A prezime mu je .. Reci ljudima do kraja kad si vec krenuo, da ne traze po Avazu ..Seyo_TM je napisao/la:vlasnik tog terena ili kompleksa (neznam kako izgleda, nisam bio) je clan nase uprave...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
A prezime mu je .. Reci ljudima do kraja kad si vec krenuo, da ne traze po Avazu ..Seyo_TM je napisao/la:vlasnik tog terena ili kompleksa (neznam kako izgleda, nisam bio) je clan nase uprave...
pa nemoram sve otkrivatiStole iz Bora je napisao/la:A prezime mu je .. Reci ljudima do kraja kad si vec krenuo, da ne traze po Avazu ..Seyo_TM je napisao/la:vlasnik tog terena ili kompleksa (neznam kako izgleda, nisam bio) je clan nase uprave...
Jedva cekam !Seyo_TM je napisao/la:Jos 9 dana 20 sati i 37 minuta
Bit ce linkova...velez_mostar je napisao/la:Gdje ce se moci gledati utakmica ,nasi mazlumi sa mrtvog javnog servisa nece prenositi ,zar ne??
naci ce se linkovi nista ne brinite naravno samo ako izraelci budu prenosiliEdinTM87 je napisao/la:Bit ce linkova...velez_mostar je napisao/la:Gdje ce se moci gledati utakmica ,nasi mazlumi sa mrtvog javnog servisa nece prenositi ,zar ne??
Jel to bio na janjetini sa Amarom ?Seljacina je napisao/la:Danas sam cuo info da bi mogao doci Dusko Stajic...
Dino_TM je napisao/la:Jel to bio na janjetini sa Amarom ?Seljacina je napisao/la:Danas sam cuo info da bi mogao doci Dusko Stajic...
Taj igrac je bio u Sarajevu i nije se pokazao u dobrom svjetlu, nesto kao Fedja Dudic u malom klubu razvaljuje dok u vecoj ekipi padne u sivilo, tako da dalje mu kuca od Grbavice bilaSeljacina je napisao/la:Danas sam cuo info da bi mogao doci Dusko Stajic...
naci ce se, ne brini ti nistaEdinTM87 je napisao/la:@ThE_mAnIaCs_1987
Hocel se to trazit linkovi?
pogresno si cuoLjumani_Banovici je napisao/la:Kako sam čuo Almir Šmigalović potpisao za Želju.Bivši igrač Budućnosti![]()
![]()
.Mi vas pravimo EKIPOM
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Hrammm1921 i 29 gostiju.