Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

MaGiCa
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la MaGiCa » 11 apr 2011, 22:01

Bravo za Liverpool.

Napalili se igraci nakon minuta cutanja za zrtve Hillsborougha.

Evo jednog italijanskog YNWA iz tog perioda:

[youtube][/youtube]

Suarez i Carroll zavode red po Premiershipu. Ako, ako... nije u soldima sve. Ima nesto i u tradiciji. ;)

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 11 apr 2011, 22:02

Monolog je napisao/la:Bilo je pitanje vremena. Čovjek ne gubi zračne duele, pobogu. :D
Gubi svake prestupne godine... :lol:
FK Pjetlovi

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 11 apr 2011, 22:03

Ma djabe vama pricati,kazem moj objektivni komentar(znaci tako stvarno mislim) tako da imam pravo takav postaviti na vas topic.Sto se tice Liverpoola mogu reci samo rijeci hvale al' sto se tice topole onda imam reci samo rijeci kritike.Neka vrsta Kolera.Pa njega ce da izdominira Skilaci 8-)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 11 apr 2011, 22:04

Ovaj treci gol Liverpula je ipak (nakon mog ponovnog gledanja) autogol Kolarova. Kerol jeste skocio, i cini se kako ju je on prebacio u gol, ali je Kolarov potpuno identicno uradio, te ju je on, ispred Andija, prebacio u gol.

Naravno, ne bih imao nista protiv da se gol prizna i Andiju.

Sve u svemu, odlicno poluvrijeme. Ne mogu nikakvu zamjerku pronaci (da budem iskren, nisam ih ni trazio tokom utakmice), jer smo potpuno dominirali. Veliki pritisak od pocetka je kljuc u Engleskoj ligi, i to se veceras po ko zna koji put i vidjelo. Naravno, isplatilo se, i prvijenac Kerola za veliko slavlje. Potom je uslijedio mirniji dio utakmice, i onako, iz nicega, opet pritisak, i onaj napad, gdje su igraci Sitija sve blokirali, ali igraci Liverpula uvijek bili na pravom mjestu, te na kraju Kujt postize gol. Odmah poslije toga i taj autogol Kolarova.

Kapa dolje mladom Flanaganu. Momak je odigrao bez greske. Znaci, osim jednog praznog dodavanja u aut, te jedne dijagonale na lijevu stranu, Dzon je odigrao nejvjerovatno zrelo, no tome je sigurno pomogla i dobra igra, te onaj pritisak njegovog kluba.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 11 apr 2011, 22:04

Megamonu treba jos 7000 ozbiljnih postova da ga ja shvatim ozbiljno. :lol: Smirite se, furac je to. :)

Sada jos golovi Carrolla, Suareza i Edo nek jednom pogodi. :D

88000
Kontakt:

Post Postao/la 88000 » 11 apr 2011, 22:04

kerol je ubica,covjek jede malu djecu

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 11 apr 2011, 22:05

Igra nam je nevjerovatnaa :!: Samo da ovako nastave..Da je Bogdo uvijek ovakva borbenost na terenu :!:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

CrvenIspod
Kontakt:

Post Postao/la CrvenIspod » 11 apr 2011, 22:06

haris10 je napisao/la:Svaka vam cast ja debil odigram dvicu cistu za cenera :mrgreen:
ma daću ti ja cenera ako daš časnu pionirsku riječ da nećeš više NIKAD NIKAD NIKAD igrati protiv LFC kad igra protiv "velikih" klubova :D :D :D :D :D
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 11 apr 2011, 22:07

Dobra tekma zasad,Liverpool ne toliko bolji koliko konkretniji u napadima. ;)
City se taman vracao u mec i ocekivao sam da do kraja poluvremena odigraju jednako dobro kao nakon prvog gola,ali onda primaju dva totalno glupa gola.Prvi nakon hiljadu odbijanaca i drugi(majstorski Carroll) zbog loseg pokrivanja. :?

Realno gledajuci,Liverpool je imao 3 prilike i zabio 3 gola.Sto je i bit nogometa. ;) Ali,razlika je ipak prevelika.
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 11 apr 2011, 22:08

OTNYS_YNWA je napisao/la:Megamonu treba jos 7000 ozbiljnih postova da ga ja shvatim ozbiljno. :lol: Smirite se, furac je to. :)

Sada jos golovi Carrolla, Suareza i Edo nek jednom pogodi. :D
E jbg fakat imam granicu zaebancije i onoga sto stvarno mislim.Suarez je i za Dzeku i Carolla(posebno za drugog) izmislio fudbal a kostao manje od njih.

