 24 nov 2013, 15:20

Brcko87 je napisao/la:I ja neznam gdje Husaru nadje..ja sam imo dragačije misljenje o ovom Azmiru al izgleda da je i on neka lopovčina i da tu gleda svoj interes..Sposoban je Husara da uvede klub u Pl..uradio je to i sa Gradinom i sigurno da lakse to može sa Slobodom..nije to neko dugorocno rjesenje..eto vas opet za nekoliko godina u federalku sa jos vecim dugovima..
vi izgleda nesvatate da sloboda, NEMA PARA :!: jedini kojeg husaric moze klepiti je azmir,jer sloboda radi sa trenutno 85 posto njegovim parama,jer on finansira,zna se azmir cuvati takvih,da nezna,nebi bio sto jest
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 nov 2013, 15:24

Vidi se da Azmir ima dobre namjere,samo gdje nadje Husarica nije mi jasno :roll: nadam se da nece uspjeti Azmira preveslati kao sto je mnoge prije..

Sto se tice pojacanja,ne vjerujem nista dok ne potpise..a za trenera od Smajila gori ne moze doci..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 24 nov 2013, 15:27

smajli ima bolju statistiku na polusezoni od svih trenera posljednjih godina,kada smo imali 31 bod na polusezoni u posljednjih,eto 5 god....koliko puta..statistika nelaze,to sto mi njega,nesmekamo,to je druga prica :)

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 24 nov 2013, 16:00

Dok se vjerni forumasi Slobode i Jedinstva prepucavaju, Bratstvo donosi 3 boda iz Mostara ...i nalazi se ispred Slobode koja dolazi Bratstvu, i 4 bjedna boda prednosti iza Jedinstva, koje takodje dolazi Bratstvu, Slobodi, Rudaru, Branitelju ....prognoza za proljece

Jedinstvo 36 bodova...proljece 7 pobjeda kuci (21bod) moguce 3 pobjede u gostima kod Gradine , Troglava, Buducnosti
Maximum...66 bodova

Bratstvo 32 boda...proljece 7 pobjeda kuci (21bod) moguce 5 gostujucih pobjeda protiv Iskre, Igmana, Mladosti, Podgrmec, Orasje 15 bodova
Maximum 68

Sloboda 31 bod... Proljece 7 domacih pobjeda (21) moguce 3 gostujuce pobjede , troglav , banovici, gradina
maximum 61
...znaci...nista...

Rudar 30.... Kuci 8 pobjeda 24 boda... U gostima moguce pobjede : Orasje, Iskra, Igman, Mladost, Buducnost 15
Maximum 69

Znaci vece sanse imaju Bratstvo i Rudar nego vi....

Pozdrav!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 24 nov 2013, 16:02

ovo je definitivno vrhunac svega što sam vidio na ovom forumu :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 24 nov 2013, 16:03

PlavoZuti je napisao/la:Dok se vjerni forumasi Slobode i Jedinstva prepucavaju, Bratstvo donosi 3 boda iz Mostara ...i nalazi se ispred Slobode koja dolazi Bratstvu, i 4 bjedna boda prednosti iza Jedinstva, koje takodje dolazi Bratstvu, Slobodi, Rudaru, Branitelju ....prognoza za proljece

Jedinstvo 36 bodova...proljece 7 pobjeda kuci (21bod) moguce 3 pobjede u gostima kod Gradine , Troglava, Buducnosti
Maximum...66 bodova

Bratstvo 32 boda...proljece 7 pobjeda kuci (21bod) moguce 5 gostujucih pobjeda protiv Iskre, Igmana, Mladosti, Podgrmec, Orasje 15 bodova
Maximum 68

Sloboda 31 bod... Proljece 7 domacih pobjeda (21) moguce 3 gostujuce pobjede , troglav , banovici, gradina
maximum 61
...znaci...nista...

Rudar 30.... Kuci 8 pobjeda 24 boda... U gostima moguce pobjede : Orasje, Iskra, Igman, Mladost, Buducnost 15
Maximum 69

Pozdrav!
jos kada bi statistika igrala utakmice :lol:kada se nebi kiksalo kuci,kada bi sve bilo kosto si napisao,ehhh da je babi muda... :)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 nov 2013, 16:05

Azmir nije naivan. Zna on dobro zasto je angazovao Husaru. Malo poslozite kockice pa ca vam se samo kazati.
Husara drzi dosta igraca. Treba ih prodati nekada za velike pare. Naravno treba i on da zaradi i Sloboda. Pakt je sklopljen i to je dobro.
Sto se tice trenerske pozicije najbolje rjesenje bi bio Vlado. Razlozi postoje. Ako se dovedu igraci koji se planiraju i Smaljil bi sa njima mogao uzeti ligu. Po procjeni u proljetni dio ce se uloziti sedmocifrena brojka. To za neke u Slobodi i nije neka para.
Sve u svemu mislim da ce se desiti i vise pozitivnih stvari nego sto mozemo zamisliti. Bar tako je isplanirano. Znaci dosta igraca iz PL i sa PL iskustvom.

