Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

LBJ MVP
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la LBJ MVP » 13 jun 2012, 01:55

Cartman je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Meni se cini da polako i neprimjetno,United sve vise slabi.Prodali ste Ronalda,prodali ste Teveza,nekad je United bio rame uz rame uz Real i Barcu,a sad je uz duzno postovanje United prepun igraca sklonih povredama,istrosenih veterana,nedokazanih talenata pa cak i,ne mogu bas reci polovnjaka,ali ipak ne vrhunskih igraca kao sto su Young ili Park.
Haha, sta je ovo brate? Neka parodija? :D
Cista realnost :mrgreen:
Vise ni na socceru ne mozes postenu ekipu sklopit od Uniteda.Jaci Totenham.
Eto ti reci,jeli mislis da je ova ekipa u stanju osvojiti ligu prvaka?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 13 jun 2012, 03:35

Strootman je riješenje za vas. :)

A inače, ja kada bih predlag'o centralnog veznjaka, to bi bio ovaj momak:
[youtube][/youtube]
;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 13 jun 2012, 09:42

majestic24 je napisao/la:Ma yebo Modrica...cekati cemo Andersona i Cleverlyja. Morati ce jednom i njih krenuti
nadam se da ce tako biti..mislim da po ko zna koji put ponavljam da se Anderson nije povrijedio , vidjeli bi zasto ga je Fergie doveo (iako po meni za ono sto je igrao , pokazao se) ... ali ipak ja bih volio da dodje Modric :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 13 jun 2012, 09:49

Gusar1995 je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Ma yebo Modrica...cekati cemo Andersona i Cleverlyja. Morati ce jednom i njih krenuti
nadam se da ce tako biti..mislim da po ko zna koji put ponavljam da se Anderson nije povrijedio , vidjeli bi zasto ga je Fergie doveo (iako po meni za ono sto je igrao , pokazao se) ... ali ipak ja bih volio da dodje Modric :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ma Luka nek dodje i da zavrsimo posao oko kreativca. ;)
Nego imali sta za lijevog beka npr? :mrgreen:
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 13 jun 2012, 10:00

RedDevilS je napisao/la: Ma Luka nek dodje i da zavrsimo posao oko kreativca. ;)
ma pusti se lijevog beka , nama treba centralni vezni...imamo evru i fabia :D

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 13 jun 2012, 10:02

Gusar1995 je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la: Ma Luka nek dodje i da zavrsimo posao oko kreativca. ;)
ma pusti se lijevog beka , nama treba centralni vezni...imamo evru i fabia :D
Drug nema evra 20 godina to moras znati, a fabio je desni nevalja to ba, ma idemo redom prvo taj centralni, i onda bek lijevi... ;)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 13 jun 2012, 10:27

Manchester United sa zadovoljstvom objavljuje da je postignut dogovor sa Crewe Alexandra sada već bivšim klubom mladog talentovanog Engleza Nick Powella oko njegovog prelaska u Manchester United
Nick Powell je prošao lječničke preglede i nakon toga potpisao četverogodišnji ugovor sa najuspješnim engleskim klubom. Sir Alex je zadovoljan i sretan što je potpisao novog mladog talentovanog igrača rekavši za manutd.com: “Skautirali smo Powella mjesecima, to je talentovan i školovan igrač koji je bio odličan u Creweu.”
Također Nick Powell je vrlo sretan što je prešao u redove Uniteda, “Za mene je to san, igrati u Unitedu. Želim zahvaliti svom bivšem klubu što su mi omogućili da se pretvorim u pravog igrača.” rekao je Powell
“Uzbuđen sam, radujem se nastavku suradnje sa Sir Alexom i igračima svjetske klase. Ne mogu dočekati da sezona započne.” :P

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 13 jun 2012, 11:18

Turci spominju transfer, 6 miliona funti u Besiktas

slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 13 jun 2012, 11:21

6 miliona funti? Al` i ovaj Besiktas ima para na bacanje, siroko mu polje sto se mene tice. Ponudu prihvatiti odmah.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 13 jun 2012, 11:40

