Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- BluesForever
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Čestitke na pobijedi sjajna veceras partija Redsa Caroll i Suarez odlicni. 

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- Ponos Torina
- Kontakt:
osim ovog zadnjegILoveLFC je napisao/la:10-tke.OTNYS_YNWA je napisao/la:Reina odlican
Flanagan odlican
Carragher odlican
Skrtel odlican
Aurelio odlican
Spearing odlican
Lucas odlican
Kuyt odlican
Meireles odlican
Suarez odlican
Carroll odlican
N'gog odlican.

Svi perfektni!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- the scouser
- Kontakt:
Flanagan zaeban pravo.Hladan ko spricer,igra ko najiskusniji.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Govorio sam prije mjesec-dva da ce Carroll proraditi prije ili kasnije. Preplacen je sigurno ali daleko od toga da je promasena investicija.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Je.bem je u utakmicu,ja opet cijelo vrijeme razmišljam o Boasu.
Kada bi njega doveli...
Možda bi i mogli u EL sljedeće sezone jer sada zaostajemo 8 bodova za Cityem i koliko za Tottenhamom? 5 i utakmicu više ?
+linkove od golova

Kada bi njega doveli...
Možda bi i mogli u EL sljedeće sezone jer sada zaostajemo 8 bodova za Cityem i koliko za Tottenhamom? 5 i utakmicu više ?
+linkove od golova

You'll never walk alone.
Kad bi igrali svaku ko večeras...
http://www.matchhighlight.com/latest-go ... ster-city/
Evo uživajte !

http://www.matchhighlight.com/latest-go ... ster-city/
Evo uživajte !

FK Pjetlovi
- -Paja
- Kontakt:
Taj Boas je prevara, sta sa Portom osvojio portugalsku ligu i igrace polufinale olinjale evropske lige i odma bi mogao u Premiership, kazu novi Mourinho ako je novi Mourinho onda Liverpool mora biti spreman da kesira stotine miliona ako hoce nesto. Ovaj Dalglish izgleda ko upucen lik uostalom dobro radi a jos je i legenda kluba kakav Boas.
Dio Arsenala
Ma ovaj city je nesh trutav i traljav u zadnje vrijeme nish ne pokazuju oni,ne mogu sebi u glavu da stavim kako su 4.
Svaka cast momcima odlicna partija.YNWA
Svaka cast momcima odlicna partija.YNWA
"You'll Never Walk Alone"
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Nema potreba sad menjati trenera, od kad je Dalglish preuzeo posao od onog jadnika mnogo je toga popravio... po meni trebamo sada misli baciti na pojacanja a ne da ponovo menjamo trenera.-Paja je napisao/la:Taj Boas je prevara, sta sa Portom osvojio portugalsku ligu i igrace polufinale olinjale evropske lige i odma bi mogao u Premiership, kazu novi Mourinho ako je novi Mourinho onda Liverpool mora biti spreman da kesira stotine miliona ako hoce nesto. Ovaj Dalglish izgleda ko upucen lik uostalom dobro radi a jos je i legenda kluba kakav Boas.
Zadnja izmjena: Sasha L.F.C., dana/u 11 apr 2011, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
svaka cast, u nekih 30 minuta 3 gola zabili
- TheScouser
- Kontakt:
Paja kao da si mene pitao šta ćeš reći. Kenny je već dokazao da je stručnjak i da zaslužuje pristojan ugovor, posebno nakon što je došao da nas izvlači iz goFana. Što bismo uložili u Boaša, bolje dati Kennyju koji bi vjerovatno radio za duplo manje.-Paja je napisao/la:Taj Boas je prevara, sta sa Portom osvojio portugalsku ligu i igrace polufinale olinjale evropske lige i odma bi mogao u Premiership, kazu novi Mourinho ako je novi Mourinho onda Liverpool mora biti spreman da kesira stotine miliona ako hoce nesto. Ovaj Dalglish izgleda ko upucen lik uostalom dobro radi a jos je i legenda kluba kakav Boas.
Igrači nama trebaju, a ne trener.
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Proglasavaju ga novim Mouom zato sto mu je slican trenerski pocetak.Titula impresivno osvojena u Portugalu,polufinale EL(mada je Mou osvojio CL),ali po transfer politici nije slican.-Paja je napisao/la:Taj Boas je prevara, sta sa Portom osvojio portugalsku ligu i igrace polufinale olinjale evropske lige i odma bi mogao u Premiership, kazu novi Mourinho ako je novi Mourinho onda Liverpool mora biti spreman da kesira stotine miliona ako hoce nesto. Ovaj Dalglish izgleda ko upucen lik uostalom dobro radi a jos je i legenda kluba kakav Boas.

on topic: Odlicna utakmica Liverpoola i potpuno zasluzena pobjeda nad indisporanim Cityem.Kenny je to dobro posluzio i uz koje pojacanje na ljeto,moze se napasti vrh tabele.

Zola in, Zola passes, Zola scores !
Odlična igra Liverpoola , svi su odigrali odlično a što se tiče Carrolla , nadam se da je ovo početak njegove serije
http://liverpool.bosnianforum.com

http://liverpool.bosnianforum.com

Vidi ti Carola i dominacije
Ovaj danasnji City uopste nije neko mjerilo, likovi su tragikomicni, totalno amaterski rasporedjeni i stoje na terenu, tuga majke mi onolikih para
Ovi nashi su fakat dobro odigrali, al se mora priznati sve zive odbijene lopte su nama dosle
Lijevi bek+lijevo krilo+lukas na klupu+jos jedan napadac(krilo-young)=dominacija!