Sto se tice donacije ove sto @wien spominje, treba da se obrati zvanicno udruzi. Ako mu treba kontakt neka mi se javi na PP.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 24 nov 2013, 16:06

JTS je napisao/la:ovo je definitivno vrhunac svega što sam vidio na ovom forumu :lol:
:lol: kralj je :lol: :mrgreen:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 24 nov 2013, 16:09

PlavoZuti je napisao/la:Dok se vjerni forumasi Slobode i Jedinstva prepucavaju, Bratstvo donosi 3 boda iz Mostara ...i nalazi se ispred Slobode koja dolazi Bratstvu, i 4 bjedna boda prednosti iza Jedinstva, koje takodje dolazi Bratstvu, Slobodi, Rudaru, Branitelju ....prognoza za proljece

Maximum...66 bodova

Maximum 68

maximum 61
...znaci...nista...

Maximum 69

Pozdrav!
Kako se napalio lik, i kažeš nije ti mrsko bilo napisati ovoliki post (čitaj glupost vjerovatno)

Inače, Husara dobro rješenje za vaš klub, zna igrača dosta i može posložiti kockice što se ekipe tiče. Zahvaljujući njemu smo mi i ušli u PL, a cilj je bio opstanak na početku.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 24 nov 2013, 16:13

Maximum...66 bodova

Maximum 68

maximum 61
...znaci...nista...

Maximum 69

Pozdrav!
Nista druze cestitam vam na promociji u najvisi rang naseg fudbala :lol:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 nov 2013, 16:14

Pojedinici zaboravljaju da mi kupujemo utakmice tako da.......
Pobjeda je bolja od orgazma!

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 24 nov 2013, 16:17

Pogledaj moju prognozu na pocetku sezone za Bratstvo, pa mi reci gdje moje prognoze nisu realne....poredim medjusobne susrete oe 4 ekipe sa ostalim ekipama dna....moguce je da odnese Sloboda jos koji bid...al tako je isto moguce da to urade i Bratstvo,Jedinsto i Rudar, a tako isto i da prospu bodove....

recimo...dao sam Slobodi, Jedinstvu,i Rudaru pobjede nad Banovicima u gostima....a Bratstvo je izgubilo u Banovicima...a nisam recimo davo bodove u gostima niti jedoj ekipi u susretima sa prvih 7-8 timova....tu je moguce da neko uzme bod dva...ali gledajuci generalno....ko ima laksi raspored...realo...Rudar ..igraju 8 kuci i lagan raspored u gostima....Bratstvo..lagan raspored u gostima...isto se ne moze reci za Jedinstvo i Slobodu

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 nov 2013, 16:20

Dobro je ba neozbiljnosti.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 24 nov 2013, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 24 nov 2013, 16:25

A za ostale na forumu koji se ismijavaju....reko sam da RUDAR ima najpovoljniji raspored....sa 8 domacih utakmica 5 laganih utakmica u gostima....
I kad se uzme u obzir da ste samo od ispred njih....pise vam se 5 mjesto....
Al hajde... Skontat ce te vi 2015 da nije lahko ui u PL

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 24 nov 2013, 16:31

Mi cemo skontat 2015 da nije lako do PL, vi nece nikad ni skontat jer nikad necete ni uci u PL niti ste ikada i bili.
Izvinjavam se svim normalnim Gracanlijama ovom padobrancu sam morao odgovorit.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 nov 2013, 16:36

Ako ljudi budu zaslužili PL onda mogu samo zaželit svu sreću.Mada opet kažem sve ćemo vidjeti na proljeće.U 1.Federalnoj je sve moguće ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 24 nov 2013, 16:36

da napisem plavo zutom da Jedinstvo tesko može dobit utakmicu u Srebreniku..mi igramo za Slobodu..vidis da je se uvezalo..:)
Pregovara se sa Dasom da i vi udjete u našu koaliciju..:D
OFK Gradina Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 24 nov 2013, 16:37

Brcko87 je napisao/la: da napisem plavo zutom da Jedinstvo tesko može dobit utakmicu u Srebreniku..mi igramo za Slobodu..vidis da je se uvezalo..:)
Upravo tako. Izgleda da nisu upoznati još sa nekim stvarima, ni tuzlaci bome što se tiče nas. Al aj, ko hoće više info na pm :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 24 nov 2013, 16:45

Benjo_AFC86 je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la: da napisem plavo zutom da Jedinstvo tesko može dobit utakmicu u Srebreniku..mi igramo za Slobodu..vidis da je se uvezalo..:)
Upravo tako. Izgleda da nisu upoznati još sa nekim stvarima, ni tuzlaci bome što se tiče nas. Al aj, ko hoće više info na pm :mrgreen:
Daso je covjek koji razumije jezik novca tako da nista nije ne moguce, Banovici su nam uvijek prijatelji bili, onda jos samo Radnicki da upadne u jednu sirkou koaliciju, al o tog slabe fajde, oni kakvi su dobit ce i nas i Jednistvo, Bratstvo, a kiksat ce kuci lupam od Troglava.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 24 nov 2013, 16:45

Benjo_AFC86 je napisao/la:
Ajde pisi meni infoooo na pp
www.nkbratstvogracanica.com

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Beduin i 5 gostiju.