FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

xaviesta
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la xaviesta » 09 maj 2012, 23:34

Raul_64 je napisao/la:Osim što neće doći,cemu potreba za dva lijeva (mlada,skupa) beka ?
još ako znamo da Abidal nije mrtav i da ima ugovor.

Alba je vjerovatno done deal.
očekivano.
Covjek je imao transplataciju jetre jbt, sanse za njegov povratak teren su minimalne.
Don't hate what you don't understand.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 09 maj 2012, 23:34

Ma nece se oni tako igrati :mrgreen:
Da bi igrac dosao u Barcu treba se i zrtvovat na neki nacin i pokazati interes, zadnji primjeri su Cesc (odrekao se svog dijela transfera u korist Barce, kao
i Mascherano) i Alexis (pristao na manju platu, nego sto su mu nudili drugi klubovi).

Zelim reci da ako produzi ugovor vjerovatno nece biti nista od transfera i onda ce Barca pokusati dovesti Balea.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 maj 2012, 23:36

messilla je napisao/la:Ma nece se oni tako igrati :mrgreen:
Da bi igrac dosao u Barcu treba se i zrtvovat na neki nacin i pokazati interes, zadnji primjeri su Cesc (odrekao se svog dijela transfera u korist Barce, kao
i Mascherano) i Alexis (pristao na manju platu, nego sto su mu nudili drugi klubovi).

Zelim reci da ako produzi ugovor nece biti nista od transfera i onda ce se Barca vjerovatno odluciti za Balea.
Za njega ce opet morati dati preko 40 miliona i pitanje je da li ce Totenham na to prisati,dok za Albu u najgorem slucaju ce morati dati 18ak miliona.Uglavnom ako nece Barca ima k'o hoce :D I sami znate da niste jedini za interesovani za Albu,a njegova cijena nakon EP mogla dvostruku rasti ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 09 maj 2012, 23:42

Adi_Zepce je napisao/la: Za njega ce opet morati dati preko 40 miliona i pitanje je da li ce Totenham na to prisati,dok za Albu u najgorem slucaju ce morati dati 18ak miliona.Uglavnom ako nece Barca ima k'o hoce :D I sami znate da niste jedini za interesovani za Albu,a njegova cijena nakon EP mogla dvostruku rasti ;)
Da, ali bi mogla i pasti u slucaju neke (ne daj Boze) povrede ili losih partija i vjerovatno zbog toga ce Barca i Valencia gledati da ovo zavrse do pocetka Eura.

Ma da ti pravo kazem ne bih imao nista protiv tih 18 miliona ili 12 + Tello , ali vjerujem da ce na kraju doci do cifre od 15 miliona :mrgreen:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 maj 2012, 23:45

messilla je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la: Za njega ce opet morati dati preko 40 miliona i pitanje je da li ce Totenham na to prisati,dok za Albu u najgorem slucaju ce morati dati 18ak miliona.Uglavnom ako nece Barca ima k'o hoce :D I sami znate da niste jedini za interesovani za Albu,a njegova cijena nakon EP mogla dvostruku rasti ;)
Da, ali bi mogla i pasti u slucaju neke (ne daj Boze) povrede ili losih partija i vjerovatno zbog toga ce Barca i Valencia gledati da ovo zavrse do pocetka Eura.

Ma da ti pravo kazem ne bih imao nista protiv tih 18 miliona ili 12 + Tello , ali vjerujem da ce na kraju doci do cifre od 15 miliona :mrgreen:
Slicnog sam misljenja,samo ne bi volio Tella.Bolje gotov novac,jer Barca djeluje dosta ucjenito po tom pitanju i stavit ce na Tella neku sramnu klauzulu tipa 7-8 miliona :roll:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 09 maj 2012, 23:46

xaviesta je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:Osim što neće doći,cemu potreba za dva lijeva (mlada,skupa) beka ?
još ako znamo da Abidal nije mrtav i da ima ugovor.

