Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Bravooooooooooooooooooooooooooooooooooo
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
U potpunosti se slazem, a i ovaj go to pokazaNarin je napisao/la:On u Arsenalu kao Nani u Unitedu.neo je napisao/la:zervinjo je antitalent !

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Chicharito14
- Kontakt:
GERVINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
De Gea, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Valencia, Scholes, Giggs, Nani, Rooney, Van Persie!
UNITED WE STAND, UNITED WE WRITE!
Znaju li ovi u Arsenalu da imaju i lijevu stranu za napade? 

- Chicharito14
- Kontakt:
da ima jos bar 10 minuta do kraja poluvremena zabio bi ga Arsenal, a ovako ce ostati 1:1
De Gea, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Valencia, Scholes, Giggs, Nani, Rooney, Van Persie!
Prvo vrijedja, pa brise post..
Ja i dalje tvrdim sto sam rekao,a to sto ti ne kontas nije moja krivica.

- frankqqqqq
- Kontakt:
Fala kur.cu, nek je i on zabio kako se to od njega traži.
Ko to ?Narin je napisao/la:Prvo vrijedja, pa brise post..![]()
"It's one of premier league's oldest lessons .
Ox ubi po desnoj strani.
Sve zna s loptom ..
Sve zna s loptom ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa s obzirom da se Podolski uvlači u sredinu napada kada je Arsenal na 30ak metara od gola, logično je da imaju igrača više na desnoj strani (krilo + beka). Jenkinson u nekoliko posljednjih utakmica pokazuje karakteristike pravih "starih" bekova. Frajer trči s jedne na drugu stranu da je to za ne povjerovati. Nije ništa slabiji ni Gibbs koji bi bio mnogo bolji da nije imao toliko povreda.mandraX je napisao/la:Znaju li ovi u Arsenalu da imaju i lijevu stranu za napade?
U svakom slučaju, Arsenal je zaslužio izjednačenje, bolji su i konkretniji.
Gervinho demantovao sve forumaše i 99% svjetske populacije.

Podolski u defanzivi radi vraški dio posla.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
Jenkison i Ox ubise puru u Hazardu i Coleu koji se lose brane na desnoj strani treba to iskoristiti i napadati tamo.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 29 sep 2012, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Moram pohvaliti Jenkinsona, zadnji put sam ga gledao prošle godine i u ovih par utakmica što sam gledao Arsenal ove sezone riječ je o skroz drugom igraču, silno je napredovao a ja mislio da nikada neće biti ništa od njega. Nadam se da ćete dobiti do kraja, drazi ste mi od Chelskog a i igro sam keca. 

-
- Kontakt:
Mozda je bilo pametnije da Mertesacker igra, ok jeste pokretljiviji Torres od njega ali Chelsi precesto igra dugu na Torresa koji je visociji od stopera i lagano je spusta svojim igracima, kod gola mislim da bi Svabo pokupio onu loptu u petercu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Marsal
- Kontakt:
Ušao sam u kucu a ono replay od gola, de ovako iskreno ko je bolji, kako stojimo na terenu itd?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Arsenal dosta bolji.
Zadnjih 15 minuta su unistili Chelsea.
Onaj gol Torresa je po meni i dalje iz faula ..
Zadnjih 15 minuta su unistili Chelsea.
Onaj gol Torresa je po meni i dalje iz faula ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
cim je onaj diaby izasao znao sam da ko god udje ce nesto napraviti dobro na utakmici.. Eto cojk asisitirao 

Bolji je Arsenal,ali nije sada bilo nekih prilika.Torres fino zabio,pa se obrukao par minuta kasnije.Koscielny pogrijesio kod gola,Diaby se povrijedio..Desna strana vam je veoma jaka,Ox dominira.Kod Chelsea Hazard jedan od boljih.Marsal je napisao/la:Ušao sam u kucu a ono replay od gola, de ovako iskreno ko je bolji, kako stojimo na terenu itd?
Gervinho malo komplikovao na pocetku,ali zabio veoma bitna gol.
- HighburyHigh
- Kontakt:
Chelsea ima brze i odlicne tehnicare na tim pozicijama pa je Wenger vjerovatno htio da proba sa brzim defanzivcem. Gledajuci stvari sa jednog ugla to je dobar potez, jer chelsea vrlo lako moze rotirati igrace u ofanzivi, pa bi Mertesackeru u susret mogao doci i Oscar i Hazard, i brzina bi tu bila dosta u prednosti. Ali sto se tice prekid igre Mertesacker je tu odlican, ali eto, nije to toliko lose do sada, jedini gol koji su dali bio je iz prekida.BigBigBang je napisao/la:Mozda je bilo pametnije da Mertesacker igra, ok jeste pokretljiviji Torres od njega ali Chelsi precesto igra dugu na Torresa koji je visociji od stopera i lagano je spusta svojim igracima, kod gola mislim da bi Svabo pokupio onu loptu u petercu.
Gibbs i Jenkinson odlicni do sada, osigurani smo u buducnosti sto se tice bekova, bez dileme. Giroud bi mogao uci, mislim da bi bilo dobro probati sa njim, posto vecinska igra trenutno je preko bekova i krila, sa velikim brojem crosseva.
Victoria Concordia Crescit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.