Prošle godine je bilo 17. marta, trebalo bi valjda naredne sedmice.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Maksimalno se posvetiti kupu,a sto se lige tice bitno je samo da ostanemo 4.Ako to nismo u stanju sa ovim igrackim kadrom onda yebo ti nas...Bilo bi odlicno kad bi izbjegli Tuzlu u polufinalu.Sanse bi nam bile jos veceMortemHz je napisao/la: ↑16 mar 2022, 18:46Navijamo za Tuzlu do kraja prvenstvaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 mar 2022, 18:43Racunica je jasna
-Osvojiti kup
Ili
-Ostati 4.i nadati se da Tuzla osvoji kup(u najgorem slucaju)
Sarajevo-Igman
Tuzla-Velez
Sarajevo-Tuzla finale![]()
![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- feniksptica
- Kontakt:
Nema racunanja. Svaku na pobjedu i to je to. U ligi moramo sad uzet sve jer nam je raspored zadnjih par utakmica katastrofa.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ElCartel11
- Kontakt:
U sljedeca 3 kola u ligi je 9 bodova must have!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ma osvajamo kup akobogda insallah.
Nikad u zivotu ne bi navijao za ovo smece.MortemHz je napisao/la: ↑16 mar 2022, 18:46Navijamo za Tuzlu do kraja prvenstvaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 mar 2022, 18:43Racunica je jasna
-Osvojiti kup
Ili
-Ostati 4.i nadati se da Tuzla osvoji kup(u najgorem slucaju)
Sarajevo-Igman
Tuzla-Velez
Sarajevo-Tuzla finale![]()
![]()
- ElCartel11
- Kontakt:
Bilo bi dobro, da mi Veleza dobijemo. Onda bi vec znali, da li možemo preko kupa u Europu.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Zamisli dođeš u Sarajevo iz neke Janje i najtrofejniji si i najsposobniji trener tog kluba ikad. Jedini tvoj grijeh je što su te rasisti sa neke tribine prozvali kešoljubom i ublehom i što te neka lezba ponizila, a i njoj su se sjetili najmilijih neke psihopate. Ispljuvali bi oni i Vahidina da je slučajno preuzeo nekad njihov klub, Hasetu bi psovali ćevape i pljuvali bi svakog Ferhatovića.
Imam druga advokata, koji mi govori da bi dušu uzeo Sarajevu u odbrani klijenata, a sutra bi opet na istok regularno dao podršku klubu za koji navija od malena. Uzeo čovjek svoje pare. Sad nas kara sa drugim klubom i strijepimo da ga ne izvučemo u polufinalu. Selam.
Imam druga advokata, koji mi govori da bi dušu uzeo Sarajevu u odbrani klijenata, a sutra bi opet na istok regularno dao podršku klubu za koji navija od malena. Uzeo čovjek svoje pare. Sad nas kara sa drugim klubom i strijepimo da ga ne izvučemo u polufinalu. Selam.
🇵🇸
- feniksptica
- Kontakt:
****. I pare njegove. Yebote on. Covjek ponizavo i piso po klubu kad je otiso i opet ga brane.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jedini tvoj grijeh je što nećeš da potpišeš reprogram duga dok klubu visi licenca. Kao i što nećeš da kupiš ulog od 1500 KM. Šoja može, ti ne možeš. Kešoljub je blag izraz.Torino je napisao/la: ↑16 mar 2022, 19:35Zamisli dođeš u Sarajevo iz neke Janje i najtrofejniji si i najsposobniji trener tog kluba ikad. Jedini tvoj grijeh je što su te rasisti sa neke tribine prozvali kešoljubom i ublehom i što te neka lezba ponizila, a i njoj su se sjetili najmilijih neke psihopate. Ispljuvali bi oni i Vahidina da je slučajno preuzeo nekad njihov klub, Hasetu bi psovali ćevape i pljuvali bi svakog Ferhatovića.
On je samo "najtrofejniji" trener sto Dzenan nece da bude pravi trener.
