FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Koliko je visok most u Mostaru, jedno 20-30 m? Ma sta 20-30, 200-300.
Pitarski kerovi, mrscrveniratnik je napisao/la: ↑15 mar 2023, 20:44Vi Sarajlije, što ste izbacivali Velež, izbacivali ste. Nadam se da ste to shvatili. Što prije shvatite, biće vam lakše. Vaš Osim nas je srozao privremeno, ali hvala Bogu vratili smo se još jači. Ponovno igramo dobar fudbal, kao i sa Dudicem. Imamo igru, gradimo neke automatizme, imamo sve širi roster i dobrog trenera. Mi smo sada uz Zrinjski najbolja ekipa u državi i tu je kraj priče. Vidjet ćes sve, vrijeme će ti pokazati. Da smo i sa Zrinjskim bili u punom sastavu, garantujem ti da ne bi izgubili, čak bi i pobijedili. Biće prilika ubrzo za revanš, dolaze nam i Sarajevo, i Zrinjski i Borac u Mostar. Vi više niste jači od Veleža.![]()

-
- Kontakt:
Sta je rec niko nista o juniorima
10ti smo od 12 ekipa
To je bruka i za to padaju otkazi i ozbiljnim klubovima
Pa i da su pioniri u pitanju
10ti smo od 12 ekipa
To je bruka i za to padaju otkazi i ozbiljnim klubovima
Pa i da su pioniri u pitanju
-
- Kontakt:
Juniori iz zelje najbolji su otisli u Sarajevo
Ni za to niko nije odgovarao a to je bilo ranije
Eo danas Ploco hetrik zabio 6-0 dobili
I prvi su
Ni za teren niko nece odgovarati
A svi pisete samo o treneru i igracima prvog tima
Sto je trenutno najmanji problem
Ni za to niko nije odgovarao a to je bilo ranije
Eo danas Ploco hetrik zabio 6-0 dobili
I prvi su
Ni za teren niko nece odgovarati
A svi pisete samo o treneru i igracima prvog tima
Sto je trenutno najmanji problem
- MocMahale444
crveniratnik je napisao/la: ↑15 mar 2023, 20:44
Vi Sarajlije, što ste izbacivali Velež, izbacivali ste. Nadam se da ste to shvatili. Što prije shvatite, biće vam lakše. Vaš Osim nas je srozao privremeno, ali hvala Bogu vratili smo se još jači. Ponovno igramo dobar fudbal, kao i sa Dudicem. Imamo igru, gradimo neke automatizme, imamo sve širi roster i dobrog trenera. Mi smo sada uz Zrinjski najbolja ekipa u državi i tu je kraj priče. Vidjet ćes sve, vrijeme će ti pokazati. Da smo i sa Zrinjskim bili u punom sastavu, garantujem ti da ne bi izgubili, čak bi i pobijedili. Biće prilika ubrzo za revanš, dolaze nam i Sarajevo, i Zrinjski i Borac u Mostar. Vi više niste jači od Veleža.![]()

Tabela veli drugacije.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
sa Gradačca bijele kule 

- Shategabri
- Kontakt:
Nešto se to nije vidjelo konkretno protiv nas u zadnjoj utakmici.crveniratnik je napisao/la: ↑15 mar 2023, 20:44Vi Sarajlije, što ste izbacivali Velež, izbacivali ste. Nadam se da ste to shvatili. Što prije shvatite, biće vam lakše. Vaš Osim nas je srozao privremeno, ali hvala Bogu vratili smo se još jači. Ponovno igramo dobar fudbal, kao i sa Dudicem. Imamo igru, gradimo neke automatizme, imamo sve širi roster i dobrog trenera. Mi smo sada uz Zrinjski najbolja ekipa u državi i tu je kraj priče. Vidjet ćes sve, vrijeme će ti pokazati. Da smo i sa Zrinjskim bili u punom sastavu, garantujem ti da ne bi izgubili, čak bi i pobijedili. Biće prilika ubrzo za revanš, dolaze nam i Sarajevo, i Zrinjski i Borac u Mostar. Vi više niste jači od Veleža.![]()
Kad kažem nas, nisam navijač Želje.
Koševo Zapad
- jointunija
- Kontakt:
Evo ih ko komšinice,prvaci svemira,vidio bi ja te automatizme da ste igrali u Gabeli,niste po golu opucali u Kaknju a dobili tekmu,Zrinja vas raskovao.Dobili Slogu a ljudi oba puta sa kombinovanim timom.crveniratnik je napisao/la: ↑15 mar 2023, 20:44Vi Sarajlije, što ste izbacivali Velež, izbacivali ste. Nadam se da ste to shvatili. Što prije shvatite, biće vam lakše. Vaš Osim nas je srozao privremeno, ali hvala Bogu vratili smo se još jači. Ponovno igramo dobar fudbal, kao i sa Dudicem. Imamo igru, gradimo neke automatizme, imamo sve širi roster i dobrog trenera. Mi smo sada uz Zrinjski najbolja ekipa u državi i tu je kraj priče. Vidjet ćes sve, vrijeme će ti pokazati. Da smo i sa Zrinjskim bili u punom sastavu, garantujem ti da ne bi izgubili, čak bi i pobijedili. Biće prilika ubrzo za revanš, dolaze nam i Sarajevo, i Zrinjski i Borac u Mostar. Vi više niste jači od Veleža.![]()
Polako druže,ko visoko leti…
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
- Kontakt:
pitari za siromasnejointunija je napisao/la: ↑16 mar 2023, 08:34Evo ih ko komšinice,prvaci svemira,vidio bi ja te automatizme da ste igrali u Gabeli,niste po golu opucali u Kaknju a dobili tekmu,Zrinja vas raskovao.Dobili Slogu a ljudi oba puta sa kombinovanim timom.crveniratnik je napisao/la: ↑15 mar 2023, 20:44Vi Sarajlije, što ste izbacivali Velež, izbacivali ste. Nadam se da ste to shvatili. Što prije shvatite, biće vam lakše. Vaš Osim nas je srozao privremeno, ali hvala Bogu vratili smo se još jači. Ponovno igramo dobar fudbal, kao i sa Dudicem. Imamo igru, gradimo neke automatizme, imamo sve širi roster i dobrog trenera. Mi smo sada uz Zrinjski najbolja ekipa u državi i tu je kraj priče. Vidjet ćes sve, vrijeme će ti pokazati. Da smo i sa Zrinjskim bili u punom sastavu, garantujem ti da ne bi izgubili, čak bi i pobijedili. Biće prilika ubrzo za revanš, dolaze nam i Sarajevo, i Zrinjski i Borac u Mostar. Vi više niste jači od Veleža.![]()
Polako druže,ko visoko leti…

