Bolji za klasu,al i gluplji u isto vrijeme!LjoZee je napisao/la:E yebo ga konj juniori dragi
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Ko ih vodi, dobri su....LjoZee je napisao/la:E yebo ga konj juniori dragi
Šteta za poraz ali najbitnije je da ima talentovanih momaka u ovoj generaciji juniora i kad bi uspjeli razviti 2-3 igrača to bi bilo vrhunski za prvi tim.
Je li Adzem vodi kadete? Ako je tu dobro bi bilo njega staviti na mjesto trenera juniora.
On je cuda cinio sa juniorima. Joldic uyebao titulu prosle godine i sad Zrinjski igra ove utakmice u Evropi. Vidi se sad i po tabeli i statistici da ima potencijala.
On je cuda cinio sa juniorima. Joldic uyebao titulu prosle godine i sad Zrinjski igra ove utakmice u Evropi. Vidi se sad i po tabeli i statistici da ima potencijala.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
"Sigurno jedna teška utakmica, čestitao bih momcima na odličnoj boribi. Mislim da je ekipa Željezničara igrala bolje, ali eto ne pobijedi uvijek bolje. Istrošili smo se u Kupu i za ovaj meč nismo imali snage da odigramo još kvalitetnije", rekao je Uščuplić i osvrnuo se na očekivanja iz ove sezone.
Bukvalno ogledalo prvih timova. Oni na nafaku, a mi je nemamo u nekim utakmicama.
Bukvalno ogledalo prvih timova. Oni na nafaku, a mi je nemamo u nekim utakmicama.

- MocMahale444
Slazem se za ovaj sastav.irfo je napisao/la:
Sutra sastav
Eric
Stanic-Kemo-Sipa-Pavic
Dado-Mesa
Sinan-Stila-Ermin
Krpic
Sinan koju je god igrao ove sezone pokazao je da zna i moze. Stila pa jbga vrijeme je za startne tekme u pl.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Živa istina na 0:0 Mujić sam na golmana,a na 0:1,pogađamo stativu,oni zabiju na našu grešku i penal.LjoZee je napisao/la:"Sigurno jedna teška utakmica, čestitao bih momcima na odličnoj boribi. Mislim da je ekipa Željezničara igrala bolje, ali eto ne pobijedi uvijek bolje. Istrošili smo se u Kupu i za ovaj meč nismo imali snage da odigramo još kvalitetnije", rekao je Uščuplić i osvrnuo se na očekivanja iz ove sezone.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Sutra se malo odvojiti na prvom mjestu pred pauzu 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Po nas danas dosta losi rezultati. Vidjet cemo kako ce se snaci nasi sutra jer su pod nekom vrstom pritiska. Zato ne volim kad igramo nedjeljom. 

Eno vam teme Zrinjskog pa se zalite. Na pogresnoj ste adresi. S njima ste igrali ne sa nama.
eno opet im mi krivi sto im nije dovoljno sudija navlacio, samo jedan cist penal protiv njih nije sviroAemon je napisao/la:Možete ga jedino pop.ušit yebale vam sudije majku svima ciganiirfo je napisao/la:Sutra se malo odvojiti na prvom mjestu pred pauzu

Ovo je garant vodeci pitarski debilkos na forumu

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Svaki drugi post na temi im je o Željiirfo je napisao/la:eno opet im mi krivi sto im nije dovoljno sudija navlacio, samo jedan cist penal protiv njih nije sviroAemon je napisao/la:Možete ga jedino pop.ušit yebale vam sudije majku svima ciganiirfo je napisao/la:Sutra se malo odvojiti na prvom mjestu pred pauzu![]()
Ovo je garant vodeci pitarski debilkos na forumu

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jos samo cekam da neko izvali da je Osim poslao nase da negdje u mraku povrijede ove njihove igrace.
Ma pitarluk klasični. Trebaju da se udaraju nogom u guzicu, osvojili su bar 5-6 bodova gdje nisu trebali po stanju na terenu, ali eto, urote protiv njih. Hebibović stalno prigovara i psuje sudijama, pa se sad iznenadili što je dobio crveni.LjoZee je napisao/la:Jos samo cekam da neko izvali da je Osim poslao nase da negdje u mraku povrijede ove njihove igrace.
Vile su ih pronosale protiv Širokog, Borca, Veleža, Zrinjskog, igraju očajno, a u vrhu su.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne bih bio nezadovoljan ni bodom sutra, mada nadam se da će sutra ući sve ono što nije ušlo prošli vikend protiv Tuzle ili u prvoj tekmi sa njima na Grbavici.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ja iskreno mislim da ce se njima sva ova sreca nedostajati kad bude najvise trebalo. Znate svi da smo i mi nekad ovako nanizali utakmica bez poraza, a ni sam ne znamo kako i onda nam se vratilo sve kad nam je trebalo za titulu dva puta.
Ili to, ili će početi da igraju kao prošle sezone i uzeti titulu rutinski, kvalitet imaju. Po meni je ovo odličan rezultat za nas, bolje nego da je Zrinjski pobijedio i ponovo došao u sami vrh. Ovako je odlično dok kaskaju za nama.LjoZee je napisao/la:Ja iskreno mislim da ce se njima sva ova sreca nedostajati kad bude najvise trebalo. Znate svi da smo i mi nekad ovako nanizali utakmica bez poraza, a ni sam ne znamo kako i onda nam se vratilo sve kad nam je trebalo za titulu dva puta.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sad konkurencija dosta jaca nego prosle sezone. Poklopilo se prosle sezone da mi i Zrinjski smo imali dosta nekih turbulencija i oni su to iskoristili. Mada, i tu su srece imali pa se poklopise one utakmice gdje Zrinjski gubi tri boda pred kraj gdje bi dosao u ravni sa njima.
Meni rezultat nije dobar samo zbog pritiska koji ce imat nasi. Nekako mi bod iz BL nije toliko zadovoljavajuci bas kao ni protiv Tuzle. Vidjet cemo na sta ce to liciti sutra. Nadam se aBd da cemo imat srecu da pogodimo makar drugu ne moramo prvu sansu i da odigramo dobro.
Meni rezultat nije dobar samo zbog pritiska koji ce imat nasi. Nekako mi bod iz BL nije toliko zadovoljavajuci bas kao ni protiv Tuzle. Vidjet cemo na sta ce to liciti sutra. Nadam se aBd da cemo imat srecu da pogodimo makar drugu ne moramo prvu sansu i da odigramo dobro.
Sutra igramo protiv veoma ozbiljne i iskusne ekipe koja će nas od prvog minuta napasti svim silama. Ako budemo dobri u veznom redu, možda možemo uzeti više od jednog boda. Bojim se naših grešaka i poklonjenih golova, a napad će odraditi svoje.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Po pravilu smo gore bili donji bez obzira na formu sa kojom dolazimo u BL, mada eto u zadnjem duelu smo ih uspjeli dobiti golom Zeca, iako ni tada nismo odigrali neku spektakularnu utakmicu, daleko od toga.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"