Pozdrav i sretno u borbi za Evropu i nadam se da cete pustiit topnicima tri boda :P
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 apr 2011, 22:08

Megamon je napisao/la:Ma djabe vama pricati,kazem moj objektivni komentar(znaci tako stvarno mislim)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Što se tiče prvog poluvremena, jedino sam više očekiv'o od Aurelia (ne, ne smatram ga nekim majstorem, al' njegovi centaršutevi su morali biti puno korisniji). Ostali svi odigrali na vrhunskom nivou (Reinu nisam ni vidio, tako da je on neocijenjen). :mrgreen:

Carroll briljantan, Kuyt kao i obično na visini zadatka, Lucas sjajno drži sredinu, a Meireles i Suarez odlično kombinuju. U pojedinim trenucima sam stek'o dojam da gledam Barcelonu kada su Redsi razmijenili nekoliko kratkih pasova.

Eto šta Hodgeson uradi od ekipe. :( Što ga prije ne otjeraše :?:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

88000
Kontakt:

Post Postao/la 88000 » 11 apr 2011, 22:09

[youtube][/youtube]

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 11 apr 2011, 22:11

CrvenIspod je napisao/la:
haris10 je napisao/la:Svaka vam cast ja debil odigram dvicu cistu za cenera :mrgreen:
ma daću ti ja cenera ako daš časnu pionirsku riječ da nećeš više NIKAD NIKAD NIKAD igrati protiv LFC kad igra protiv "velikih" klubova :D :D :D :D :D
hahah obecevam,gjde si ti danas da me nagovoris da stavim na vas i proed ozljede silnih ;)

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 11 apr 2011, 22:11

Megamon je napisao/la:Ma djabe vama pricati,kazem moj objektivni komentar(znaci tako stvarno mislim) tako da imam pravo takav postaviti na vas topic.Sto se tice Liverpoola mogu reci samo rijeci hvale al' sto se tice topole onda imam reci samo rijeci kritike.Neka vrsta Kolera.Pa njega ce da izdominira Skilaci 8-)
Koji si ti kralj. :lol:
You'll never walk alone.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 11 apr 2011, 22:12

@Monolog

Pazi decko,noge ti vire.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 apr 2011, 22:17

Megamon je napisao/la:@Monolog

Pazi decko,noge ti vire.
Jbg, ne mogu svi biti ugroženi poput tebe, mora biti i uvlakača poput mene.:mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 11 apr 2011, 22:18

Monolog je napisao/la:
Megamon je napisao/la:@Monolog

Pazi decko,noge ti vire.
Jbg, ne mogu svi biti ugroženi poput tebe, mora biti i uvlakača poput mene.:mrgreen:
Gdje se ja to zalim da sam ugrozen,kad odgovoris onda slobodno brisi ovaj spam.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 11 apr 2011, 22:22

Ma ne mogu ni prići golu treba ovo iskoristiti i zabiti bar još 2 gola.
FK Pjetlovi

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 apr 2011, 22:22

Megamon je napisao/la:Gdje se ja to zalim da sam ugrozen,kad odgovoris onda slobodno brisi ovaj spam.
Pa u posljednje vrijeme i ne baš. Nije valjda da si zaboravio neke stvari? :lol: Ne mogu da vjerujem da imaš kratkoročno pamćenje. :(

Nego, ti ne potkrijepi tu tvrdnju da se uvlačim navijačima Liverpoola. Ah da, i nemaš logično uporište. Silly me. :oops:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 11 apr 2011, 22:24

Monolog je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Gdje se ja to zalim da sam ugrozen,kad odgovoris onda slobodno brisi ovaj spam.
Pa u posljednje vrijeme i ne baš. Nije valjda da si zaboravio neke stvari? :lol: Ne mogu da vjerujem da imaš kratkoročno pamćenje. :(

Nego, ti ne potkrijepi tu tvrdnju da se uvlačim navijačima Liverpoola. Ah da, i nemaš logično uporište. Silly me. :oops:
Ti pricas nekome o promjenama,ti si promjenjiv k'o vremenska prognoza.Al' ako ti jos nesto nije jasno slobodno pp da ljudima ne kvarimo temu,nije red.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.