P.S. Dosao je tiho i usao u legendu
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ne pamtis ti ali ja pamtim. 1977.fukara87 je napisao/la:Covjek ima 3 gostujuce pobjede i jedan remi, znaci 10 bodova na polusezoni u gostima, ja ne pamtim kad je tako bilo i dobro je sto cemo najvjerovatnije zavrsit polusezonu na 2 mjestu sa -5 bodova sto nije nedostizno, pojacat se sad na proljece i sve ucinit kako bi dosli do PL.
Pa ako si rekao onda to uradi. odrzi obecanje!Gorki je napisao/la:Nije fer ja sam reko mjenjat avatar
PS: jedva čekam izjavu
+1Gorki je napisao/la:Fukare/navijači/simpatizeri Slobode idemo svi promijeniti avatar i postaviti sliku našeg vođe/trenera SMAJILA KARIĆA!
+2Skver je napisao/la:+1Gorki je napisao/la:Fukare/navijači/simpatizeri Slobode idemo svi promijeniti avatar i postaviti sliku našeg vođe/trenera SMAJILA KARIĆA!
SmailomaniaSlobodas je napisao/la:+2Skver je napisao/la:+1Gorki je napisao/la:Fukare/navijači/simpatizeri Slobode idemo svi promijeniti avatar i postaviti sliku našeg vođe/trenera SMAJILA KARIĆA!
+4Slobodas je napisao/la:+2Skver je napisao/la:+1Gorki je napisao/la:Fukare/navijači/simpatizeri Slobode idemo svi promijeniti avatar i postaviti sliku našeg vođe/trenera SMAJILA KARIĆA!
nemoj bolan ponijelo ih,a neka i zasluzio je smajli,zacepio nam usta bar danasultrasstyle_tz je napisao/la:ojj majko sta je ovokad me infarkt ne strefi...sklanjajte te slike il cu trazit da se bar tema vrati na podforum PL BIH kad ne moze klub
i pocet brisat i banovat
Hvala prijatelju. Mogao si i ti staviti avatar Smajla.KonjicBOY je napisao/la:Čestitke na pobjedi.. Zasluženo u potpunosti. Na kraju utakmice,15ak navijača iz Tuzle slavilo je sa igračimaVidio sam i baklje da su palili..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.