FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Samo da postavim jedno pitanje
Dje fudbol Amare?
Dje fudbol Amare?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
8.000 km mjesecno za ovakvog strucnjaka, malo realno. 

- mohikanac12
- Kontakt:

SLAVIĆEMO TVOJE IME
DOK U NAMA SRCE BIJE
ŽIVIO NAM OSIM DRAGI
GOSPODARU FAMILIJE

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Jbt, kad se sjetim kako smo igrali u vrijeme poglavice hadzije, ovo mi postalo bas neobicno.
Je.bo i ovo sve deremo, rahat gledam utakmicu, uzivam.
Dajte nam Misketa da se bijemo izmedju sebe, da tjeramo od kluba, optuzujemo. Sta ce nam futbal, dajte strucnjake kafe, prodaje, otkupa sirovina...
Futbol, dze to?
Je.bo i ovo sve deremo, rahat gledam utakmicu, uzivam.
Dajte nam Misketa da se bijemo izmedju sebe, da tjeramo od kluba, optuzujemo. Sta ce nam futbal, dajte strucnjake kafe, prodaje, otkupa sirovina...
Futbol, dze to?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Jača im je ova ekipa nego ona za vikend,e moj Ibro...Virtu4l je napisao/la:Mladost igrala sa drugom postavom.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
- kolezeljovac
- Kontakt:
Samo da porucim onom debilu sa Sjeverne tribine, haj cijelu tekmu psuje Stanicu, Mujezinovicu itd... Ali kad je Amaru Asimu opsovao, nek se zahvali vamo raji koji me zaustavise, mene i havera....
Nikad vise na sjever necu otici, lijepi istok i jug!!!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Na sjeveru se najvise psuje, kada si kod juga, dva malca u majicama Sarajeva cijelo vrijeme ispred juga hodaju.kolezeljovac je napisao/la:Samo da porucim onom debilu sa Sjeverne tribine, haj cijelu tekmu psuje Stanicu, Mujezinovicu itd... Ali kad je Amaru Asimu opsovao, nek se zahvali vamo raji koji me zaustavise, mene i havera....

Zadnja izmjena: Mamlaz, dana/u 02 okt 2019, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
AMARA AMAR, OSIM OSIM !!mohikanac12 je napisao/la:
SLAVIĆEMO TVOJE IME
DOK U NAMA SRCE BIJE
ŽIVIO NAM OSIM DRAGI
GOSPODARU FAMILIJE
Znam na koja dva malca mislis. Nije ono dres Sarajeva vec majica obicna. Majica neka kao trula visnja sa bijelim nekim natpisom, ali nista vezano za komsije.Mamlaz je napisao/la:Na sjeveru se najvise psuje, kada si kod juga, dva malca u majcama Sarajeva cijelo vrijeme ispred juga hodaju.kolezeljovac je napisao/la:Samo da porucim onom debilu sa Sjeverne tribine, haj cijelu tekmu psuje Stanicu, Mujezinovicu itd... Ali kad je Amaru Asimu opsovao, nek se zahvali vamo raji koji me zaustavise, mene i havera....
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Čudi me da za ovaj cirkus na Pecari,PETari nisu Amara optužili.Doduše,duga je noć.
Kemo junačino!
Kemo junačino!
MIGRANTI iz METROPOLE!
E moj zeljoo.. 

I nogom nabitiBezideja je napisao/la:Srdjan Stanic ustat kad prolazi!
Majstor vjerujMamlaz je napisao/la:I nogom nabitiBezideja je napisao/la:Srdjan Stanic ustat kad prolazi!
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Za iznevirat covjeka je veliki majstorBezideja je napisao/la:Majstor vjerujMamlaz je napisao/la:I nogom nabitiBezideja je napisao/la:Srdjan Stanic ustat kad prolazi!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Joj lijepog osjecaja poslije tekme. Rekoh ja jutros, treba trpati ovu pitarsku prćiju dok se ne useru. Velicu valjal se sad materi kuci. Bravo Amare!!!
Veceras je vrijedilo doci samo da se vide Zaimove bravure. Jao kako je pokusao centrirati rabonom pri kraju tekme poslije solo prodora - ja sam se zacijenio od smijeha. Kakav kralj majko draga...
Asime pobratime, pa zabij 5 komada ako vec imas priliku. Uvijek kontra soluciju izaberes...
I Dacic je kralj. Krenuo da centrira, promasio loptu i opalio igraca mdk u glavu. Ludilo

Veceras je vrijedilo doci samo da se vide Zaimove bravure. Jao kako je pokusao centrirati rabonom pri kraju tekme poslije solo prodora - ja sam se zacijenio od smijeha. Kakav kralj majko draga...
Asime pobratime, pa zabij 5 komada ako vec imas priliku. Uvijek kontra soluciju izaberes...
I Dacic je kralj. Krenuo da centrira, promasio loptu i opalio igraca mdk u glavu. Ludilo

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
@1921tv molim vas da Zaimovu bravuru uvrstite u izvjestaj. Molim vas k’o Boga.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- MocMahale444
Zaim Zanzibar.
Zec opet sebican zestoko.
Kemo kao Dorat igra svaku tekmu. Moze mu (pu, pu, pu) povreda se ukazati.

Zec opet sebican zestoko.
Kemo kao Dorat igra svaku tekmu. Moze mu (pu, pu, pu) povreda se ukazati.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MocMahale444
edinedin je napisao/la:150 KM na 5 rata...jasan je napisao/la:Eh da bas vidimo koliku ce kaznu dobit vlastela iz sirokog. Gasenje reflektora, vise prekida, baklje na terenu

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, b00t, drzgemboadislic, Google Adsense [Bot], Pact1921, tiagofaria25 i 64 gosta.