FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Rezultat Smajilove taktike i strašnog presinga
.

Najvažniji meč jeseni

Crveno - crni u posljednjem kolu jesenje polusezone gostuju kod Igmana iz Konjica.
Dueli našeg Kluba sa Igmanom uglavnom su bili prijateljski i nikada se nismo sastajali u nekom ligaškom takmičenju. Gledajući situaciju na tabeli i činjenicu da nakon ovog meča slijedi prvenstvena pauza, s razlogom se može reći da je ovo najvažniji meč jeseni za Karića i njegove fudbalere.
Jedinstvo, lider tabele, trenutno ima 33 boda, pet više od našeg tima i gostuju kod davljenika Iskre. Koliko god u crveno - crnom taboru osluškivali rezultat iz Bugojna, prioritet je razvoj situacije na travnjaku u Konjicu. Crveno - crni su kompletni i sve osim trijumfa bio bi neuspjeh.
Razlog je jasan: nije isto otići na odmor sa ugodnih -3 ili -2, pa i -5 i tmurnih -8 bodova zaostatka!
Stoga, vrijeme je da prvotimci izvuku svoj maksimum i nastave pobjedničku seriju (Iskra, Gradina...).
Ne treba smetnuti sa uma da drugoplasirano Bratstvo gostuje kod Branitelja gdje bi eventualnim kiksom našim prvotimcima prepustili drugu poziciju. Naravno, pod uslovom da Omić i društvo upišu tri boda protiv ekipe iz donjeg dijela tabele.
U tom raspletu fudbalskih događaja, na proljeće bismo pojačani sigurno još snažnije zapuhali za vrat Bišćanima. A tada ni liderski tron nije daleko!
fksloboda.ba

Crveno - crni u posljednjem kolu jesenje polusezone gostuju kod Igmana iz Konjica.
Dueli našeg Kluba sa Igmanom uglavnom su bili prijateljski i nikada se nismo sastajali u nekom ligaškom takmičenju. Gledajući situaciju na tabeli i činjenicu da nakon ovog meča slijedi prvenstvena pauza, s razlogom se može reći da je ovo najvažniji meč jeseni za Karića i njegove fudbalere.
Jedinstvo, lider tabele, trenutno ima 33 boda, pet više od našeg tima i gostuju kod davljenika Iskre. Koliko god u crveno - crnom taboru osluškivali rezultat iz Bugojna, prioritet je razvoj situacije na travnjaku u Konjicu. Crveno - crni su kompletni i sve osim trijumfa bio bi neuspjeh.
Razlog je jasan: nije isto otići na odmor sa ugodnih -3 ili -2, pa i -5 i tmurnih -8 bodova zaostatka!
Stoga, vrijeme je da prvotimci izvuku svoj maksimum i nastave pobjedničku seriju (Iskra, Gradina...).
Ne treba smetnuti sa uma da drugoplasirano Bratstvo gostuje kod Branitelja gdje bi eventualnim kiksom našim prvotimcima prepustili drugu poziciju. Naravno, pod uslovom da Omić i društvo upišu tri boda protiv ekipe iz donjeg dijela tabele.
U tom raspletu fudbalskih događaja, na proljeće bismo pojačani sigurno još snažnije zapuhali za vrat Bišćanima. A tada ni liderski tron nije daleko!
fksloboda.ba
Pobjeda je bolja od orgazma!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
a brate gdje ce izblijedit sve ono nekadzlajci je napisao/la:off topic
Darmin Dado Serak![]()
Nas brat i drug... frajera nisam vidio vise od 10 godina, a imam ebeni osjecaj da lik nikada nije otisao odavde![]()
Drugarstva koja se steknu kroz tekme jednostavno nikada ne blijede!

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987

rizah mesković , mersed kovačević , dzevad šećerbegović , mustafa hukić , fuad mulahasanović
Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 21 nov 2013, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
- Kontakt:
hocel nas drug azmir dovesti koga u ovu ekipu ili se oslanjamo na SIR smajlija velikog
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jbg vidjet cemo ,rano je pricati ali nisam preveliki optimista..kad nam je Jaranovic utekao u Bihac- ne znam ali mislim da ni ovo nije nasa sezone
svejedno vise ce se znati na zimu, tj odmah nakon Igmana...ako Smajl ostane digli smo ruke 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
ma nije meni jasno nista...ljudi se razbacuju parama,koda su dobili americki loto,nas predsjednik americki milioner,a ekipa udri todore sa zla nagore..
kuha nesto stari lisac
tiha voda bregove valja,nekazu djaba

