Pored onako defektne odbrane,davat 50 miliona za momka koji nije jos ni zaigrao u jacem timu.(izuzevsi reprezentaciju,za koju takodje nije ucinio nista vrijedno 50 miliona )
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Jordi Alba - ovo ako dovedemo uradili smo sjajan posao, ali jos treba krpiti - ovo je samo jedan covjek. Tu je jos Masquerano ali Puyol iako sjajan sve sporiji (godine). Alves gravitira napadu, Pique skoro van forme zbog povreda. Treba nam bar jos jedan jak.tech je napisao/la:Odbrana ce na ljeto sigurno biti ojacana sa jednim stoperom i lijevim bocnim (najvjerovatnije Jordi Alba).
Barca ne kupuje igrace sa strane da bi ih tovila na klupi. Afellay je zadnja takva akvizicija, a i on je bio placen svega 3 miliona. Radije ce uzimate momke iz B tima.
I Keita i Adriano su se naigrali solidno u zadnje vrijeme. Abidala i Alvesa ne treba ni komentarisati - oni su bili standardni.
tech je napisao/la: A koga onda otjerati/prodati iz Barce da bi Neymara instalirao u napad?? biraj: Villa, Pedro,Alexis,Messi![]()
Nisu valjda ni u Barci tolike ovce da placaju po 40-50 miliona za ovog izvikanog igraca- da bi ga držali i tovili na klupi.
Dakle nekome od one cetvorice nabrojanih se mora zahvaliti , da bi se napravio prostor za mohikanca...e sad, jel normalno zahvaliti se Alexisu koji je bukvalno tek doveden ili je normalno zahvaliti se Villi (legendi i najboljem strijelcu Španije svih vremena) ili možda Pedru za kojeg ni marke nisu dali a danas vrijedi 30-tak miliona (plus što je jako skroman igrac i ne pravi probleme kad grije klupu) ili možda samog Messia prodati i forsirati tu strašnu zvijezdu Santosa.
Šta je riješenje??' reci ti nama.
Mislim OK, ti cijeniš Neymarove karkteristike i sposobnosti - i to se poštuje.
Ja vala Ne, a gledao više od 4 utakmice njegovog Santosa...opet kažem, svako ima svoje mišljenje.
Ok, nije ni ovo neki prioritet, da ga Barca mora dovest, nedo Bog, al' samo kažem da bi momak bio strašno pojačanje...slažem se sa vama, odbrana je ipak prioritet, pogotovo ta lijeva strana...mandraX je napisao/la:Pedro - prodaja, imali su dovoljno strpljenja što se njega tiče, lik je totalno pao...
Tello - posudba, a možda i prodaja, onako kako to Barca radi, sa onom opcijom da ga mogu kupiti poslije za neku mizernu cifru...nije ovaj malac još za Barce, možda nekad bude, al trenutno - bolji je Cuenca...
Vi ste ludi ako očekujete da će Villa bit' na onom nivou na kojem je bio prije ove povrede + godine ga hvataju...
Vidjeli ste u ovih zadnjih dosta utakmica kakvih je Barca problema imala sa tom lijevom stranom, bar što se ofanzive tiče, jbt pa koliko je samo Iniesta morao puta igrati tu poziciju, a dobro znamo gdje je on ubitačan, gdje on mora igrat'...
Pa eto pominje se transfer tog Nkoulou iz Marseja koji je reprezentativac Kameruna, De Boer nam bukvalno gura svog Vertonghena iz Ajaxa (reprezentativac Belgije), pominje se i mogucnost vracanja Botie iz Gijona, jaka je to mrcina samo sklon kartonima....na koncu, Muniesa ce od naredne godine biti prekomandovan u A tim (izgleda da je ovo sa Fontasom propala stvar, sjebala ga je povreda odmah u startubparena je napisao/la:Jordi Alba - ovo ako dovedemo uradili smo sjajan posao, ali jos treba krpiti - ovo je samo jedan covjek. Tu je jos Masquerano ali Puyol iako sjajan sve sporiji (godine). Alves gravitira napadu, Pique skoro van forme zbog povreda. Treba nam bar jos jedan jak.tech je napisao/la:Odbrana ce na ljeto sigurno biti ojacana sa jednim stoperom i lijevim bocnim (najvjerovatnije Jordi Alba).
Barca ne kupuje igrace sa strane da bi ih tovila na klupi. Afellay je zadnja takva akvizicija, a i on je bio placen svega 3 miliona. Radije ce uzimate momke iz B tima.
I Keita i Adriano su se naigrali solidno u zadnje vrijeme. Abidala i Alvesa ne treba ni komentarisati - oni su bili standardni.
