FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano
Sretna nova braco interisti..
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Sretna nova i od mene. Da napokon gledamo nas Inter u Ligi prvaka
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
http://www.jutarnji.hr/pijan-projurio-k ... i/1491564/
Šofer rutinski.Dugo je i prošlo prije nego je napravio neko sranje.Sreća ne zna talijanski pa ne visi stalno po kladionicama u Milanu.
Izbori
Šofer rutinski.Dugo je i prošlo prije nego je napravio neko sranje.Sreća ne zna talijanski pa ne visi stalno po kladionicama u Milanu.
Izbori

E sad ti skontaj koji retard moras biti da si bez dozvole, pod kaznom si, ne smijes voziti i jos se naroljas uz sve to. Pa ako nemas rodjaka, prijatelja, poznanika da ti bude vozac dok si na odmoru onda se baci sa zgrade. Inteligencija na nivouSiamoNoi je napisao/la:http://www.jutarnji.hr/pijan-projurio-k ... i/1491564/
Izbori

Handanovic očekivano produzio ugovor:

EDIT:Zanimljivo,ć je na dresu.Nikad nisam znao je li ispravno č ili ć.

Izbori

EDIT:Zanimljivo,ć je na dresu.Nikad nisam znao je li ispravno č ili ć.

Izbori

- suptilnirocker21
- Kontakt:
zanimljivo da nijednom nismo porazeni kada je imao clean sheetSiamoNoi je napisao/la:
Izbori

https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
Da znas da su i meni takve misli pale na pamet 
Al ajd,imam opravdanje što sam bolestan
Izbori

Al ajd,imam opravdanje što sam bolestan

Izbori

Handanovic's in all competitions since 2013/14:
Games: 94
Minutes: 8330
Wins: 42
Draws: 31
Losses: 21
Goals conceded: 91
Clean sheets: 40
Only Juventus(7) have a better current winning streak than Empoli (4) in Serie A.
Empoli have defeated Inter only three times out of 20 in Serie A, always with a 1-0 scoreline.
Inter have collected 17 away points, more than any other Serie A side this season.
First Inter scorer of the year in Serie A:
2008: Ibrahimovic
2009: Ibrahimovic
2010: Balotelli
2011: Motta
2012: Milito
2013: Palacio
2014: Nagatomo
2015: Icardi
Inter's first five opening Serie A games of the New Year after the Christmas break:
2012: WWWLD
2013: LWDDL
2014: LDLDL
2015: DWDLL

Šta se ono priča...Kondogbija grije klupuMost minutes played (in all comp.):
1530] Handanovic
1298] Medel
1228] Murillo
1201] Miranda
1094] Icardi
1082] Perisic
0981] Kondogbia

Jovetić umjesto Perišića i imamo najbolji mogući sastav.
Izbori

Nema sta veliki si znalac.SiamoNoi je napisao/la:Šta se ono priča...Kondogbija grije klupu![]()

Pa protiv Empolija startuje, nije derbi, i opet ce biti najlosiji i zamijenjen u 60 i nekoj minuti.
Najbolji sastav na papiru, u praksi trebaju dvije izmjene.

Murillo=JJ
Ne kazem zbog tog nego vidi mu minutazu.Odmah iza Medela sto se tice centralnih veznjaka.SampiJuve je napisao/la:Nema sta veliki si znalac.SiamoNoi je napisao/la:Šta se ono priča...Kondogbija grije klupu![]()
![]()
![]()
Pa protiv Empolija startuje, nije derbi, i opet ce biti najlosiji i zamijenjen u 60 i nekoj minuti.
Izbori

Jos je propustio par utakmica zbog povrede
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Do mene je onda, sorry.SiamoNoi je napisao/la:Ne kazem zbog tog nego vidi mu minutazu.Odmah iza Medela sto se tice centralnih veznjaka.SampiJuve je napisao/la:Nema sta veliki si znalac.SiamoNoi je napisao/la:Šta se ono priča...Kondogbija grije klupu![]()
![]()
![]()
Izbori
Murillo=JJ
Kondo nikad nije bio najlošiji, čak ne znam da je ikad bio loš. Ali njega hebe onih 30 mil pa svi od njega očekuju da bude najbolji i ako samo solidno odradi posao onda ga svi kritikuju.SampiJuve je napisao/la:Nema sta veliki si znalac.SiamoNoi je napisao/la:Šta se ono priča...Kondogbija grije klupu![]()
![]()
![]()
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Medju najlosijima. Bash bi volio njegov procenat tacnosti pasova vidjeti...mislim da bi mu i Guarin pozavidio.Defanzivno solidan.
Murillo=JJ
Kondo vrlo dobar večeras, jest da je imao par pogrešnih pasova ali je zato imao nekoliko velikih prodora u stilu Kove, defanzivno bez greške a još kad vidim kako nonšalantno zadržaje loptu iako je okružen dvojicom protivničkim, fizikalije za 10/10. Ja sasvim zadovoljan njegovom igrom večeras.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Kondogbia 86.8 (5. u ekipi od igrača sa 700+ minuta),Gmarin 76.7 %.
I prije će bit da na defanzivi mora još puno radit dok mu je napad jača strana.
Izbori
I prije će bit da na defanzivi mora još puno radit dok mu je napad jača strana.
Izbori

To je istina.Ali da je flop nije.Daleko od toga.
Izbori
Izbori

Ja to nisam ni rekao.Mlad je decko, ne treba ga ni hvaliti ni kuditi prije vremena.A vidi se talenat def.
Murillo=JJ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.