Mislis na Kenu Dizdarevica,onog sto ga Denchi forsira...?skoroalen je napisao/la:Džafić ništa bolji nije od Vladana. Podsjeća me na Bandovića i Pavlovića, zagrli liniju i ne pomjera se s nje. Protiv ovog Tamburala juče, dva gola su većinom njegova. Jest Kova pao u formi al ni Džafić nije De Gea. Jedino Dizdarevića gurnut, al gdje ćemo to ba...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
nukleusmember
- Kontakt:
golman nam je jedna od najslabijih karika godinama ali sada nema vremena za eksperimentisanja,ostaviti ovog malog valjda ćemo izgurati nekako sa njim do kraja sezone i onda u potragu za golmanom dok "keno" ne stasa,ne mogu da prežalim borjana
VVVBK
VVVBK
Svejedno, ako se ne brinemo za groznu formu Tatara, Ahmetovića, Velkoskog i Stanojevića na pripremama, ne treba da se bojimo ni za Vladana. Pregurao je on dva derbija, Tuzlu, Zenicu... U Zenici se planski digla hajka da njega prepadnu. Skupio je on dovoljno iskustva, biće to dobro. Nek u Tuzli sačuva mrežu i vratit će on samopouzdanje. A već od naredne sezone, nek se on i Keno fajtaju za prvu postavu. Odgovorno tvrdim da je Vladan trenutno najbolji golman u ligi, možda uz Azira Muminovića. Ovo ostalo sve starohani a pravili su 10 puta gore kikseve nego Vladan.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Opet glupa prica kakav je ko bio igrac, ko da je neko pravilo da je dobar golman dobar trener. Neinteligentno razmisljanje.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
- ElCartel11
- Kontakt:
Nista daj tog treceg golmana vamo, dok prvi put pogrijesi slijedi cetvrti golman i tako dalje...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Eto Rokabelosevic28 je napisao/la:Ko si ti da imas pristup Kosevu?koalem je napisao/la:Slikacu sutra ako ne zaboravim
Insajder.
Ban.
Ma prodjem pored stadiona bar dva puta dnevno pa cu uslikati s kapije.
4.10.2009.
Ma ko si ti da prolazis dva puta pored svetinje,banuj Morteme,vidis gdje ode ovo...?koalem je napisao/la:Eto Rokabelosevic28 je napisao/la:Ko si ti da imas pristup Kosevu?koalem je napisao/la:Slikacu sutra ako ne zaboravim
Insajder.
Ban.
![]()
Ma prodjem pored stadiona bar dva puta dnevno pa cu uslikati s kapije.
Halo ba. Eto ti denchija seherzade sa sarafcigerom. Pusti se nas insajdera
4.10.2009.
1. Vladan treba ostati na golu(osim potencijalnog kreiranja odličnog golmana i zarade klubu, on je najviše uigran sa igračima)Zukanovic je napisao/la:Ko da je mrtvi Dzafic bolji. vidili smo u kupu kakav je on golman. ako je on bolji od Kovacevic onda ja nikad vise necu pratiti fudbal. lik vise golova prijmio nego utakmica igrao.
kako ja znam jednu gresku imao Vladan ( Derby) i koliko puta nas spasio ? ali nazalost kod Musemica nista se ne zna.
2. Džafić jeste bolji ali vrlo malo, što duže Vladan brani, to je razlika manja, juče je odbrana komplet bila loša i usporena, direktnih grešaka nije bilo...
3. "Keno" mora bit sljedeći naš golman, mislim da će biti bolji od Vladana
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ne smeta njemu Jahic, nego Husref. Ovaj lik je puno gorim imenima nazivao Husrefa i prije godinu dana, i početkom ove sezone. Pa je onda šutio ko zaliven jer mu se Husref dobro posro u usta pa nogama naguro. Njegova svrha pisanja je vrijeđanje Husrefa Musemica i nema mozga bilo šta drugo pametno da kaže. A koliko sam upratio spada u red jednog od starijih ljudi na pdfu, a level pisanja s uvredama mu je obdanište.robertkosar je napisao/la:Eeee djesi bre Milorade ja te tek sad poznadohLecler je napisao/la:Čuj moron e vala da sam ja moderator ne bi ti više nijedno slovo uspio napisati na ovoj temi. Sram te i stid bilorobertkosar je napisao/la:Koji je moron ovaj nas trener ima 27 igraca na pripremama a njega brine ovaj amatercic iz usa. Opasno je kad para podje udarat u glavu ali se nadam da ce ga hadjija spametovat savjetima
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Dzafic nas spasio u kupu.Zukanovic je napisao/la:Ko da je mrtvi Dzafic bolji. vidili smo u kupu kakav je on golman. ako je on bolji od Kovacevic onda ja nikad vise necu pratiti fudbal. lik vise golova prijmio nego utakmica igrao.
kako ja znam jednu gresku imao Vladan ( Derby) i koliko puta nas spasio ? ali nazalost kod Musemica nista se ne zna.
