Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Neka hvala.. Prilazi Smail danas Obadu,čestita njemu Obad,kaže on: " Ajde probajte ostat u ligi,drag ste mi klub" ...Probisvjet je napisao/la:Hvala prijatelju. Mogao si i ti staviti avatar Smajla.KonjicBOY je napisao/la:Čestitke na pobjedi.. Zasluženo u potpunosti. Na kraju utakmice,15ak navijača iz Tuzle slavilo je sa igračimaVidio sam i baklje da su palili..
Ma mozete ostati i nadam se tome.KonjicBOY je napisao/la:Neka hvala.. Prilazi Smail danas Obadu,čestita njemu Obad,kaže on: " Ajde probajte ostat u ligi,drag ste mi klub" ...Probisvjet je napisao/la:Hvala prijatelju. Mogao si i ti staviti avatar Smajla.KonjicBOY je napisao/la:Čestitke na pobjedi.. Zasluženo u potpunosti. Na kraju utakmice,15ak navijača iz Tuzle slavilo je sa igračimaVidio sam i baklje da su palili..
Evo ti konkretno!DrzavaTuzla je napisao/la:Najbitnije je da smo ostali na tih -5.
Sad kad se Azmir vrati iz Amerike ocekuju se barem kako sam ja cuo promjene u upravi i skupstini kluba.
Smajila "ako" budu zamijenili vjerovatno ce ostat kao kondicioni trener.
Tako sam ja cuo pa cemo vidit sad sta ce biti, molim vas nemojte vise gluposti pisat dajte sta konkretno..
wienultras je napisao/la:polusezona je jako dobro zavrsila,osim kiksa protiv branitelja ostalo manje vise prolazno...pojacanja ce biti,ali ne puno,nase je da se borimo,i pobjedjujemo,prvo mjesto ce samo doci,najjaci smo u ligi,kondiciono pogotovo,ako ovako nastavimo,bice dobro,uz pojacanja na pravim mjestima,bice to prelijepo proljece akb
pa i kupicemo,kada kazem pobjedjujemo,nisam precizoro sredstvaGorki je napisao/la:wienultras je napisao/la:polusezona je jako dobro zavrsila,osim kiksa protiv branitelja ostalo manje vise prolazno...pojacanja ce biti,ali ne puno,nase je da se borimo,i pobjedjujemo,prvo mjesto ce samo doci,najjaci smo u ligi,kondiciono pogotovo,ako ovako nastavimo,bice dobro,uz pojacanja na pravim mjestima,bice to prelijepo proljece akb
Trebaš dodati i da kupujemo
wienultras je napisao/la: pa i kupicemo,kada kazem pobjedjujemo,nisam precizoro sredstva
stare fukare prate, mladji kako vidim slabije, ali ako cemo govorit o fukarama danas uglavnom to cine mladji tako da ne znam sta bi ti rekaoterabajt je napisao/la:Pratel fukare okk citam mejdan pun bio 4 000.
Nekima je danas tesko objasnit da se ne zivi od stare slave, nego se gleda u buducnostharry_90 je napisao/la:NIKAD OKK SAMO SLOBODA DITA !!!![]()
[youtube][/youtube]
Ja kako sam vidio na rtvtk bile su i mladje i starije Fukare..dosta put u toku utakmice i cijeli mejdan na nogama..super atmosvera bila..SaltCityAttack je napisao/la:stare fukare prate, mladji kako vidim slabije, ali ako cemo govorit o fukarama danas uglavnom to cine mladji tako da ne znam sta bi ti rekaoterabajt je napisao/la:Pratel fukare okk citam mejdan pun bio 4 000...ja znam da bi ja pratio da sam dole..ma dobro to sam ipak ja ja bi i na ritmicku sekciju Slobode otisao a da ne govorimo o kosarci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.