kuha nesto stari lisac

Pa pričalo se nešto za Bošnjaka,nije valjda i to propalo :S
A i ove priče oko Šuše pa bolje dovest onog nigera iz Bratstva al et
A i ove priče oko Šuše pa bolje dovest onog nigera iz Bratstva al et
-
- Interni moderator
- Kontakt:
mi ako mislimo napast PL moramo dovest 5 odlicnih igraca...znaci,ne suse,muse,prse i mrse...ODLICNIH IGRACA jer da bi stigli ovih 5 bodova a o vecoj bodovnoj razlici da ne govorim mi moramo razvalit sve u proljetnom dijelu sezone...znaci da ponovim...RAZVALIT...jer ce jedinstvo na kvalitet i kupovinu tekmi slabo sta prepustit slucaju...ljudi se vec ozbiljno pojacavaju a mi imamo sve nagovjestaje da ce DRVO najvjerovatnije ostat na klupi....trebat ce nam sigurno 13 pobjeda na proljece od 15 tekmi..e sad zamislite kakva nam ekipa treba,kakav nam trener treba,kakav nam roster treba,kakvo nam muckanje treba,kako ce svi ginut da na s.j.e.b.u,kakve lobije imamo u savezu...e sad kad sjednete i razmislite o svemu ovome jel treba da vam kazem kakve su nam sanse
..i ovo je sve u najboljoj varijanti da ostanemo na ovih minus 5....jedinstvo ako ovo zadnje kolo ode na vise...sretno prijatno ce bit
...mislimmm..da se ne lazemo 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
hajde bolan sto si pesimist,nesmiijem ja plaho komentarisati odma se sjate biscani ko osice treze moje izuzece,ili ti ga ban
sta se palite na to jedinstvo,smijesno poredjenje,znam,ali jedan real potrosi sto miliona eura pa osvoji mog malog
ma daj svaka njima cast,ljudi ubise,rade nesto pokusavaju,ali meni je to nesto sve prenapuhano,ljudi pauza je tri mjeseca,sta ih dizete,pa doveli sarbinija i nadarevica ejjjj
pa kiksali,neigraju imena pojacanja,niti dobra volja,nezelim im zlo,ali toliko vrse pritisak po ovom forumu,da ce mi biti zao ih zezati kada nam na kraju sezone zaplacu iza ledja,kada pocnu price kako ih sudije ubise,a mi kao eto,sve bodove pokupovasmo..
optimizma bolan stara garda,optimizma brate,kako znam za sebe borimo se za opstanak,bodrili smo,nadali se,ma nek ide sve dodjavola,samo opusteno

sta se palite na to jedinstvo,smijesno poredjenje,znam,ali jedan real potrosi sto miliona eura pa osvoji mog malog

ma daj svaka njima cast,ljudi ubise,rade nesto pokusavaju,ali meni je to nesto sve prenapuhano,ljudi pauza je tri mjeseca,sta ih dizete,pa doveli sarbinija i nadarevica ejjjj

pa kiksali,neigraju imena pojacanja,niti dobra volja,nezelim im zlo,ali toliko vrse pritisak po ovom forumu,da ce mi biti zao ih zezati kada nam na kraju sezone zaplacu iza ledja,kada pocnu price kako ih sudije ubise,a mi kao eto,sve bodove pokupovasmo..

optimizma bolan stara garda,optimizma brate,kako znam za sebe borimo se za opstanak,bodrili smo,nadali se,ma nek ide sve dodjavola,samo opusteno

-
- Interni moderator
- Kontakt:
pa ja brate gajim optimizam...al na realnim osnovama..basne i bajke su na nekom drugom pdf...zbog toga i kazem..da, ima sanse al su male....mene recimo vise nerviraju teorije tipa...ako mi dobijemo dole a oni zijane kuci pa onda iduce kolo oni idu gore pa tu uzmu bod a mi tri kuci pa ovo pa ono i mi ih stizemo do xy kola...a u stvari je i ovih 5 bodova OGROMNA prednostwienultras je napisao/la:hajde bolan sto si pesimist,nesmiijem ja plaho komentarisati odma se sjate biscani ko osice treze moje izuzece,ili ti ga ban![]()
sta se palite na to jedinstvo,smijesno poredjenje,znam,ali jedan real potrosi sto miliona eura pa osvoji mog malog![]()
ma daj svaka njima cast,ljudi ubise,rade nesto pokusavaju,ali meni je to nesto sve prenapuhano,ljudi pauza je tri mjeseca,sta ih dizete,pa doveli sarbinija i nadarevica ejjjj![]()
pa kiksali,neigraju imena pojacanja,niti dobra volja,nezelim im zlo,ali toliko vrse pritisak po ovom forumu,da ce mi biti zao ih zezati kada nam na kraju sezone zaplacu iza ledja,kada pocnu price kako ih sudije ubise,a mi kao eto,sve bodove pokupovasmo..![]()
-
- Kontakt:
ma nekazem ja bolan oni imaju extra situaciju,ali kazem ti,rano je malo za pesimizam...imamo tri mjeseca da napravimo tim,nema veze sto oni sada sklapaju tim,i cim neko spomene jedinstvo napadaju ko ose...
polako brate,pa taj isti nadarevic,sarbini,jaranovic mogu otici u januaru
dobije covjek ponudu i ode..
zakaci se sa trenerom,upravom,i ode
strpi se,prosli smo i gore..rano su poceli rostilj postavljati a meso jos u radnji,kupili paprika na veresiju,jedno pile,a sta kada gazda radnje bude trazio da se racun namiri
opet kazem,samo govorim,rano je za pesimizam,mi trebamo sebe gledati,a njih pustiti da mastaju,ili uspiju,sta ce biti vidicemo,ali rano je za predaju...borba tek pocinje
polako brate,pa taj isti nadarevic,sarbini,jaranovic mogu otici u januaru

dobije covjek ponudu i ode..