- drzgemboadislic
- Kontakt:
Najveci uspjeh u poslijeratnoj historiji im je to sto su slavili titulu Zrinjskog dok su je otimali od nasHansestadt je napisao/la: ↑16 mar 2023, 08:35pitari za siromasnejointunija je napisao/la: ↑16 mar 2023, 08:34Evo ih ko komšinice,prvaci svemira,vidio bi ja te automatizme da ste igrali u Gabeli,niste po golu opucali u Kaknju a dobili tekmu,Zrinja vas raskovao.Dobili Slogu a ljudi oba puta sa kombinovanim timom.crveniratnik je napisao/la: ↑15 mar 2023, 20:44
Vi Sarajlije, što ste izbacivali Velež, izbacivali ste. Nadam se da ste to shvatili. Što prije shvatite, biće vam lakše. Vaš Osim nas je srozao privremeno, ali hvala Bogu vratili smo se još jači. Ponovno igramo dobar fudbal, kao i sa Dudicem. Imamo igru, gradimo neke automatizme, imamo sve širi roster i dobrog trenera. Mi smo sada uz Zrinjski najbolja ekipa u državi i tu je kraj priče. Vidjet ćes sve, vrijeme će ti pokazati. Da smo i sa Zrinjskim bili u punom sastavu, garantujem ti da ne bi izgubili, čak bi i pobijedili. Biće prilika ubrzo za revanš, dolaze nam i Sarajevo, i Zrinjski i Borac u Mostar. Vi više niste jači od Veleža.![]()
Polako druže,ko visoko leti…![]()
ono mi nikad nece biti jasnodrzgemboadislic je napisao/la: ↑16 mar 2023, 09:11Najveci uspjeh u poslijeratnoj historiji im je to sto su slavili titulu Zrinjskog dok su je otimali od nasHansestadt je napisao/la: ↑16 mar 2023, 08:35pitari za siromasnejointunija je napisao/la: ↑16 mar 2023, 08:34
Evo ih ko komšinice,prvaci svemira,vidio bi ja te automatizme da ste igrali u Gabeli,niste po golu opucali u Kaknju a dobili tekmu,Zrinja vas raskovao.Dobili Slogu a ljudi oba puta sa kombinovanim timom.

- dubioza144
- Kontakt:
Jesmol skoro izdrzali ovaj tempo utakmica
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Protiv Sloge Musa sudi, jel nam sudio on ove sezone?
Nije. Sudio je prošle sezone tri utakmice : Rudar Prijedor, Leotar i Borac (tri utakmice 0:0).
mosa lošmi stićko tit-ula!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Jel prenosi Arena da gledam na poslu???
-
- Kontakt:
Tako sam ja razumio, na Areni u 15.00
Današnji meč igra se s početkom u 15 sati, a direktan prijenos možete pratiti na kanalima Arene Sport.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
HvalaHansestadt je napisao/la: ↑16 mar 2023, 11:44Tako sam ja razumio, na Areni u 15.00
Današnji meč igra se s početkom u 15 sati, a direktan prijenos možete pratiti na kanalima Arene Sport.

Jel se Dzenis danas vraca na zadnjeg veznog znal se sta
Pitari sa Alì ExpresaHansestadt je napisao/la: ↑16 mar 2023, 08:35pitari za siromasnejointunija je napisao/la: ↑16 mar 2023, 08:34Evo ih ko komšinice,prvaci svemira,vidio bi ja te automatizme da ste igrali u Gabeli,niste po golu opucali u Kaknju a dobili tekmu,Zrinja vas raskovao.Dobili Slogu a ljudi oba puta sa kombinovanim timom.crveniratnik je napisao/la: ↑15 mar 2023, 20:44
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bing [Bot], Ferroviere1987, Orvel i 20 gostiju.