Safet Sušić - Pape

bosnas_
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bosnas_ » 31 maj 2014, 20:02

selektor Susic zasluzuje jos jedan poboljsan ugovor,ukoliko odigramo dobro na SP! vidjecemo sta ce biti,ali sinocna taktika i igra puno obecava! odigrali smo zrelo,i pametno i u svakom segmentu igre nadmudrili veoma jakog protivnika! vidjecemo kako ce to izgledati protiv Mexika,pa onda na SP....

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 31 maj 2014, 20:53

Nisam ni primjetio. :rol: Uglavnom podrška za Papeta. :rol:
Zadnja izmjena: Henderson, dana/u 31 maj 2014, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 31 maj 2014, 20:59

:lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :rol: :rol: :rol: :rol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 31 maj 2014, 21:04

1988risha je napisao/la:
emil02in je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Mi nemamo selektora.
Pa šta čekaš,sjedi na klupu pa da se prošetamo do finala.Pun mi je krac vas koji sve znate i sve vidite,lako je srat po selektoru pod nickom izađi frajeru javno pa reci ko si i šta si pa da vidimo ako si bolji od Safeta da budeš novi selektor.I ti svi ovi koji pametuju o taktici i ostalim glupostima a veze nemaju sa trenerskim poslom.Pred najvažnije utakmice kako imamo repku vi serete po forumu treba ovako,treba onako.Samo kod nas selektor nema zasluge kad se pobjeđuje i plasira na SP,ali je za to kriv za sve kada se gubi pa čak i za loš teren ili vrijeme.Valjda su zajedno zaslužni i odgovorni kako za pobjde tako i za poraze.
pa eto i ti seres pod nickom drugim forumasima,snimi nam video poruku i objavi na you tube,kad si faca u odnosu na nas...
Ja ne pišem da je selektor zločinac,teleća glava i sl.Ne pišem da je sredio da Zukanović ne dobije vizu i ostale teorije na kojima bi i Ajnštajn pozavidio.Ja se držim onog što znam i razumijem u fudbalu a to je navijanje,petljanje u tuđu struku nije za mene.Koliko vas je barem jednu utakmicu treniralo makar djecu iz komšiluka?Inače nam to dobro ide generalno petljanje u tuđi posao,ali samo kad nema odgovornosti.Odgovornost je na selektoru i on bira ko će igrati,ne sviđa se ni meni spisak pa šta,sutra kad dođe drugi selektor isto će se pisati samo neće biti Safet već Vaha,Duško Sergej ili neko deseti.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

teletext
Kontakt:

Post Postao/la teletext » 31 maj 2014, 21:20

Višća je odigrao odličnu utakmicu i zaslužio da krene od početka. Mislim da je grehota kad se vidi da neki igrač je u formi ili se vidi da je sazrijo dovoljno a u kvalifikacijama nije bio standardan, da se ostavi na klupi...

Pokazao je da je vrlo opasan a i pomaže nazad dosta.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 31 maj 2014, 21:57

1988risha je napisao/la:Ja bi volio i ovo jednom isprobat :D slika[/url]
Ovo izgleda mocno.Al zlobnici ce odmah upetljati nacionalni kljuc. :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 maj 2014, 22:35

emil02in je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Mi nemamo selektora.
Pa šta čekaš,sjedi na klupu pa da se prošetamo do finala.Pun mi je krac vas koji sve znate i sve vidite,lako je srat po selektoru pod nickom izađi frajeru javno pa reci ko si i šta si pa da vidimo ako si bolji od Safeta da budeš novi selektor.I ti svi ovi koji pametuju o taktici i ostalim glupostima a veze nemaju sa trenerskim poslom.Pred najvažnije utakmice kako imamo repku vi serete po forumu treba ovako,treba onako.Samo kod nas selektor nema zasluge kad se pobjeđuje i plasira na SP,ali je za to kriv za sve kada se gubi pa čak i za loš teren ili vrijeme.Valjda su zajedno zaslužni i odgovorni kako za pobjde tako i za poraze.
Auuu,dobar :tokralju:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 31 maj 2014, 22:36

teletext je napisao/la:Višća je odigrao odličnu utakmicu i zaslužio da krene od početka. Mislim da je grehota kad se vidi da neki igrač je u formi ili se vidi da je sazrijo dovoljno a u kvalifikacijama nije bio standardan, da se ostavi na klupi...

O tom i ja pricam Visca je pokazo sinoc da moze biti kljucni igrac
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 31 maj 2014, 22:42

Zašto je Pape i stručni stožer tajili da je Bičakčić povrijeđen i da neće biti spreman bar ne u potpunosti za SP U Brazilu.Tko će biti odgovoran ako ne bude mogao igrati debil Sušić jer vodi turiste,a Zuku je ostavio u Sarajevu.

teletext
Kontakt:

Post Postao/la teletext » 31 maj 2014, 23:35

adal je napisao/la:
teletext je napisao/la:Višća je odigrao odličnu utakmicu i zaslužio da krene od početka. Mislim da je grehota kad se vidi da neki igrač je u formi ili se vidi da je sazrijo dovoljno a u kvalifikacijama nije bio standardan, da se ostavi na klupi...

