Sto se ljudi brinu kad je ovaj covjek u klubu?Da se sada vratim na ovo 'fudbalski'. Kažu da je došlo do polarizacije dva čovjeka, a ja ću samo jednu stvar reći. Ako je jedan čovjek, u zadnje četiri godine, dvije godine na 4.000 kilometara odavde, a druge dvije po Dolac Malti šeta psa, toliko jak da napravi polarizaciju takvu da smo na zadnjoj utakmici imali 1100 ljudi i 250 policajaca na utakmici sa 15 vozila/marica... Ako je toliko jak taj čovjek, a nije u klubu uopće, ne trebamo se mi brinuti šta će biti ako se taj čovjek vrati u klub. A vratit će se, nek to moja poruka bude
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- mohikanac12
- Kontakt:
ja samo kažem tišu super je ovo. realno smo mi tanki ali amar je to posložio kako treba i evo guramo bez poraza i prvi smo!
liga je svake godine sve lošija, pa simin han je drugi u toj ligi .... elem mi lakapo ulazimo u zonu "liga za podvoz" ali dok smo na vrhu ne treba se previše žaliti i treba uživati u tome!
liga je svake godine sve lošija, pa simin han je drugi u toj ligi .... elem mi lakapo ulazimo u zonu "liga za podvoz" ali dok smo na vrhu ne treba se previše žaliti i treba uživati u tome!
- mohikanac12
- Kontakt:
Brzo ce "kredit", pisace na dresovima.
Puknuce čirevi.
Puknuce čirevi.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
mohikanac12 je napisao/la:Brzo ce "kredit", pisace na dresovima.
Puknuce čirevi.

FK Željezničar je punopravni član Evropske asocijacije klubova koja je u saradnji sa Stockholm Business School i LTT Sports organizovala Program o klupskom menadžmentu, a među sudionicima naći će se i generalni sekretar FK Željezničar, Faruk Brković.
ECA Program o klupskom menadžmentu okupit će 40 sudionika koji su odabrani između 169 kandidata, a među odabranim je i generalni sekretar našeg Kluba. Program će trajati godinu i pol dana, a prva sesija održat će se u Juventusu. Potom će uslijediti predavanja kod klubova Ajax, Helsinki, Benfica, Tottenhem i Crvena zvezda.
ECA Program o klupskom menadžmentu okupit će 40 sudionika koji su odabrani između 169 kandidata, a među odabranim je i generalni sekretar našeg Kluba. Program će trajati godinu i pol dana, a prva sesija održat će se u Juventusu. Potom će uslijediti predavanja kod klubova Ajax, Helsinki, Benfica, Tottenhem i Crvena zvezda.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Znaci Stila sutra ulazi u drugom vjerovatno.... Mesa, Dado, Bojo sredina....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Sutra mozemo jedino uzet ako ih odma stisnemo znaci na pocetku pokazat ko je gazda.Igrace na horuk i tu nebi stavio Dadu u prvih 11 a Mesa se mora cuvat presjecenih lopti.Ipak mislim da cemo ih uzet 1-0 golom Zeca,nek ostane tajna kojeg.Netreba ih pustit da se razmasu nego stisnut da neznaju gdje udaraju.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ne trebaju ti neprijatelji kada imas šupke koji se deklarisu kao navijaci Zelje i ONO rade. Zamisli kakva je to ljubav kada povjerljive informacije onako istovaras.
Kompletoj javnosti dostupne tajne kluba da se nasladjuju.
Nemam rijeci.
Onaj jos javno govori da ima nekog bliskog u unicreditu koji vodi Zeljinu liniju kredita. E pa sve vas redom treba tuziti makar otkaze dobili i jos krivicne prijave. Picke izdajnicke
Kompletoj javnosti dostupne tajne kluba da se nasladjuju.
Nemam rijeci.
Onaj jos javno govori da ima nekog bliskog u unicreditu koji vodi Zeljinu liniju kredita. E pa sve vas redom treba tuziti makar otkaze dobili i jos krivicne prijave. Picke izdajnicke
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Tebe sam cekao, znaci Zec i to carojilom nekom, a svi znamo koji je zec madjionicarAlipasino je napisao/la:Sutra mozemo jedino uzet ako ih odma stisnemo znaci na pocetku pokazat ko je gazda.Igrace na horuk i tu nebi stavio Dadu u prvih 11 a Mesa se mora cuvat presjecenih lopti.Ipak mislim da cemo ih uzet 1-0 golom Zeca,nek ostane tajna kojeg.Netreba ih pustit da se razmasu nego stisnut da neznaju gdje udaraju.