Ovaj danasnji City uopste nije neko mjerilo, likovi su tragikomicni, totalno amaterski rasporedjeni i stoje na terenu, tuga majke mi onolikih para

Lijevi bek+lijevo krilo+lukas na klupu+jos jedan napadac(krilo-young)=dominacija!
nema potpisa
Sta reci na kraju osim da je Liverpul, nakon sjajnog prvog poluvremena, u nastavku odigrao rutinski, ne dozvolivsi Sitiju ni da zabije taj pocasni gol, i to mi je bilo veoma drago vidjeti.
Bas svi igraci su odigrali na nivou, no neki se zaista trebaju pohvaliti, a to su: Kujt, Kerol, Flanagan, te borbeni Spiring.
Mladi Flanagan je odigrao veoma zrelo cijelu utakmicu, i mislim da ce mu ova utakmica itekako podici moral, i da sa njim, uz Johnsona, te ponekad Kellya, mozemo zakljuciti tu desnu stranu odbrane, te da se nije potrebno dovoditi novog desnog beka.
Bas svi igraci su odigrali na nivou, no neki se zaista trebaju pohvaliti, a to su: Kujt, Kerol, Flanagan, te borbeni Spiring.
Mladi Flanagan je odigrao veoma zrelo cijelu utakmicu, i mislim da ce mu ova utakmica itekako podici moral, i da sa njim, uz Johnsona, te ponekad Kellya, mozemo zakljuciti tu desnu stranu odbrane, te da se nije potrebno dovoditi novog desnog beka.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
Odlicna utakmica Liverpoola i uz malo srece mozete i do lp mada je raspored do kraja paklen ali vecerasnja utakmica daje za pravo da Liverpool ipak na kraju moze do tog 4 mjesta.
- Red Assassin
- Kontakt:
Bez Gerrarda,Aggera i Glena prefantastican rezlutat.. Daglish nam je vratio cast jer smo Cityiju uzvratili istom mjerom kao i oni nama 3:0 Kad neko kaze **** tradiciju i atmosferu i timski duh i navijaci.. Pa to je nama veceras donjelo pobjedu podrska i atmosfera, kad god je neko nas pogrjesio bio to Flanagan, Lucas ili Spearing svi su im aplauzom davali podrsku i tjerali ih da se nastave truditi.. City je na svakoj poziciji ima WC igraca al djaba opet kad je timski duh na nasoj strani..
Drago mi je zbog Carrolla ovi golovi ce podici njegovu formu i samopouzdanje na jedan visi nivo, sada je 3ci strjelac lige sa 13 pogodaka.. Samo da nastavi i on treba da nam donosi bodove na tvrdim gostovanjima golovima poslije kornera ili prekida..
Znam da ne mozemo nikako u ligu prvaka ali bi mi bilo drago da do kraja sezone pobjedimo i odigramo jos poneku ovako dobru tekmu..
Drago mi je zbog Carrolla ovi golovi ce podici njegovu formu i samopouzdanje na jedan visi nivo, sada je 3ci strjelac lige sa 13 pogodaka.. Samo da nastavi i on treba da nam donosi bodove na tvrdim gostovanjima golovima poslije kornera ili prekida..
Znam da ne mozemo nikako u ligu prvaka ali bi mi bilo drago da do kraja sezone pobjedimo i odigramo jos poneku ovako dobru tekmu..
odlicna igra kao i uvijek kad igramo protiv jacih... kuyt, carroll i suarez odlicno odigrali. mladi flanagan odigrao veoma dobro i jos jednom pokazao da su djeca liverpoola dovoljno dobra da uskoce u ovim kriznim situacijama.
You are someone else I am still right here
O braćo, tri gola za tri boda.
Dva gola Carrola, njegov 13. ove sezone, neka je i on proradio. Zabio je golova više od Džeke i Torresa
Sreća naša pa je odmarao ekipu Mancini za FA cup, inače svašta bi bilo večeras.
Flanagan me pozitivno iznenadio večeras, samo neka ovako nastavi.
Ne mogu da razumijem, naši igrači na treninzima voze bicikla, igraju tenisa, košarke, slikaju se, sjede na onoj velikoj crvenoj lopti, ostalo je samo još da im neko da fudbalsku loptu i da vježbaju centaršut i šut van kaznenog prostora. Centaršutevi Arelija, Flanagana, šutevi Spearinga i Lucasa su za zatvora.
Džeko - Voronjin + Ngog
Dva gola Carrola, njegov 13. ove sezone, neka je i on proradio. Zabio je golova više od Džeke i Torresa

Sreća naša pa je odmarao ekipu Mancini za FA cup, inače svašta bi bilo večeras.
Flanagan me pozitivno iznenadio večeras, samo neka ovako nastavi.
Ne mogu da razumijem, naši igrači na treninzima voze bicikla, igraju tenisa, košarke, slikaju se, sjede na onoj velikoj crvenoj lopti, ostalo je samo još da im neko da fudbalsku loptu i da vježbaju centaršut i šut van kaznenog prostora. Centaršutevi Arelija, Flanagana, šutevi Spearinga i Lucasa su za zatvora.
Džeko - Voronjin + Ngog

There got to be something for Liverpool big number nine ...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sretan rodjendan nasem dragom kolegi @redsu.
Da jos 100 godina zajedno pisemo na ovoj temi i veselimo se pobjedama dragog nam kluba.
Sve najbolje.
Da jos 100 godina zajedno pisemo na ovoj temi i veselimo se pobjedama dragog nam kluba.
Sve najbolje.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.