O tom i ja pricam Visca je pokazo sinoc da moze biti kljucni igrac
Ma to je naša želja samo, ali od toga nema ništa nažalost.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 01 jun 2014, 00:08

Dosta su skupili za 24 h :bih: :bih:
slika

I onda kažu mi na forumu mrzimo Papeta :D
slika
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 01 jun 2014, 01:06

Del Bosqe izabrao konacni sastav za SP
Golmani: Iker Casillas, Pepe Reina, David de Gea
Odbrana: Sergio Ramos, Gerard Pique, Raoul Albiol, Javi Martinez, Jordi Alba, Cesar Azpilicueta, Juanfran Torres
Vezni red: Koke, Xavi, Xabi Alonso, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas, Santi Cazorla, Pedro Rodriguez, Juan Mata, David Silva
Napadači: Fernando Torres, David Villa, Diego Costa
Na lijevom beku imaju koliko vidim samo jednog igraca. U napadu imaju tri igraca ali jedan od njih je povrijedjen a drugi je Torres. Zato im je sredina dobro popunjena veznjacima.
Sve mi ovo zvuci malo poznato... :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 jun 2014, 01:14

Zasto uporedjujes Spaniju sa BiH? :roll:

Sto se tice bekova, Azpilicueta moze na obje strane igrati.

Uostalom, vidio si Spansku taktiku, 4-6-0 na proslom SP, i da su tako dosli do titule, stoga i ne cudi sto je pozvao ova dva napadaca. Mada ce Diego Costa biti spreman, ne bi dzaba odstranio Negreda.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 01 jun 2014, 01:17

S kim cu nas uporedjivati, sa Albanijom?
Pa i Pape je planirao igrati tu formaciju ali usao Dzeko u dobru formu pa mu ga zao staviti na klupu. :)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 jun 2014, 01:22

calcio je napisao/la:S kim cu nas uporedjivati, sa Albanijom?
Pa i Pape je planirao igrati tu formaciju ali usao Dzeko u dobru formu pa mu ga zao staviti na klupu. :)
Ne mozes uporediti njihov vezni red, sa nasim dizelasima. :D Opcenito, smatram ova poredjenja sa Njemackom i ostalim repkama bespotrebnim, jer svaki tim ima svoj rooster igraca i svoju filozofiju.

Silva, Cazorla, Mata, Iniesta i ostali mogu pokriti dosta pozicija u veznom redu, cak mogu i bez problema odraditi svoj posao na krilu, dok kod nas, to jedan Tin, Hadzic, Misimovic, Ibricic, Pjanic ili Medunjanin sigurno ne mogu. Naguravanje igraca istog tipa.

Znam samo, ako si tezak baksuz, i ako ti se povrijede recimo jedan od dva napdaca, ili ne daj boze oba, u teskim si g.ovnima, sto vazi u nasem slucaju. Mada ne bih da se sada osvrcemo nazad na spisak, jer je to vec gotova prica, radije se okrenuti SP-u.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 01 jun 2014, 01:33

Ta igra bez napadaca s kojim su oni osvojili Euro je procitana, to im je jednom poslo za rukom i ne vjerujem da bi opet. Sumnjam da Del Bosque planira tako igrati. On je izgleda dosta karti polozio u Costu i ako im se on ne oporavi, bice u manjim problemima. Villa je jos uvijek dobar, Torres je ok iako se raja malo previse sprda na njegov racun, ali ne znam jeli to to. Materijal sa kojim se u 2014 osvaja SP.
Slazem se, okrenimo se SP-u, nisam ovo ni postavio da bi se razvila neka siroka diskusija, nego eto 'nako usput.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 01 jun 2014, 01:39

calcio je napisao/la:Ta igra bez napadaca s kojim su oni osvojili Euro je procitana, to im je jednom poslo za rukom i ne vjerujem da bi opet. Sumnjam da Del Bosque planira tako igrati. On je izgleda dosta karti polozio u Costu i ako im se on ne oporavi, bice u manjim problemima. Villa je jos uvijek dobar, Torres je ok iako se raja malo previse sprda na njegov racun, ali ne znam jeli to to. Materijal sa kojim se u 2014 osvaja SP.
Slazem se, okrenimo se SP-u, nisam ovo ni postavio da bi se razvila neka siroka diskusija, nego eto 'nako usput.
:tralala:
[youtube][/youtube]
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 01 jun 2014, 01:47

Brko nije glup kao Guardiola, on kad vidi da nesto ne ide to ce promjeniti.

Na kupu konfederacija nije islo, Brazil ih je pomeo, vjerovatno ce promjeniti tu igru bez napadaca.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 01 jun 2014, 02:12

Dobar ovaj prijedlog za transparent:Mijenjamo dva Susica za Zukanovica.
Savrseno.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 01 jun 2014, 02:45, ukupno mijenjano 1 put.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 01 jun 2014, 02:43

Mozambik je napisao/la:Brko nije glup kao Guardiola, on kad vidi da nesto ne ide to ce promjeniti.

Na kupu konfederacija nije islo, Brazil ih je pomeo, vjerovatno ce promjeniti tu igru bez napadaca.
hahah :urnebes: :lol:

ocito, dugogodišnji kompleksi koje je genijalni Pep nabijao realovcima su teško izljecivi :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.