Znao sam da si povezan sa ovim sarafciglijom...Banuj Mortemeee...koalem je napisao/la:Halo ba. Eto ti denchija seherzade sa sarafcigerom. Pusti se nas insajdera
ovaj dio samo za Dženana Ušćuplića:Ekipa Sarajeva danas se vraća iz Antalije, s veoma dobrim dojmovima nakon priprema odrađenih u turskom ljetovalištu.
Pripreme na ovoj egzotičnoj destinaciji poslužile su i šefu stručnog štaba Husrefu Musemiću da se uvjeri u aktuelnu formu prvotimaca što će, kako saznajemo, utjecati i na određene promjene u igračkom kadru pred nastavak sezone.
U Antaliji je “položio ispit” talentovani Ševkija Resić. Igrač koji je lani proglašen najboljim fudbalerom Omladinske Premijer lige BiH nije se naigrao nakon što je prekomandovan u prvi tim Sarajeva. Bljesnuo je na startu sezone, postigao čak i nekoliko pogodaka da bi odjednom nestao sa Musemićevog “radara”.
Ipak, u Turskoj je pokazao da nije zaboravio igrati fudbal. Naprotiv. Bio je jedan od najboljih bordo nogometaša u dva posljednja prijateljska susreta, što će mu osigurati nešto veću minutažu.
S druge strane, evidentan je pad forme mladog vratara Vladana Kovačevića. Nekoliko njegovih grešaka koštalo je bordo ekipu jeftino primljenih pogodaka te ne treba predstavljati iznenađenje ako već protiv Tuzla Cityja (23. februar) u prvom susretu proljetnog dijela Premijer lige BiH na golu bude stajao Elvis Džafić.
Sudbina dvojice igrača koji su došli na probu, Ade Jahića i Nathana Crepaldija da Cruza, zasad je i dalje nepoznata. Nijedan od njih, istini za volju, nije oduševio koševsku struku.
Zdravstveni bilten je relativno povoljan. Dva igrača bordo tima nisu nastupila u jučerašnjoj prijateljskoj utakmici protiv gruzijskog Saburtala (3:3). Riječ je o Amaru Rahmanoviću i Ljubanu Crepulji, koji su već nekoliko dana izvan stroja zbog povreda. No, sretna je okolnost da se ipak ne radi o težim ozljedama.
Do kraja sedmice oba veznjaka trebala bi ponovo biti u trenažnom procesu te na raspolaganju Musemiću za utakmicu protiv Tuzla Cityja na Tušnju u 20. kolu PLBiH (subota, 23. februar).
Za narednu sezonu, primjera radi, u omladinskim selekcijama klubova (U-16 i U-18) morat će raditi treneri koji posjeduju najmanje A licencu, a ne kao do sada, kada su na klupama mogle biti osobe s B trenerskom licencom.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ovi naši na pauzama samo Una rokaju. Nekunoć su Pidru nategli, povuk'o pola špila odjednom. Ta igra ruši prijateljstva, atmosfera u ekipi je ugrožena. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ElCartel11
- Kontakt:
Zasto Cruza stavljaju u istu recenicu sa ovim amaterom? Jahic dobio duplo vise prilike, prikazao je nista. Dok Cruz ima gol i 2 asistence, ali eto isto je to.Denchi je napisao/la:ovaj dio samo za Dženana Ušćuplića:Ekipa Sarajeva danas se vraća iz Antalije, s veoma dobrim dojmovima nakon priprema odrađenih u turskom ljetovalištu.
Pripreme na ovoj egzotičnoj destinaciji poslužile su i šefu stručnog štaba Husrefu Musemiću da se uvjeri u aktuelnu formu prvotimaca što će, kako saznajemo, utjecati i na određene promjene u igračkom kadru pred nastavak sezone.
U Antaliji je “položio ispit” talentovani Ševkija Resić. Igrač koji je lani proglašen najboljim fudbalerom Omladinske Premijer lige BiH nije se naigrao nakon što je prekomandovan u prvi tim Sarajeva. Bljesnuo je na startu sezone, postigao čak i nekoliko pogodaka da bi odjednom nestao sa Musemićevog “radara”.
Ipak, u Turskoj je pokazao da nije zaboravio igrati fudbal. Naprotiv. Bio je jedan od najboljih bordo nogometaša u dva posljednja prijateljska susreta, što će mu osigurati nešto veću minutažu.