- kolezeljovac
- Kontakt:
O anamo onim "forumasima' ne treba trositi rijeci, sve se zna... Ali ono sto mi nije jasno je to da ako si Željovac i volis klub da konstantno pises na stetu kluba.. Bez obzira ko je u klubu ti moras da podrzavas klub i da dajes podrsku.. Naravno kritika bilo i bice, ali ne mozes da miniras bilo koga, a pogotovo ne iz licnih interesa... Dalje, da dajes neke povjerljive informacije su kaznjive, pored toga sto radis zlo klubu koji kao volis.. Kodeks, bonton poslovni ti ne smije davati za pravo da odajes izuzetno povjerljive poslovne podatke.. Zamisli da ja sad kao radnik Cordobe pocnem davati informacije o nekim internim stvarima u mojoj firmi, prvo sto bi letio sa posla, druga stvar sto bi krivicno odgovarao..
Prvi ja sam podrzavao Misketa, i na svoj kanal sam stavljao klipove podrske konkretno upravi u to vrijeme, i dan danas ga necu blatiti toliko jer ybg bio je predstavnik naseg kluba... Zayebi sve, interes kluba je valjda prioritet!!!
Prvi ja sam podrzavao Misketa, i na svoj kanal sam stavljao klipove podrske konkretno upravi u to vrijeme, i dan danas ga necu blatiti toliko jer ybg bio je predstavnik naseg kluba... Zayebi sve, interes kluba je valjda prioritet!!!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- mohikanac12
- Kontakt:
TUZLA CIJELA PLAVO BIJELA!
Ko' plitak potok.
Ko' plitak potok.

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Pa upravo zbog tolike podrske oni su umislili da su veci od kluba i tako su se postavili. Ko god je nesto pricao sa strane o klubu ako im nije odgovaralo preko poslusnika na forumima su popljuvali. Nije vazno ko je bio ta osoba. Imali su samo jedan problem a to je Amar Osim. Znali su da ce raja uvijek izabrati njega nego bilo koga sto se tice Zelje i onda su lagano poceli da pljuju po njemu. Prvo neofirno okolo da ispipaju puls, a onda su poceli i otvoreno. Pred kraj mandata prosle uprave je postao najveci neprijatelj kluba koji je stimao sudije protiv Zelje, koji je potplacivao igrace da sabotiraju klub i namjerno gube utakmice da bi eto velikog Megamixa otjerali...Klasnicni poremecaj. Cinjenica je da su na forumu pisali clanovi prosle uprave, sad ih i nema bas. Isto tako su ovdje trazili da im se otkriju identiteti forumasa, sto je i bio razlog da se predje tamo na onaj gdje su imali uvid ko sta i kako pise. Vremenom su uklanjali sve koji ne pisu kako im odgovara odatle i naziv lobotomija.kolezeljovac je napisao/la:O anamo onim "forumasima' ne treba trositi rijeci, sve se zna... Ali ono sto mi nije jasno je to da ako si Željovac i volis klub da konstantno pises na stetu kluba.. Bez obzira ko je u klubu ti moras da podrzavas klub i da dajes podrsku.. Naravno kritika bilo i bice, ali ne mozes da miniras bilo koga, a pogotovo ne iz licnih interesa... Dalje, da dajes neke povjerljive informacije su kaznjive, pored toga sto radis zlo klubu koji kao volis.. Kodeks, bonton poslovni ti ne smije davati za pravo da odajes izuzetno povjerljive poslovne podatke.. Zamisli da ja sad kao radnik Cordobe pocnem davati informacije o nekim internim stvarima u mojoj firmi, prvo sto bi letio sa posla, druga stvar sto bi krivicno odgovarao..
Nema tu Zeljovaca, sitni interesi su u pitanju i rado bi da se vrate stari kanali i sheme gdje su mnogi bili "dobri." Sad je vec pipa zavrnuta i panika uzima maha. Nije to prvi put da se tamo objavljuju dokumenti iz kluba.
Pa evo samo logicno sagledas situaciju. Ako je neko tako blizu klubu znaci da ima veze s upravama ovim ili onim, da ima neki utjecaj zar ne bi bilo logicno da javno izadje i kaze tako i tako, ne vidim da dobro vodite klub, to je stetno, evo ja mogu bolje od vas. Ime i prezime. Onda ima skupstina ima i raja da odluci ko je bolji. Naravno da se nece tako izaci jer su to obicni kerovi koji pisu po naloga nekoga ko zaista ima uvid u te dokumente. Cekaju kao zadnje picke i podvaljuju jer nemaju muda da javno kazu sta imaju.
Sto se tice ove uprave kakva god bila ispada da je transparentnija od one prosle

