Caco je napisao/la:Paranoja je zajebana stvar, pogotovo ako si sam u kuci, imao sam druga koji je skokom sa prozora ubio i sebe i djevojku proje par godina, ako potraje odmah po strucnu pomoc i terapiju ....
Rahmet mu duši donna I njemu I njoj, steta sto ti nisi skocila da se skines vise s kurca a i ove teme.
Btw lažna prica covjeka za kojeg je franto mala maca, odma si napao frantu kao hausman I taman kad si se zaletio dobio si 24 sata pauze ( Željina tema) naravno zahvalite meni jer sam je navukao na tanak led inace te navlacim na golemu karinu.
Onda si dosao odma s rezervnim profilom caco ( cudi me da nisi zapjevao u Sarajevu na Bistriku vodili su tešku bitku) tad odma postavljas sliku bagera I keslas se ko hinja.Glumis švabu nekog cak te i glupi moron franto skonto.Odma si napravio frku **** te franto a ti njega.
Ovaj hoce da zavadi Sa-TZ da si hljeb a ti si placenik Boga pitaj koga sigurno instrumenta jer je on glup ko kita da napise bilo sta.
Cobani nadojeni mrznjom, dosli ste ovdje da nam pamet solite picka vam materina podla. Mrš gargamel!