S druge strane, evidentan je pad forme mladog vratara Vladana Kovačevića. Nekoliko njegovih grešaka koštalo je bordo ekipu jeftino primljenih pogodaka te ne treba predstavljati iznenađenje ako već protiv Tuzla Cityja (23. februar) u prvom susretu proljetnog dijela Premijer lige BiH na golu bude stajao Elvis Džafić.
Sudbina dvojice igrača koji su došli na probu, Ade Jahića i Nathana Crepaldija da Cruza, zasad je i dalje nepoznata. Nijedan od njih, istini za volju, nije oduševio koševsku struku.
Zdravstveni bilten je relativno povoljan. Dva igrača bordo tima nisu nastupila u jučerašnjoj prijateljskoj utakmici protiv gruzijskog Saburtala (3:3). Riječ je o Amaru Rahmanoviću i Ljubanu Crepulji, koji su već nekoliko dana izvan stroja zbog povreda. No, sretna je okolnost da se ipak ne radi o težim ozljedama.
Do kraja sedmice oba veznjaka trebala bi ponovo biti u trenažnom procesu te na raspolaganju Musemiću za utakmicu protiv Tuzla Cityja na Tušnju u 20. kolu PLBiH (subota, 23. februar).
Za narednu sezonu, primjera radi, u omladinskim selekcijama klubova (U-16 i U-18) morat će raditi treneri koji posjeduju najmanje A licencu, a ne kao do sada, kada su na klupama mogle biti osobe s B trenerskom licencom.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
belosevic28
- Kontakt:
Jel ovo veliko manager zubanovic serucka za Kovacevica? De nek mu neko javi da je momak sa pola godine seniorskog staza bolji od mega-giga-ultra talenta momceta makedonceta kojeg ne moze progurati u Adana Demirlispor...
Cuj Kovacevic upitan. Qrcu sviras zubaloo i ti i awaw :-*
Cuj Kovacevic upitan. Qrcu sviras zubaloo i ti i awaw :-*
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
a jbg ako Cruz nije oduševio, ne znam šta je Tatar uradio? PROPAO i RAZOČARAO u životu i fudbalu???ElCartel11 je napisao/la: Zasto Cruza stavljaju u istu recenicu sa ovim amaterom? Jahic dobio duplo vise prilike, prikazao je nista. Dok Cruz ima gol i 2 asistence, ali eto isto je to.
- ElCartel11
- Kontakt:
Tatar mi je velika bojazan za proljetni dio, ako nastavi sa ovakvom igrom kao na pripremama i jos mu se Ahemt prikljuci sa svojim proljetnim dijelom, mi bi mogli imati velikih problema.Denchi je napisao/la:a jbg ako Cruz nije oduševio, ne znam šta je Tatar uradio? PROPAO i RAZOČARAO u životu i fudbalu???ElCartel11 je napisao/la: Zasto Cruza stavljaju u istu recenicu sa ovim amaterom? Jahic dobio duplo vise prilike, prikazao je nista. Dok Cruz ima gol i 2 asistence, ali eto isto je to.baš interesantna konstatacija
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Bas interesantna konstatacija sa tvoje strane, ti bi se rijesio igraca koji nas je nosio haman xitavu polusezonu za nekog lika koji je briljirao protiv b ekipe olimpica? Presmijesno.Denchi je napisao/la:a jbg ako Cruz nije oduševio, ne znam šta je Tatar uradio? PROPAO i RAZOČARAO u životu i fudbalu???ElCartel11 je napisao/la: Zasto Cruza stavljaju u istu recenicu sa ovim amaterom? Jahic dobio duplo vise prilike, prikazao je nista. Dok Cruz ima gol i 2 asistence, ali eto isto je to.baš interesantna konstatacija
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
ko je to rekao? taj strawman nećeš uvaliti ovdjeKamuflazn je napisao/la:Bas interesantna konstatacija sa tvoje strane, ti bi se rijesio igraca koji nas je nosio haman xitavu polusezonu za nekog lika koji je briljirao protiv b ekipe olimpica? Presmijesno.Denchi je napisao/la:a jbg ako Cruz nije oduševio, ne znam šta je Tatar uradio? PROPAO i RAZOČARAO u životu i fudbalu???ElCartel11 je napisao/la: Zasto Cruza stavljaju u istu recenicu sa ovim amaterom? Jahic dobio duplo vise prilike, prikazao je nista. Dok Cruz ima gol i 2 asistence, ali eto isto je to.baš interesantna konstatacija
moja konstatacija je da ako Cruz nije pokazao ništa(1 gol i 2 assista) šta je onda pokazao Tatar?(šta je ispod/manje od ništa?)
a ako te već interesuje ja bi se rješio Bekića, Hebibovića i Halilovića i ne bi ponudio ugovor ni Jahiću...