- ElCartel11
- Kontakt:
Husref bi sa ovim timom TC morao biti u bod dva sa Zrinjskim a ne, da je vec izgubio titulu u februaru.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Tako je brate, neka te u Tuzli pašice...GangEvil je napisao/la: ↑16 mar 2022, 19:41Jedini tvoj grijeh je što nećeš da potpišeš reprogram duga dok klubu visi licenca. Kao i što nećeš da kupiš ulog od 1500 KM. Šoja može, ti ne možeš. Kešoljub je blag izraz.Torino je napisao/la: ↑16 mar 2022, 19:35Zamisli dođeš u Sarajevo iz neke Janje i najtrofejniji si i najsposobniji trener tog kluba ikad. Jedini tvoj grijeh je što su te rasisti sa neke tribine prozvali kešoljubom i ublehom i što te neka lezba ponizila, a i njoj su se sjetili najmilijih neke psihopate. Ispljuvali bi oni i Vahidina da je slučajno preuzeo nekad njihov klub, Hasetu bi psovali ćevape i pljuvali bi svakog Ferhatovića.
- feniksptica
- Kontakt:
Grohno Salcin.
Mogu l se uzet kakve pare za njega ?
Mogu l se uzet kakve pare za njega ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Što neće Dženo?
Da mu ti i takvi sutra ne bi j... mater sa tribina. Pitaj ga šta misli o Sarajevu, ako ga znaš?
Evo da ti kažem. "Znaš koliko mene boli q za Sarajevom" tvoj Dženo piva.
🇵🇸
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ne vjerujem, sta pročitah..Torino je napisao/la: ↑16 mar 2022, 19:35Zamisli dođeš u Sarajevo iz neke Janje i najtrofejniji si i najsposobniji trener tog kluba ikad. Jedini tvoj grijeh je što su te rasisti sa neke tribine prozvali kešoljubom i ublehom i što te neka lezba ponizila, a i njoj su se sjetili najmilijih neke psihopate. Ispljuvali bi oni i Vahidina da je slučajno preuzeo nekad njihov klub, Hasetu bi psovali ćevape i pljuvali bi svakog Ferhatovića.
Putine vakat je
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Kakav ba reprogram hahahaha Željezničar je sprat ispod. Jedini krivac je bivša uprava i ugovori koje su sastavljali. Pa mu rekli nudimo ti ovoliko, a ovoliko otpiši, pa čovjek skonto da će te pare u njihov đep, a da će Namu prikazat da su ga isplatili. Kakav reprogram, mahalska. Imaš danas Bilbiju, koji je kolateral bio, a najbolji igrač lige. Da se spase guzice iz uprave. Pa se popišaste i na njih i na njega. Bez da priznate da ste izigrani.GangEvil je napisao/la: ↑16 mar 2022, 19:41Jedini tvoj grijeh je što nećeš da potpišeš reprogram duga dok klubu visi licenca. Kao i što nećeš da kupiš ulog od 1500 KM. Šoja može, ti ne možeš. Kešoljub je blag izraz.Torino je napisao/la: ↑16 mar 2022, 19:35Zamisli dođeš u Sarajevo iz neke Janje i najtrofejniji si i najsposobniji trener tog kluba ikad. Jedini tvoj grijeh je što su te rasisti sa neke tribine prozvali kešoljubom i ublehom i što te neka lezba ponizila, a i njoj su se sjetili najmilijih neke psihopate. Ispljuvali bi oni i Vahidina da je slučajno preuzeo nekad njihov klub, Hasetu bi psovali ćevape i pljuvali bi svakog Ferhatovića.
🇵🇸
Možeš ti bolje. Za početak navedi jednu osobu koja nije ispljuvana, a bila je na nekoj funkciji u klubu? Treneri, pa iznad.SedrenikHz je napisao/la: ↑16 mar 2022, 20:14Ne vjerujem, sta pročitah..Torino je napisao/la: ↑16 mar 2022, 19:35Zamisli dođeš u Sarajevo iz neke Janje i najtrofejniji si i najsposobniji trener tog kluba ikad. Jedini tvoj grijeh je što su te rasisti sa neke tribine prozvali kešoljubom i ublehom i što te neka lezba ponizila, a i njoj su se sjetili najmilijih neke psihopate. Ispljuvali bi oni i Vahidina da je slučajno preuzeo nekad njihov klub, Hasetu bi psovali ćevape i pljuvali bi svakog Ferhatovića.
Putine vakat je
🇵🇸