FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

bparena
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la bparena » 07 maj 2012, 23:23

@Donnie Darko
Mozetel vi ista napisati bez da se prije dogovorite ne PP ??? :oops:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 07 maj 2012, 23:27

bparena je napisao/la:Realu ce biti upisana titula i tu se nema sta vise govoriti. Kako su to "maestralno" osvojili to znaju samo oni i oni na koje su stalno vrsili pritisak.
Zar ti nisi rekao da napuštaš ovaj forum? Izgleda od toga neće biti ništa , nisi baš od riječi ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 07 maj 2012, 23:29

bparena je napisao/la:@Donnie Darko
dabogda ja pizde ne vidio do tridesete ako sam skonto sta si ti ovdje htio rec

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 07 maj 2012, 23:34

Donnie Darko je napisao/la:
:lol: :lol: ahahaha

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 maj 2012, 23:36

@bparena strikes again :mrgreen:
Jarane, ja koliko sam skonto Donnie je naš :mrgreen:

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 07 maj 2012, 23:39

bparena je napisao/la: p.s. nesto je 100% sigurno - Murinjo nece sigurno biti ovako ispracen iz Reala kao Pep iz Barce - zivi bili pa vidjeli. Ovo je ljubav koja vise nije samo odnos trener/klub/titule. Zivi bili pa vidjeli...
Bit ce u svakom slucaju bolje ispracen nego Pep kada je kao igrac odlazio iz Barce, igrac kojega su sutnuli iz kluba ko zadnju krpu. Onda se pokazao pozitivnim na drogu dok je igrao u Romi i Bresi zbog cega je suspendovan na neko vrijeme.
Donnie Darko je napisao/la:
:lol: :lol:
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 07 maj 2012, 23:42

Kada bi Barca dovela Neymara, to bi bio sjajan potez, samo me zanima gdje bi igrao.

Pitao sam se to i za Cesca, pa kada su mu našli malo drukčiju poziciju nego u Arsenalu imao je prosječnu ocjenu 4.

Ne vjerujem da bi Alexis ispaštao zbog Neymara, kada je već Pedro ispaštao zbog Alexisa. Još kad se tu vrati Villa... Ali da bi se uklopio, bi sigurno.

Ali, eto, to je već ono ŠTA ako ga dovedu, gdje će igrati...

Nešto previše povezuju Barcu sa Thiagom, a kako je Puyol na izmaku karijere, a sad ovi poručuju da Thiago može otići za 40 miliona, čini se da će i on preći u Barcelonu. Eto nam opet Brazilaca u jedan od dva najjača kluba u Primeri. Samo neka se gomilaju.
CAMP MOU!

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 07 maj 2012, 23:44

D10S , tebe zanimaju samo sranja i pizdarije.

Pored onakvih ovacija citavog Campa i ispracaja neko vecer kakav niti jedan trener Barce nije doživio, ti nađeš za shodno da pišeš o "drogerašu" Guardioli iz perioda yebene Rome i Bresie.
Mislim...dokle to tako :shock: :?

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 07 maj 2012, 23:51

A tvoj "pajdas" bparena je od svojih 2500 postova, u njih 2486 spomenuo Mourinha, i kada je trebalo i kada nije. Odgovorio sam samo njemu na kao i uvijek preglupe opservacije. Nit mi je bio cilj da omalovazavam Guardiolu ni Barcu, sevap je odgovorit na njegov post, mozda nekad nesto i nauci, ko zna.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 07 maj 2012, 23:53

Namiks je napisao/la:Kada bi Barca dovela Neymara, to bi bio sjajan potez, samo me zanima gdje bi igrao.

Pitao sam se to i za Cesca, pa kada su mu našli malo drukčiju poziciju nego u Arsenalu imao je prosječnu ocjenu 4.

Ne vjerujem da bi Alexis ispaštao zbog Neymara, kada je već Pedro ispaštao zbog Alexisa. Još kad se tu vrati Villa... Ali da bi se uklopio, bi sigurno.

Ali, eto, to je već ono ŠTA ako ga dovedu, gdje će igrati...