Navodno je Tito mnogo nezgodniji/rigorozniji od Pepa po pitanju discipline igraca... djeluje onako blago kad ga covjek gleda, ali izgleda da ima "cvrstu ruku" kad je disciplina u pitanju.bparena je napisao/la:I jos nesto - obavezno jednog jakog psihologa sa kandzijom ako zatreba. Da se smire hormoni i nepotrebna arogancija koja se pocela javljati u ovoj zadnjoj godini kod pojedinaca. Primjer Thiaga koji me tako nervira sa konstantno arogantno dignutog nosa tokom tekme, a za ono skrto tele nemam rijeci.
Vjerovatno ko voli svoj klub on mu je i najbolji na svijetu, ali ovakve emocije i bliskost i identifikacija sa igracima, trenerom i klubom stvarno nisam nikada vidio. Znam da ne mogu biti objektivan jer sam lud za Barcelonom, ali ovoliko "familijarnog" i ljudskog fluida u zraku oko ovog kluba nisam nikad vidio. Neka govori ko sta hoce - blaugrana ima to nesto sto drugi nemaju....Ado1921 je napisao/la:U emisiji "Sve je moguće" dječaku sa fotografije se ispunio san. Upoznao je Messija, i svoju radost nije mogao sakriti, te je zaplakao...
Ado1921 je napisao/la:U emisiji "Sve je moguće" dječaku sa fotografije se ispunio san. Upoznao je Messija, i svoju radost nije mogao sakriti, te je zaplakao...
kad bi ja biro uzeo bi albu javi martineza i adrianamandraX je napisao/la:Znači lijevi bek, stoper i napadač. Prema pisanju medija, na spisku Barcelone se trenutno nalazi 11 igrača, među kojima bi Tito Vilanova i Andoni Zubizarreta trebali naći za navedene pozicije:
Lijevi bek:
David Alaba
Jordi Alba
Gareth Bale
Guilherme Siqueira
Stoper:
Thiago Silva
Javi Martinez
Jan Vertonghen
David Luiz
Napad:
Adrian
Llorente
Robin van Persie
Moćna lista..eh, šta će na kraju svega bit od ovoga...Boga pitaj
Pih, Arsenal je sve samo ne oderao Barcu za Cecsa. Pa dobili su ga džaba.mandraX je napisao/la:kad su ih onako za Cesca oderali, kako će tek za Robina![]()
Carles propušta finale kupa i EP. Šteta za njega. Mogao je proširiti svoju kolekciju trofeja sa Španijom.Carles Puyol to miss Copa del Rey Final
Huh, 34M € (čini mi se) i jel ono + 5-6M € u ratama? Bgm' nije to baš tako mala cifrareds je napisao/la:Pih, Arsenal je sve samo ne oderao Barcu za Cecsa. Pa dobili su ga džaba.mandraX je napisao/la:kad su ih onako za Cesca oderali, kako će tek za Robina![]()
![]()
U odnosu na cifru koju su ovi ranije trazili za njega (60M ako se ne varam), ovo je prilicno mala svotamandraX je napisao/la:Huh, 34M € (čini mi se) i jel ono + 5-6M € u ratama? Bgm' nije to baš tako mala cifrareds je napisao/la:Pih, Arsenal je sve samo ne oderao Barcu za Cecsa. Pa dobili su ga džaba.mandraX je napisao/la:kad su ih onako za Cesca oderali, kako će tek za Robina![]()
![]()
Dobro, ne kažem da nisu trebali tol'ko dat' za njega, on vrijedi te love, al' reći da je 40M € mala cifra, hmm...
![]()
Ja sam pročitao da je to 29 miliona + još 5-6 u ratama, ali eto nek' je i tih 34 + bonusi. Kada pogledaš da je Barca dobila jednog od najboljih veznjaka svijeta u najboljim godinama i kada pogledaš ostale cijene na tržištu onda to i jeste mala svota zar ne? Po meni realno, Cecs je trebao biti plaćen minimum 50 miliona €, minimum.mandraX je napisao/la:Huh, 34M € (čini mi se) i jel ono + 5-6M € u ratama? Bgm' nije to baš tako mala cifrareds je napisao/la:Pih, Arsenal je sve samo ne oderao Barcu za Cecsa. Pa dobili su ga džaba.mandraX je napisao/la:kad su ih onako za Cesca oderali, kako će tek za Robina![]()
![]()
Dobro, ne kažem da nisu trebali tol'ko dat' za njega, on vrijedi te love, al' reći da je 40M € mala cifra, hmm...
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.