FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Brazilac Douglas da Silva dogovorio je produženje ugovora sa gazdama Hapoela iz Tel Aviva, protivnika sarajevskog Željezničar u Ligi prvaka.
26-godišnji veznjak koji je prošle sezone odigrao sve utakmice u prvenstvu u dresu Hapoela i postigao šest golova, nakon dogovora o produženju saradnje sa Izraelcima, je kazao:
"Vjerujem da sam napravio pravi potez i da ću i dalje biti sretan u ostankom u Hapoelu. Potrudit ću se da budem još bolji i dam još veći doprinos svojim igrama za ekipu".
Hapoel je jučer ponovo slavio u prijateljskom meču, ovaj put protiv Levskog iz Sofije, koji je odigran u Austriji gdje se Izraelci nalaze na pripremama.
26-godišnji veznjak koji je prošle sezone odigrao sve utakmice u prvenstvu u dresu Hapoela i postigao šest golova, nakon dogovora o produženju saradnje sa Izraelcima, je kazao:
"Vjerujem da sam napravio pravi potez i da ću i dalje biti sretan u ostankom u Hapoelu. Potrudit ću se da budem još bolji i dam još veći doprinos svojim igrama za ekipu".
Hapoel je jučer ponovo slavio u prijateljskom meču, ovaj put protiv Levskog iz Sofije, koji je odigran u Austriji gdje se Izraelci nalaze na pripremama.
- bistrikboy
- Kontakt:
MF: Who do You consider for the best player in the Macedonian championship?
VB: In the last season, I think that was Goran Gancev - my teammate from Pelister who now signed for Zeleznicar from Bosnia and Herzegovina.
http://macedonianfootball.com/index.php ... &Itemid=63
Ovo je isjecak iz intervjua sa Vladicom Brdarovskim najvecom nadom makedonske lige.
VB: In the last season, I think that was Goran Gancev - my teammate from Pelister who now signed for Zeleznicar from Bosnia and Herzegovina.
Ovo je isjecak iz intervjua sa Vladicom Brdarovskim najvecom nadom makedonske lige.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Znaci odlicno pojacanje.bistrikboy je napisao/la:MF: Who do You consider for the best player in the Macedonian championship?
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Dok neki dovode neke anonimce, mi dovodimo provjerene igrače 

-
- Kontakt:
NJIMA NJIHOVO NAMA NAŠEOmar500 je napisao/la:Dok neki dovode neke anonimce, mi dovodimo provjerene igrače
DABOGDA SE SVI POJAČALI MAXIMALNO I BORILI SA NAMA ZA TITULU NAROČITO NAŠE KOMŠIJE, ALI SAMO DA MI NA KRAJU PRVI PRESJEČEMO VRPCU ( ŠTA ĆU KAD SAM SUBJEKTIVAN

26.05.2010-TITULA
Kad igramo tekmu i u koliko sati ???
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
8. juli, mislim da je u 20:00Bosnier je napisao/la:Kad igramo tekmu i u koliko sati ???
-
- Kontakt:
AKO MISLIS NA CIBALIJU ONDA JE TO 9 JULA ALI NEZNAM TACNU SATNICU
PROVJERI MALO NA OSTALIM STRANICAMA
26.05.2010-TITULA
ugasi CAPS.
posljednje upozorenje.
posljednje upozorenje.
8. jula se igra sa cibalijom a ne 9.sandokan_TM87 je napisao/la:AKO MISLIS NA CIBALIJU ONDA JE TO 9 JULA ALI NEZNAM TACNU SATNICU

Kratki izvjestaj sa prijateljske utakmice levskog i hapoela
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Vidi se da pucaju iz svih pozicija,nadam se da ce Seha i odbrana imati svoj najbolji dan...s druge strane vidi se i da se moze i njima zaprijetiti...bilo bi stvarno dobro ako bi izdrzali prvu utakmicu sa igrivim rezultatom...moraju nasi igrati 200%
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Meni Hapoel izgleda veoma tromo na ovoj utakmici, kad idu u napad trce samo 2-3 igrača, s tim da vezni red šuta iz svih pozicija
al ne brinem se ja za njih, Zeba i Višća će nas progurati ovo kolo, a Čulum i Savić spriječiti ove njihove šuteve
još samo da ovog Shehter-a zaustavimo i to je to 

Lijepo je biti Manijak!!!
Skontaj da je pripremna utakmica u pitanju, nisu ni oni u top formi.ŠtaIma je napisao/la:Meni Hapoel izgleda veoma tromo na ovoj utakmici, kad idu u napad trce samo 2-3 igrača, s tim da vezni red šuta iz svih pozicijaal ne brinem se ja za njih, Zeba i Višća će nas progurati ovo kolo, a Čulum i Savić spriječiti ove njihove šuteve
![]()
![]()
![]()
![]()
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Posto nisam bio tu mozeli mi neko reci sta se desava u Želji,oko Želje,oce bit tekma na TV,pojacanja,pripremne i koi je dani termin protiv hapolea
svoj ti pos'o !
Ovako svi trebamo razmisljat!ŠtaIma je napisao/la:Meni Hapoel izgleda veoma tromo na ovoj utakmici, kad idu u napad trce samo 2-3 igrača, s tim da vezni red šuta iz svih pozicijaal ne brinem se ja za njih, Zeba i Višća će nas progurati ovo kolo, a Čulum i Savić spriječiti ove njihove šuteve
![]()
![]()
![]()
![]()
Srcem do pobjede!
Zeljeznicar za zivot cijeli !
slazem se da su bolji,ali da su ne pobjedljivi nije istinaa,po ovome vidjenom stoperi su im veoma ne uigrani i golman veoma veoma ne sigura, i sprijeciti ih u ovim dalekometnim sutevimaa koliko god je moguce, da bude visca beslija i zeba raspolozenii mozemo do prolazaa 

- samir_tm87
- Kontakt:
rece mi jaran da je u cibaliji pravo lose stanje , da su prodali skoro citavu vezu i da su oba golmana otjerali
i da ih mozemo komotno razvalit
i da ih mozemo komotno razvalit

jedva čekam utakmicu protiv Cibalije , evo još tri dana 

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.