Nešto previše povezuju Barcu sa Thiagom, a kako je Puyol na izmaku karijere, a sad ovi poručuju da Thiago može otići za 40 miliona, čini se da će i on preći u Barcelonu. Eto nam opet Brazilaca u jedan od dva najjača kluba u Primeri. Samo neka se gomilaju.
Vodite tog strašnog Neymara sebi u Real ;) neka vas usreci... Jel pošteno ;) tog mohikanca držati što dalje od Barce :!:
Zadnja izmjena: tech, dana/u 07 maj 2012, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 maj 2012, 23:53

tech je napisao/la:D10S , tebe zanimaju samo sranja i pizdarije.

Pored onakvih ovacija citavog Campa i ispracaja neko vecer kakav niti jedan trener Barce nije doživio, ti nađeš za shodno da pišeš o "drogerašu" Guardioli iz perioda yebene Rome i Bresie.
Mislim...dokle to tako :shock: :?
Dokle god osjecaju da su u podredzenom polozaju - ponasat ce se tako.
Donnny dabogda je ti nocas vidio - ybga iritiraju me ovi padobranci koji ne mogu da gledaju spektakl pa napisa brzopleto sto napisa. :) . Al stvarno je privilegija i dominacija ovo sto se desava. Real prvak sa onim svojim napoleonom i Rendalom, a svi pisu o Pepu, Guardioli i Barci. :D :D :D :D

p.s. skoro da ne povjerujes vlastitim ocima...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 maj 2012, 23:59

D10S je napisao/la:A tvoj "pajdas" bparena je od svojih 2500 postova, u njih 2486 spomenuo Mourinha, i kada je trebalo i kada nije. Odgovorio sam samo njemu na kao i uvijek preglupe opservacije. Nit mi je bio cilj da omalovazavam Guardiolu ni Barcu, sevap je odgovorit na njegov post, mozda nekad nesto i nauci, ko zna.
Ne moras omalovazavati ni Guardiolu ni Barcu a ni bparenu..... ja izbjegavam ovako da se frankovcima obracam...

p.s. demantuj me nekim postom...

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 08 maj 2012, 00:00

Daj Bože da Barca dovede Neymara, vi što ovdje pišete da ide što dalje od Barce, niste ni pogledali jednu njegovu tekmu, možda nešto sa YouTube-a...pogledajte prvo 3-4 tekme Santosa, pa onda komentarišite...e'o vam prilike, 13.05, u 21:00h, sjednite i uživajte ;)

@D10S i @bparena, dosadni ste, imate PP za takve stvari.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 08 maj 2012, 00:08

mandraX je napisao/la:Daj Bože da Barca dovede Neymara, vi što ovdje pišete da ide što dalje od Barce, niste ni pogledali jednu njegovu tekmu, možda nešto sa YouTube-a...pogledajte prvo 3-4 tekme Santosa, pa onda komentarišite...e'o vam prilike, 13.05, u 21:00h, sjednite i uživajte ;)

Naravno - samo mi nije jasno sta se odmah mene dovezu :( .
Koja je tekma 13.05, u 21:00h ????

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 08 maj 2012, 00:14

bparena je napisao/la:
Naravno - samo mi nije jasno sta se odmah mene dovezu :( .
Pa kako neću j'bemu hljeb, uđem na temu, uvijek ista priča, uvijek isti likovi, više na ovoj temi pročitam o Mourinhu nego na onoj njegovoj tamo, što je previše - previše je...imate brate PP pa rješavajte te neke nesuglasice...ne moramo svi to čitat'...
Lagano jarane to sve na ignore stavi i uživaj, libo te racku...
bparena je napisao/la:Koja je tekma 13.05, u 21:00h ????
Santos - Guarani, za ove što govore kako je Neymar loš igrač, sebičnjak, dribler i sl.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 08 maj 2012, 00:19

Iskreno nemam pojma sta da kazem za Neymar-a. Moguce je da je on odlican igrac ali kako i gdje to uklopiti. Treba dobro da pazimo na koju poziciju da se ne ugrozi konstrukcija i sve ostalo u barsi. Sto se tice fizicke konstrukcije (omalen, lahak, brz i tehnicki jak) on se uklapa u nasu igru, ali gdje ??? Nekako mi to nije jasno jer treba da se pazi na nacin igre i ulogu svakog pojedinca do finalnog monstruma Mesija ??? Treba znati kako sve to uklopiti pa onda ga kupiti.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 08 maj 2012, 00:27

