Napalili se igraci nakon minuta cutanja za zrtve Hillsborougha.
Evo jednog italijanskog YNWA iz tog perioda:
[youtube][/youtube]
Suarez i Carroll zavode red po Premiershipu. Ako, ako... nije u soldima sve. Ima nesto i u tradiciji.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Gubi svake prestupne godine...Monolog je napisao/la:Bilo je pitanje vremena. Čovjek ne gubi zračne duele, pobogu.
ma daću ti ja cenera ako daš časnu pionirsku riječ da nećeš više NIKAD NIKAD NIKAD igrati protiv LFC kad igra protiv "velikih" klubovaharis10 je napisao/la:Svaka vam cast ja debil odigram dvicu cistu za cenera
E jbg fakat imam granicu zaebancije i onoga sto stvarno mislim.Suarez je i za Dzeku i Carolla(posebno za drugog) izmislio fudbal a kostao manje od njih.OTNYS_YNWA je napisao/la:Megamonu treba jos 7000 ozbiljnih postova da ga ja shvatim ozbiljno.Smirite se, furac je to.
![]()
Sada jos golovi Carrolla, Suareza i Edo nek jednom pogodi.
Megamon je napisao/la:Ma djabe vama pricati,kazem moj objektivni komentar(znaci tako stvarno mislim)
hahah obecevam,gjde si ti danas da me nagovoris da stavim na vas i proed ozljede silnihCrvenIspod je napisao/la:ma daću ti ja cenera ako daš časnu pionirsku riječ da nećeš više NIKAD NIKAD NIKAD igrati protiv LFC kad igra protiv "velikih" klubovaharis10 je napisao/la:Svaka vam cast ja debil odigram dvicu cistu za cenera![]()
![]()
![]()
![]()
Koji si ti kralj.Megamon je napisao/la:Ma djabe vama pricati,kazem moj objektivni komentar(znaci tako stvarno mislim) tako da imam pravo takav postaviti na vas topic.Sto se tice Liverpoola mogu reci samo rijeci hvale al' sto se tice topole onda imam reci samo rijeci kritike.Neka vrsta Kolera.Pa njega ce da izdominira Skilaci
Jbg, ne mogu svi biti ugroženi poput tebe, mora biti i uvlakača poput mene.Megamon je napisao/la:@Monolog
Pazi decko,noge ti vire.
Gdje se ja to zalim da sam ugrozen,kad odgovoris onda slobodno brisi ovaj spam.Monolog je napisao/la:Jbg, ne mogu svi biti ugroženi poput tebe, mora biti i uvlakača poput mene.Megamon je napisao/la:@Monolog
Pazi decko,noge ti vire.
Pa u posljednje vrijeme i ne baš. Nije valjda da si zaboravio neke stvari?Megamon je napisao/la:Gdje se ja to zalim da sam ugrozen,kad odgovoris onda slobodno brisi ovaj spam.
Ti pricas nekome o promjenama,ti si promjenjiv k'o vremenska prognoza.Al' ako ti jos nesto nije jasno slobodno pp da ljudima ne kvarimo temu,nije red.Monolog je napisao/la:Pa u posljednje vrijeme i ne baš. Nije valjda da si zaboravio neke stvari?Megamon je napisao/la:Gdje se ja to zalim da sam ugrozen,kad odgovoris onda slobodno brisi ovaj spam.Ne mogu da vjerujem da imaš kratkoročno pamćenje.
![]()
Nego, ti ne potkrijepi tu tvrdnju da se uvlačim navijačima Liverpoola. Ah da, i nemaš logično uporište. Silly me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.