Prije nego se ista sazna vec zabrinuti forumasi sve to objave i krene pljuvacina. Da nisu oni pobjegli ko zadnje picke 90% stvari se ne bi nikad ni saznalo sto sto se tice "najtransparentnije uprave" od toga da smo bili generalni sponzor TZB, preko toga da smo potrosili pare od transfera prije nego se i realizovao, da u ostali dugovi za poduhvate kojim se dice sto se tice infrastrukture, o dugovima igracima, trenerima...mnogo je stvari.
Ta **** sto dalje od kluba zajedno s poltronima.
Cuva Bog Zelju svog!
Dokumenti su se koliko se sjecam iznosili i za vrijeme one i za vrijeme ove Uprave. Znaci kako se ko “naljuti” iskopa dokument, iznese nesto kako god i tako u krug. Da se tuzilo prvi put klinac bi vise iko ista stavio. Mahala je vladala i vlada klubom sto se tice Uprava i tog dijela kluba. Niko tu ocigledno nije cist nit blizu idealno, nazalost.
Pa i za vrijeme one uprave su se izosili dokumenti na onom tamo forumu i to oni koji njima odgovaraju. Ne sjecam se da je neko iznosio s druge strane ako to postoji. Bilo je prozivanja po medijima, slucaj kamata 7% ali tada su ljudi imenom i prezimenom izasli u medije na tv i rekli sta imaju. Smijesno je sto se to iznosi preko laznih nikova na forumima. Bar skupi muda i reci javno da svi znaju sta imas reci i da se zna ko si. Sprdali se sa Violinom, a lik ispao gospodin za njih. Lahko je iza nika ostriti kitu.LjoZee je napisao/la:Dokumenti su se koliko se sjecam iznosili i za vrijeme one i za vrijeme ove Uprave. Znaci kako se ko “naljuti” iskopa dokument, iznese nesto kako god i tako u krug. Da se tuzilo prvi put klinac bi vise iko ista stavio. Mahala je vladala i vlada klubom sto se tice Uprava i tog dijela kluba. Niko tu ocigledno nije cist nit blizu idealno, nazalost.
Cuva Bog Zelju svog!
- mohikanac12
- Kontakt:
Nije istina da su se dokumenti iznosili vec mailovi koji su dokazivali da Bing upravlja klubom sa pozicije predsjednika No, dovodi pojacanja i tjera nepodobne iz kluba. Finansijski izvjestaj nije nikakva tajna, njega dobije svaki clan skupstine i skoro svi ljudi u klubu. Svakako se i javno objavljivali koliko smo trosili osim "sitnica" da je recimo za "reprezentaciju" potroseno 225.000 maraka.LjoZee je napisao/la:Dokumenti su se koliko se sjecam iznosili i za vrijeme one i za vrijeme ove Uprave. Znaci kako se ko “naljuti” iskopa dokument, iznese nesto kako god i tako u krug. Da se tuzilo prvi put klinac bi vise iko ista stavio. Mahala je vladala i vlada klubom sto se tice Uprava i tog dijela kluba. Niko tu ocigledno nije cist nit blizu idealno, nazalost.
Ono je ugovor. To je vec druga stvar. Interesantna je cinjenica da veliki broj dokumenata iz kluba nedostaje a posebno u vezi pozajmica.
Ali ok, nema potrebe da se natezemo, neka svako radi sto mora. Tek ce pucati cirevi, vjeruj.

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Kad kazem ovo da su se iznosili ne mislim na konkretno mjesto ili bilo sta. Bilo kakav dokument iznijet iz kluba, a da nije na zvanicnoj stranici isti objavljen je za tuzbu. Ostavimo po strani i kako rade(su radile) Uprave, ali ne smije se nesto klupsko iznositi mimo kluba. Ko dozvoli/iznese dokument treba mu zabraniti da kroci na Grbavicu. Bukvalno ko god to bio. Jos malo cemo dokumente morati kopati 19283 metara pod zemljom.
Drugi par je cipela kako se radi ili se radilo o tome se da diskutovati, ali mora se prestati mahalat.
Drugi par je cipela kako se radi ili se radilo o tome se da diskutovati, ali mora se prestati mahalat.
Šta vi čitate i o čemu raspravljate,umjesto da uživate,Željo zauzeo tron,trese se država.
UDBA na djelu!
Velik si Željezničare!
Tuzla cijela plavo-bijela
UDBA na djelu!
Velik si Željezničare!
Tuzla cijela plavo-bijela
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Ma ovo su im posljednji trzaji, nema potrebe da im se pridaje značaj
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- mohikanac12
- Kontakt:
Nije brate dokument kluba mail gdje predsjednik No predsjedniku kluba kaze doveo sam igraca! Dao mu platu toliko i toliko, proviziju menageru toliko i toliko, stavio klauzulu tu i tu. Shvatas. Niti je izvjestaj tajna, to drug moj ima jako puno ljudi i nije problem doci do njega a svakako je bilo na svim portalima pa su cak objavljivali i detalje ako im odgovara, kao u slucaju Hervasa kada smo "zaradili na raskidima". Tajna je "reprezentacija" 225.000, kako smo dosli do te cifre. Toga nema, pojela maca.LjoZee je napisao/la:Kad kazem ovo da su se iznosili ne mislim na konkretno mjesto ili bilo sta. Bilo kakav dokument iznijet iz kluba, a da nije na zvanicnoj stranici isti objavljen je za tuzbu. Ostavimo po strani i kako rade(su radile) Uprave, ali ne smije se nesto klupsko iznositi mimo kluba. Ko dozvoli/iznese dokument treba mu zabraniti da kroci na Grbavicu. Bukvalno ko god to bio. Jos malo cemo dokumente morati kopati 19283 metara pod zemljom.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.