strpi se,prosli smo i gore..rano su poceli rostilj postavljati a meso jos u radnji,kupili paprika na veresiju,jedno pile,a sta kada gazda radnje bude trazio da se racun namiri

opet kazem,samo govorim,rano je za pesimizam,mi trebamo sebe gledati,a njih pustiti da mastaju,ili uspiju,sta ce biti vidicemo,ali rano je za predaju...borba tek pocinje
kakav lik je ovaj @staragarda, jedan dan oplačem zbog njegovih komentara, a drugi dan mi dođe da razbijem monitor kad čitam komentare na temi OKK Slobode 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Kontakt:
nas drug,vjeciti pesimistaJTS je napisao/la:kakav lik je ovaj @staragarda, jedan dan oplačem zbog njegovih komentara, a drugi dan mi dođe da razbijem monitor kad čitam komentare na temi OKK Slobode

ima istine u njegovim postovima,ali covjek samo vidi ono sto tele smajli nevidi,ili nece da vidi...upravu je momak,ali rano je za predaju

-
- Interni moderator
- Kontakt:
sta da se radi..smori me dosada pa mudrujem po forumuJTS je napisao/la:kakav lik je ovaj @staragarda, jedan dan oplačem zbog njegovih komentara, a drugi dan mi dođe da razbijem monitor kad čitam komentare na temi OKK Slobode

Šarbini i Nadar će 95% otići sada. I to ne znači da mi nećemo i dalje igrati. Oni nam i nisu toliko pomogli, možda Nadarević malo nazad, malo iskustva, ali ne toliko, jer nije igrao puno. Momčad će se složiti fina sigurno, samo što se ja bojim da će se nešto desiti, jer kako je ova Uprava došla, nema greške, i bojim se da će se sve odjednom srušiti i da se ovih 5 bodova stigne lako. Samo jedno kolo se opustimo i nema nas nigdje. Zato moramo iz kola u kolo, a sad hoćemo li razmišljati tako, šta još planiraju, nek dragi Bog zna. A vi, ne budite pesimisti, sa tim se ništa ne postiže, jer žao je meni i Slobode, ali opet, žalije mi nas.
-
- Kontakt:
konacno da neko iz bihaca svati sta govorim,nemam ja nista protiv bihaca,gore imam famelije,tacnije u krupi,svake god.skoknem na unu,ali sudbina hoce da se nadmecemo,svako voli sebe,pa bio i najgori..NKJ je napisao/la:Šarbini i Nadar će 95% otići sada. I to ne znači da mi nećemo i dalje igrati. Oni nam i nisu toliko pomogli, možda Nadarević malo nazad, malo iskustva, ali ne toliko, jer nije igrao puno. Momčad će se složiti fina sigurno, samo što se ja bojim da će se nešto desiti, jer kako je ova Uprava došla, nema greške, i bojim se da će se sve odjednom srušiti i da se ovih 5 bodova stigne lako. Samo jedno kolo se opustimo i nema nas nigdje. Zato moramo iz kola u kolo, a sad hoćemo li razmišljati tako, šta još planiraju, nek dragi Bog zna. A vi, ne budite pesimisti, sa tim se ništa ne postiže, jer žao je meni i Slobode, ali opet, žalije mi nas.
puno se truda ulaze,bilo bi steta po vas klub da se sve raspadne,pogotovo ako neko iz uprave puca u prazno,i prazni kasu...ako me razumijes...puno srece i sportski pozzz
-
- Interni moderator
- Kontakt:
nista ti nas ne zali...mi smo se vec fino udomacili u ovoj ligiNKJ je napisao/la:Šarbini i Nadar će 95% otići sada. I to ne znači da mi nećemo i dalje igrati. Oni nam i nisu toliko pomogli, možda Nadarević malo nazad, malo iskustva, ali ne toliko, jer nije igrao puno. Momčad će se složiti fina sigurno, samo što se ja bojim da će se nešto desiti, jer kako je ova Uprava došla, nema greške, i bojim se da će se sve odjednom srušiti i da se ovih 5 bodova stigne lako. Samo jedno kolo se opustimo i nema nas nigdje. Zato moramo iz kola u kolo, a sad hoćemo li razmišljati tako, šta još planiraju, nek dragi Bog zna. A vi, ne budite pesimisti, sa tim se ništa ne postiže, jer žao je meni i Slobode, ali opet, žalije mi nas.

Hahah. Kako je onda nama. Tažno mi je teško kad pomislim koliko godina, i onda mi neko iz Bihaća počne pričati kako sada Uprava ne valja, pa ubio bi ga odmah. Šta ljudi sve rade za boljitak kluba, volim ih tačno, samo da se ode iz ove lige. Al opet mi kao da patimo da igramo Željom, Veležom .... I to je bezveze, ali hajde 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.