Hvala!

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
ISTA STVAR druže kao Rafa protiv Rogera, imao prednost i zijanio...jestamaji je napisao/la:prvi set je roger više izgubio nego ga je nole dobio
da vidimo sad kako ovo ide dalje
4*leorey je napisao/la:Mislim da ce ovo da ide u 5 setova
SHEVCHET RAMADANI RULESshevchet je napisao/la:Evo da i Shevchet, napiše jedan ozbiljan post...
Dosta smo se prepucavali ovih dana, bilo je tu dosta i fine priče, ali i znalo se zakuhati pravo...
Ove što prozivaju, da bi probali diskreditirati nečije znanje i ubrati poene preko nekog ko zna nešto, takve nećemo ovom prilikom ni spominjati...
Nismo dugo imali situaciju da su sva 3 igrača u dobroj formi i da igraju dobro, pa ako ništa zbog toga trebamo uživati.
Ja navijam da pobijedi tenis, da pobijedi bolji i nadam se da ćemo danas gledati jedan vrhunski meč, a ne servis botove i po par udaraca u poenu.
Fedex je veliki teniski majstor, kao i Rafa i Nole, svako ima svog favorita i svako ima pravo da navija za koga hoće, bez vrijedjanja drugog.
Nole je favorit, ali ako ozbiljno pričamo, nije ni Fedex repa bez korijena, tako da malo treba uzeti sve sa rezervom. Ako Fedex bude imao return kao protiv Rafe, mogli bi gledati svašta...
Neka pobijedi bolji, a mi da uživamo i naučimo nešto i iz ovog meča. Sretno im bilo...
Dadarker10 je napisao/la:Evo Viska opet sa pricom o zrtvovanim setovima xd
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.