Alba je vjerovatno done deal.
očekivano.
Covjek je imao transplataciju jetre jbt, sanse za njegov povratak teren su minimalne.
Adriano ?

nebitno to,mislim nema potrebe za dovodjenje dva skupa lijeva beka gdje bi jedan neminovno stagnirao.
da su tu jos ekipa ispolirati na drugim mjestima.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 09 maj 2012, 23:56

E ajmo sad nek izvale lovu za Thiaga Silvu ako vec nece za Balea. Vjerovatno ce pokusati uz novce utrpat Keitu za kojeg je Milan zainteresovan (to bi bilo idealno 8-) ).

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 10 maj 2012, 00:07

Raul_64 je napisao/la:
Adriano ?

nebitno to,mislim nema potrebe za dovodjenje dva skupa lijeva beka gdje bi jedan neminovno stagnirao.
da su tu jos ekipa ispolirati na drugim mjestima.
Ma pomenuo si Abidala i to da ima ugovor... Sto se tice Adriana, pricalo se da mu nece produziti ugovor.

Bale moze igrati vise pozicija, Alba također moze igrati prema naprijed, ali svakako da nema sanse da dođu obojica.
Don't hate what you don't understand.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 10 maj 2012, 00:38

messilla je napisao/la:E ajmo sad nek izvale lovu za Thiaga Silvu ako vec nece za Balea. Vjerovatno ce pokusati uz novce utrpat Keitu za kojeg je Milan zainteresovan (to bi bilo idealno 8-) ).
stvarno ne razumijem stvarno sto ste navalili sa tim baleom,cojk nije za barce ,u defanzivi nije igro ne pamtim a i nije ni dobar tu,ne mozes imat i alvesa i balea u ekipi ko bekove,znas na sta bi to licilo bgt,nisu ludi u barci da ga dovedu i zato i nece doc ,alba makar u zadnje 2 godine u 80 %utakmica je beka igro i bolji je u defanzivi definitivno od balea zato je i bolje opcija

a izjavio galliani da ostaju thiago silva i ibra u milanu,slabe sanse da ce ih prodat, znaci za silvu su minimalne sanse da se dovede,nisu ni iz milana ludi :D ,mora se stoper dovest al ne treba ni davat previse para ,25-30 mill u vrh glave :)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 maj 2012, 10:34

http://www.as.com/futbol/video/edd-mess ... ftb_39/Ves

Messi ponudio Mascheranu da on izvede penal, jer ovaj još nije postigao gol u dresu Barce... :)

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 10 maj 2012, 15:05

mandraX je napisao/la:http://www.as.com/futbol/video/edd-mess ... ftb_39/Ves

Messi ponudio Mascheranu da on izvede penal, jer ovaj još nije postigao gol u dresu Barce... :)
A na Barca BiH napisali da mu je Mascherano rekao da sa Pepom proslavi pogodak :lol: :mrgreen:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 maj 2012, 18:48

messilla je napisao/la:
mandraX je napisao/la:http://www.as.com/futbol/video/edd-mess ... ftb_39/Ves

A na Barca BiH napisali da mu je Mascherano rekao da sa Pepom proslavi pogodak :lol: :mrgreen:
:mrgreen:

Dobra je ono ekipa, dobro rade zaista, svaka im čast na trudu...al' znaju i oni nekad bubnut' jarane, lijepo mi mrak padne na oči kad pročitam :mrgreen:
Gledao sam još ovih fan stranica na fejsu, npr. Man Utd-ovu, Milanovu...uh da vidiš kakvi su tek ovi i šta pišu :lol: ...sjest, zapalit i uživat u provalama, majkem' :mrgreen:

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 10 maj 2012, 20:03

slika :D
FK Pjetlovi

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 11 maj 2012, 13:52

Znam za ovaj video odavno, je li ovo Tito? :mrgreen:

[youtube][/youtube]
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 11 maj 2012, 15:25

Cudi me kako nitko ovdje jos nije napisao da je Barca dogovorila s Baleom suradnju i da ce za njega platiti 40 miliona eura :D

www.valencia-balkan.net

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 maj 2012, 15:36

“No one has been in touch with us," he said. "He is happy here with us at the moment. He is a fantastic player. He will be linked with every club because he is such a great player."
Izjava 'arryja.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 11 maj 2012, 16:10

Adi_Zepce je napisao/la:Cudi me kako nitko ovdje jos nije napisao da je Barca dogovorila s Baleom suradnju i da ce za njega platiti 40 miliona eura :D
ništa od toga novinarska posla
Audere est Facere

