Evo ga,rahmeta mi dedina

Baš kao i MVB,na poslu sam...samo da se puspasim i pozdravim povratak ribetine.Poslijepodne ćemo da vidimo šta ćemo kako dalje,o planovima za budućnost,Radnik i zrinski.Tema-razno.
tepsija je napisao/la:Vela havle,veli Joze,Vela Luka![]()
Evo ga,rahmeta mi dedina![]()
Baš kao i MVB,na poslu sam...samo da se puspasim i pozdravim povratak ribetine.Poslijepodne ćemo da vidimo šta ćemo kako dalje,o planovima za budućnost,Radnik i zrinski.Tema-razno.
el-fighter je napisao/la:Maksuz sam se prijavio da pozdravim povratak Pastrmke.
Ajmo Rodjeni jos jacee!!
FORZA VELEZ
MostaracVelezovac je napisao/la:Stare mi ima 2 dana se pitam da nije ona ribetina krepala nedje na Neretvi.
Haj nek si ziv i zdrav, i uz forticu brz!
*p!p!t@* je napisao/la:Evo ga hljeba mi vratio se iz ribe.![]()
![]()
![]()
Živ i zdrav i još luđi nam bio.
Hvala brato mada se nije osjetilo da falim. RAja je sve negativnosti rezala u korjenu. Naravno idemo dalje. Forzaanel81m je napisao/la:Vratio se Pastrmka i forum je opet živnuo.Dobro došo nazad care!
ANTIFA ! je napisao/la:Dobrodošao nazad pastrmko
Gospodine Marsale salutiramTitova-Juga je napisao/la:Ljubavi, dušo, srce...Ne daj da te iznervira moderatorski tim.
Partizanski BANDITI su odbranili prvu frontu, nadam se da si bio zadovoljan našim reakcijama u vrijeme svog odsustva.
Dobrodošao nazad CRVENI
Gospodine Marsalerodjak je napisao/la:vm22 je napisao/la:Partizanen banditen![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koji zaostali likovi, ne mogu da vjerujem.
hehe nasmijase me![]()
Dobit ce oni danas od "partizanen banditen" po guzici,imamo vrlo jake haubice Jankovica i Blagojevica,dirvezante,Okic i Hebibovic koji ulaze neopazeno iza protivnicke odbrane u samo srce sesnesterca,a pozadi nece biti nikakvih iznenadjenja za protiv udar jer je nas gol zabunkerisani sa Merzicem i Skaljicem u sredini a sa strana lahka konjica ceka da se ubaci jos dodatno u napad Letic i Maletic,a iz centralnog staba ce to sve dirigirati sef kopnenih snaga drug Feja
![]()
IDEMOOOOOOOOOO RODJENIIIIIIIIIIIIIII
bistro & saluteNeretvanskaPastrmka je napisao/la:I MOG JE TATE TATA ZA NJEGA NAVIJAO
LJUBAV KOJA SE PRENOSI S KOLJENA NA KOLJENO
1922-2014
nem73 je napisao/la:bistro & saluteNeretvanskaPastrmka je napisao/la:I MOG JE TATE TATA ZA NJEGA NAVIJAO
LJUBAV KOJA SE PRENOSI S KOLJENA NA KOLJENO
1922-2014![]()
brate
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.