Pedro - prodaja, imali su dovoljno strpljenja što se njega tiče, lik je totalno pao...
Tello - posudba, a možda i prodaja, onako kako to Barca radi, sa onom opcijom da ga mogu kupiti poslije za neku mizernu cifru...nije ovaj malac još za Barce, možda nekad bude, al trenutno - bolji je Cuenca...
Vi ste ludi ako očekujete da će Villa bit' na onom nivou na kojem je bio prije ove povrede + godine ga hvataju...
Vidjeli ste u ovih zadnjih dosta utakmica kakvih je Barca problema imala sa tom lijevom stranom, bar što se ofanzive tiče, jbt pa koliko je samo Iniesta morao puta igrati tu poziciju, a dobro znamo gdje je on ubitačan, gdje on mora igrat'...

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 08 maj 2012, 00:28

mandraX je napisao/la:Daj Bože da Barca dovede Neymara, vi što ovdje pišete da ide što dalje od Barce, niste ni pogledali jednu njegovu tekmu, možda nešto sa YouTube-a...pogledajte prvo 3-4 tekme Santosa, pa onda komentarišite...e'o vam prilike, 13.05, u 21:00h, sjednite i uživajte ;)

A koga onda otjerati/prodati iz Barce da bi Neymara instalirao u napad?? biraj: Villa, Pedro,Alexis,Messi ;)
Nisu valjda ni u Barci tolike ovce da placaju po 40-50 miliona za ovog izvikanog igraca- da bi ga držali i tovili na klupi.
Dakle nekome od one cetvorice nabrojanih se mora zahvaliti , da bi se napravio prostor za mohikanca...e sad, jel normalno zahvaliti se Alexisu koji je bukvalno tek doveden ili je normalno zahvaliti se Villi (legendi i najboljem strijelcu Španije svih vremena) ili možda Pedru za kojeg ni marke nisu dali a danas vrijedi 30-tak miliona (plus što je jako skroman igrac i ne pravi probleme kad grije klupu) ili možda samog Messia prodati i forsirati tu strašnu zvijezdu Santosa.
Šta je riješenje??' reci ti nama.
Mislim OK, ti cijeniš Neymarove karkteristike i sposobnosti - i to se poštuje.
Ja vala Ne, a gledao više od 4 utakmice njegovog Santosa ;) ...opet kažem, svako ima svoje mišljenje.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 08 maj 2012, 00:38

tech je napisao/la:

A koga onda otjerati/prodati iz Barce da bi Neymara instalirao u napad?? biraj: Villa, Pedro,Alexis,Messi ;)
Nisu valjda ni u Barci tolike ovce da placaju po 40-50 miliona za ovog izvikanog igraca- da bi ga držali i tovili na klupi.
Dakle nekome od one cetvorice nabrojanih se mora zahvaliti , da bi se napravio prostor za mohikanca...e sad, jel normalno zahvaliti se Alexisu koji je bukvalno tek doveden ili je normalno zahvaliti se Villi (legendi i najboljem strijelcu Španije svih vremena) ili možda Pedru za kojeg ni marke nisu dali a danas vrijedi 30-tak miliona (plus što je jako skroman igrac i ne pravi probleme kad grije klupu) ili možda samog Messia prodati i forsirati tu strašnu zvijezdu Santosa.
Šta je riješenje??' reci ti nama.
Mislim OK, ti cijeniš Neymarove karkteristike i sposobnosti - i to se poštuje.
Ja vala Ne, a gledao više od 4 utakmice njegovog Santosa ;) ...opet kažem, svako ima svoje mišljenje.
Sve isto mislimo + odbrana ljudi, nama samo odbrana treba.

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 08 maj 2012, 00:42

Odbrana ce na ljeto sigurno biti ojacana sa jednim stoperom i lijevim bocnim (najvjerovatnije Jordi Alba).
Barca ne kupuje igrace sa strane da bi ih tovila na klupi. Afellay je zadnja takva akvizicija, a i on je bio placen svega 3 miliona. Radije ce uzimate momke iz B tima.
I Keita i Adriano su se naigrali solidno u zadnje vrijeme. Abidala i Alvesa ne treba ni komentarisati - oni su bili standardni.
Zadnja izmjena: tech, dana/u 08 maj 2012, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], denimen99, Rodju i 9 gostiju.