Nije tačno,Široki bio prvo kolo!LjoZee je napisao/la:A zaboravili da smo i mi Siroki prosle godine izvukli u ovo vrijemeBosniaBoston je napisao/la:Amaw Babuka nastavlja da nabija komplekseSamo da yebem majke svima u savezu , yebo vam Osim kriminalac majku, poginuli svi zajedno dabogda, zbog licence ce se njima stimat narednih 5 sezona samo ako Morz bude tu![]()
To je stvar (ne)srece kao i za Evropu kad se izvlaci.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Pa i mislim na start. Pogresno sam se izrazio. Oni su imali na pocetku i Kakanj cini mi se i neke lakse, a nama najteze zapalo. I trebali smo nekom oci izvaditi jer je kao namjesteno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Fareus1921
- Kontakt:
Rokoko87 je napisao/la:Amar naštimaoFareus1921 je napisao/la:Zanimljivo što su se sastali svi Premijer ligaši međusobnoRokoko87 je napisao/la:Dobar žrijeb po nas, imamo mečeve direktnih konkurenata i mečeve niželigaša, ako riješimo Mladost, vjerovatno u narednom kolu igramo s nekim od drugoligaša što će nam olakšati posao jer će raspored biti sigurno zgusnut.

Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
Samo stimaj Begicu
Savez ostani
Savez ostani

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ovi laksi se sastaju zajedno da bi mogli kasnije snama igrat.Ipak je festa kad dolazi Zeljo.
Pitanje je do kad ce nas savez moci gurati i stimati, jer kad se uigra bordo bijela masinerija onda je spasavaj se ko moze. Trebat ce nam barem 15-ak bodova prednosti na zimskoj pauzi ako hocemo da se nadamo borbi za titulu na proljece kad se oporavi Pidro.
A i ovakvi bez Pidre su uzeli bod protiv ultra mocnog çelika pred 30 hiljada fanatika u zenici.
A i ovakvi bez Pidre su uzeli bod protiv ultra mocnog çelika pred 30 hiljada fanatika u zenici.
A tek kada se odmoreirfo je napisao/la:Pitanje je do kad ce nas savez moci gurati i stimati, jer kad se uigra bordo bijela masinerija onda je spasavaj se ko moze. Trebat ce nam barem 15-ak bodova prednosti na zimskoj pauzi ako hocemo da se nadamo borbi za titulu na proljece kad se oporavi Pidro.
Izrnuo stolive, pa loptice namjestio kako mu odgovara
ŽELJEZNIČAR 1921
Moraju igrat u savezu kako im Amar kaze, morali su svu novu stolariju da kupe nedavno kad im je Amar inventar polomio, ogromne pare su dali, skonto Begic da mu se ne isplati ne stimati nam viseMamlaz je napisao/la:Izrnuo stolive, pa loptice namjestio kako mu odgovara
Kazu sad im syebo sve prozore. Polomio sve kad su mu rekli kako je trebalo realno da izgledaju parovi.irfo je napisao/la:Moraju igrat u savezu kako im Amar kaze, morali su svu novu stolariju da kupe nedavno kad im je Amar inventar polomio, ogromne pare su dali, skonto Begic da mu se ne isplati ne stimati nam viseMamlaz je napisao/la:Izrnuo stolive, pa loptice namjestio kako mu odgovara
Možda previše subjektivno gledam na cijene karata, ali 10-ak km za istok ili sjever je ok, i mislim da to me utiče drastično na posjetu.
Možda bi klub trebao uraditi nešto za ljude koji dolaze sa porodicom, neku " đuture" varijantu.
Mladost nezgodna ekipa, ali mislim da im je prioritet opstanak.
Možda bi klub trebao uraditi nešto za ljude koji dolaze sa porodicom, neku " đuture" varijantu.
Mladost nezgodna ekipa, ali mislim da im je prioritet opstanak.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zeljo ce 2 biti vas 1 tim vec ima mali umor a mi(sarajevo) smo odmorni na proljece jer se vracaju svi,nama ce tad klupa biti dobra a 1 tim za premijer lige top,a kod vas ce vec biti umor a tanka vam klupa..Bez vrijedjanja jer sam navijac rajvoSa
Hahahaha sta rece ovaj, ne mogu desifrovati 

Ma kakvo vrijedjanje komsija moj dobri, a tek kada se odomoriteSarajlijaaa46 je napisao/la:Zeljo ce 2 biti vas 1 tim vec ima mali umor a mi(sarajevo) smo odmorni na proljece jer se vracaju svi,nama ce tad klupa biti dobra a 1 tim za premijer lige top,a kod vas ce vec biti umor a tanka vam klupa..Bez vrijedjanja jer sam navijac rajvoSa
Nemoj da vas Zrinjski zaebe u tim planovimaSarajlijaaa46 je napisao/la:Zeljo ce 2 biti vas 1 tim vec ima mali umor a mi(sarajevo) smo odmorni na proljece jer se vracaju svi,nama ce tad klupa biti dobra a 1 tim za premijer lige top,a kod vas ce vec biti umor a tanka vam klupa..Bez vrijedjanja jer sam navijac rajvoSa

A tek kad stignu brze cvike,jednookog Jacka 

MIGRANTI iz METROPOLE!
-
- Kontakt:

Brzo pisao hahaha,jos 2 minute pauze pa nazad na posaoirfo je napisao/la:Hahahaha sta rece ovaj, ne mogu desifrovati

Dobit ces otkaz zbog foruma ne daj Boze, potrciSarajlijaaa46 je napisao/la:h
Brzo pisao hahaha,jos 2 minute pauze pa nazad na posaoirfo je napisao/la:Hahahaha sta rece ovaj, ne mogu desifrovati

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.