Rooney88 je napisao/la:6 miliona funti? Al` i ovaj Besiktas ima para na bacanje, siroko mu polje sto se mene tice. Ponudu prihvatiti odmah.
Nek odma ide ako je stvarno u pitanju 6 miliona jer nema od njeg nista barem sto se Uniteda tice
Glory Glory Man United !!! :D

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 13 jun 2012, 11:47

red devil88 je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:6 miliona funti? Al` i ovaj Besiktas ima para na bacanje, siroko mu polje sto se mene tice. Ponudu prihvatiti odmah.
Nek odma ide ako je stvarno u pitanju 6 miliona jer nema od njeg nista barem sto se Uniteda tice
Odmah prihvatiti ponudu Fergie!!

casper009
Kontakt:

Post Postao/la casper009 » 13 jun 2012, 11:52

Slazem se sa tim da Snaijder i Luka nisu isti igraci...Snaijder je skorz slican tip Kagawi...A eto sada imamo Japanca i ne treba nam ovaj vise...To je istina da iza Snaijdera trebaju 2 def.vezna...a Luka moze igrati kada je ofanziva velika kao taj drugi "def.vezni"...ono u formaciju 4-4-1-1 ili 4-2-3-1...on to moze odraditi uz Caricka recimo...
Tako da bi nam on bas dobro dosao...ali vidjet cemo...

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 13 jun 2012, 11:56

Polahko ljudi sabura samo.. :mrgreen:

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 13 jun 2012, 11:56

"Ostvario mi se san kada sam potpisao za Manchester United. Imao sam mnogo lijepih trenutaka u Creweu i želim im zahvaliti na svemu, pogotovo što su mi pomogli da se razvijem u ovakvog igrača. Jedva čekam započeti sa treninzima u novom klubu."
slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 13 jun 2012, 11:57

Sto se vise spominje Sneider on kad prosle godine nije dosao nece nikad a sad kad se sve fino pogleda Modric je bolje rjesenje !

NObonus
Kontakt:

Post Postao/la NObonus » 13 jun 2012, 11:57

Sa Kagawom,Rooneyem i krilima ce biti dosta kreativnosti,prodora i pasova...United nikad nije imao puno tih tehnicko savrsenih igraca,koji prema naprijed znaju puno toga,ali da ostavljaju rupu u defanzivi..Neka se nama Vida vrati ziv i zdrav,i jos mozda jednog def veznog dovest,jer treba ce neko umjesto Fletcha,pa i Carricka koji polako ulazi u godine....Snajder je extra igrac,ali kao Kaka i Boateng nije za ove filozofije Uniteda..
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 13 jun 2012, 11:59

red devil88 je napisao/la:Sto se vise spominje Sneider on kad prosle godine nije dosao nece nikad a sad kad se sve fino pogleda Modric je bolje rjesenje !
Ja sam za. ;)

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 13 jun 2012, 12:04

Ne treba Unitedu igrac za kojeg svi moraju trcati dosta mi je kad Nani izgubi loptu pa samo stane sad jos da Sneider dodje morao bi imati 2 defanzivna igraca samo da trce za njeg.
Daj Modrica i da prestanemo pricati

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 13 jun 2012, 12:10

red devil88 je napisao/la:Ne treba Unitedu igrac za kojeg svi moraju trcati dosta mi je kad Nani izgubi loptu pa samo stane sad jos da Sneider dodje morao bi imati 2 defanzivna igraca samo da trce za njeg.
Daj Modrica i da prestanemo pricati
Sneider jo gotova prica ljudi, Luku treba dovesti i End!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 13 jun 2012, 12:25

Daj Konopljanku na lijevo krilo :D sto jest jest momak je dobro odigrao jednu utakmicu :D svidja mi se sto nema puno viska poteza,direktno kao Valencia..Za 3 mil moze proci ko 4.krilo :D
Kagawa odlican posao.Samo da SAF ne pocne neke experimente sa njim po lijevom krilu ili tako nesto..Mozda bi Danny mogao tamo igrati,dobro se pokazao i na toj poziciji,a da Kagawa i Young budu ti poluspicevi..Mislim da se nece SAF tako lako odreci 2 napadaca kao sto su Chicarito i Danny,mora im davati minute,a to u ovoj 4-5-1 formaciji sa Rooney-em gore nazalost ili nasrecu nece biti moguce..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.