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 maj 2012, 16:22

Toxicity je napisao/la:Znam za ovaj video odavno, je li ovo Tito? :mrgreen:

[youtube][/youtube]
nije
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 11 maj 2012, 19:22

dobro je da se opasno zavrtila prica oko Bale-a, svaka cast gospodinu rednapu,ali prica i budalastine, vidjeli smo svi domete totenhama i u engleskoj ligi i ligi prvaka, i meni su najdraza ekipa trenuto u engleskoj, ali nema tu perspektive za mlade igrace tipa bale, barem ne perspektive za trofeje, vjerujem da je i Bale toga svjestan i da ce kad dodje sluzbena ponuda zavapiti za prelaskom u barcu i da ce se to i dogoditi

ne zelim potcjenjivati totenham, al svaki imalo normalan igrac trebao bi iskoristiti sansu i doci u barcu ako ga traze, barca je vrh vrhova, a totenham ipak samo jedan simpatican klub koji do bitnih trofeja jednostavno ne moze

nadam se da ce Bale biti pametan i popeti se na jos visu stepenicu u svojoj karijeri, jer svojim igrama zasluzuje da igra u top klubovima, a sta je barca ako nije to

svaka cast i albi, al ja mislim da je on samo alternativa ako ne dodje bale
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 12 maj 2012, 16:10

NOVA NOTA BARCE

Katalonci daju bogatstvo za Velšanina.Gareth Bale

Španjolski mediji tvrde da je postignut dogovor Barcelone i Tottenhamova munjevitog krila. Vijest je prenio čak i prorealovski sportski dnevnik Marc

Velški sin vjetra
- Stalno se ta mogućnost napuhuje. Kada je Bale 2007. stigao u Tottenham, klub nije bio u Ligi prvaka. Ista je stvar s Modrićem, a njega su preselili po pola Europe. Obojica su došli ovamo jer su znali da je riječ o dobroj sredini u kojoj će zarađivati veoma ozbiljan novac - rekao je Redknapp te dodao:

- Znači li ta logika da igrači neće potpisivati za Chelsea sljedeće sezone ako oni ne dohvate Ligu prvaka? Naravno da hoće jer znaju da je riječ o sjajnim uvjetima u sjajnom klubu!

Dvadesetjednogodišnji velški “sin vjetra”, jedan od najmoćnijih igrača s loptom u nogama u današnjem nogometu, ove je sezone odigrao 41 utakmicu za Tottenham, zabivši 13 pogodaka i podijelivši čak 18 asistencija.

Nova nota Barceloni
Dok se Redknapp bori protiv vjetrenjača kojih se završetkom sezone trebao riješiti, ali mu se “dogodio Roy Hodgson” i gubitak utrke za izborničkim mjestom, vijest s prizvukom najveće ljetne senzacije na nogometnom buvljaku golica maštu.

Stručnjaci se pitaju kako bi se hitronogi Velšanin uklopio u Barceloninu igru. Teško ga je zamisliti kao jednog od trojice napadača jer tu poziciju u Tottenhamu nije igrao. Možda bi najrealnija opcija u slučaju njegova dolaska bila da preuzme mjesto lijevog beka, koje bi motorikom i u paru s odgovornim zadnjim veznim, osiguračem za njegove napadačke izlete, mogao pokriti te dati Barçi notu koju s Abidalom, Maxwellom i Puyolom nije imala.

Odlazi Dani Alves?
Naravno, za ozbiljnije utakmice taktika s dva ofenzivna beka bila bi preriskantna čak i za Barcelonu. Zato ova vijest, koliko god zasad senzacionalna bila, može korelirati s najavama o odlasku Danija Alvesa. Brazilac više nije omiljen u klubu, kapetan Puyol je njega i zaigranog Thiaga Alcantaru zamalo ispljuskao nakon što su plešući slavili gol protiv Raya Vallecana. U svakom slučaju, Bale je igrač od čijih bi kvaliteta svaka momčad, pa tako i Barcelona, imala velike koristi. S takvom motorikom, prodornošću i udarcem može zapravo pokriti lijevu poziciju u bilo kojem redu bilo koje momčadi.

jutarnji.hr

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Jabroni i 2 gosta.