Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

frankqqqqq
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la frankqqqqq » 27 sep 2012, 12:40

Arsenal.com ‏@Arsenal
Jack Wilshere will return to action in the under-21s' match at West Brom on Monday, confirms Arsene Wenger
8-)

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 27 sep 2012, 13:55

Tek sad uspjedoh pogledati golove, stvarno su svi golovi odlični. OX! 8-)
Frimpong se vratio, evo i Jack u ponedjeljak ponovo igra, a mi dosad nepobijeđeni. Predivan start sezone, sad će ekipa biti još i bolja vraćanjem Jacka i ako Bog da, Giroud će da počne zabijati i u EPL!

Utakmica sa Čelzijem će biti milina za gledanje, dvije ekipe koje dosad igraju najljepši fudbal. Ipak zna se ko će pobjediti :mrgreen:
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 27 sep 2012, 15:03

Zadnji gol tj. drugi gol Walcotta strasan. Vidi se da se popravio i mislim da stvarno zasluzuje da mu Wenger da sad opet sansu za igru kao i prije i to onako kako mu je to dao i sinoc. Prekrasan gol.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 27 sep 2012, 15:28

Ja mislim i da je Arshavin sazrio da opet zaigra koju utakmicu u premiershipu :)
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 27 sep 2012, 17:01

vedofeelgood je napisao/la:Zadnji gol tj. drugi gol Walcotta strasan. Vidi se da se popravio i mislim da stvarno zasluzuje da mu Wenger da sad opet sansu za igru kao i prije i to onako kako mu je to dao i sinoc. Prekrasan gol.
Ne, ne i ne. Dao je impresivan gol skoro pa amaterima koji su pri dnu u League 1.
Harun93 je napisao/la:Ja mislim i da je Arshavin sazrio da opet zaigra koju utakmicu u premiershipu :)
Ne, ne i ne.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 27 sep 2012, 17:03

Znas sta volim, ovo :

Vratili se Jack, Frimpong i Sagna u full training :) Nece ih biti tu protiv Chelsea al sve ostale tekme ce biti konkurentni napokon. Rosa i Szczesny se vracaju za 2 sedmice.

Pogledajte sad roster :shock:

Mannone-Sagna-Vermaelen-Mertesacker-Gibbs-Arteta-Diaby-Cazorla-Podolski-Gervinho-Giroud.

Ostalih 14 : Martinez, Jenkinson, Koscienly, Jack, Coquelin, Frimmy, Walcott, Chambo, Ramiz, Arshavin, Santos, Chamakh, SZCZESNY I ROSA. :mrgreen:

Strasno, blago receno 8-)

EDIT : Tvoje misljenje je takvo Marsale, moje je drugacije i to je sve. Walcott zasluzuje novu sansu, uostalom bio je nas drugi-treci najkorisniji igrac protekle sezone, ne mozemo to tek tako zaboraviti, postizao je vazne golove al fakat.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 27 sep 2012, 17:12

Pa nisam ja protiv toga da on više nikad ne zaigra u Arsenalu nego nema igranja dok ne potpiše novi ugovor i dok ne poboljša svoju formu. Lako je bit impresivan protiv Coventrya, to je isto kad ja izađem na stadion pred kuću i driblam djecu od 12-13 godina i prodajem im finte.

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 27 sep 2012, 17:48

Walcott je prosle sezone bio mnogo korisniji nego Gervino, frajer je dao dosta golova, a pogotovo asistencija, pa jbt kad se sjetim onog gola protiv chelsija na njihovom stadionu, frajer gotovo lezeci prediblo dvojicu igraca i zabio go
— Tony Adams.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 sep 2012, 19:00

Harun93 je napisao/la:Walcott je prosle sezone bio mnogo korisniji nego Gervino, frajer je dao dosta golova, a pogotovo asistencija, pa jbt kad se sjetim onog gola protiv chelsija na njihovom stadionu, frajer gotovo lezeci prediblo dvojicu igraca i zabio go
Od koga je bio korisniji? U prvom dijelu sezone daleko od Gervinha, u drugom bolji samo zato sto je Gervinho propao ko kauc. Kakav Walcott. Pa taj gol sto je dao Chelseau je meni zalostan, covjek pao na loptu, odnosno lopta mu zasmetala u trku i on pao, pa ne mzoes biti toliko glup nikako.
Celik!3,2,2.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 27 sep 2012, 19:09

@AGB pa nijedan igrač na ovom svijetu se ne bi snašo onako posle pada to je činjenica.
a po mom mišljenju mislim da Sagni neće bit lahko maknut Jenkinsona iz prve postave.
jest da ima glupih poteza, al momak čita igro ko niko i plus je brz
Vođa zna.

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 27 sep 2012, 19:15

Kako god, Walcott treba dobiti priliku. Barem kad Gervinha ne ide.
Mada je Gervinho dosta bolji od njega, ali kad je čist u glavi, jbt u drugoj polusezoni je igrao kao mrtav. Yebo sam AKN sto miliona puta. :(
Walcott je bio x puta bolji sa 18, 19 godina, **** ga, momak stagnira i to je činjenica.
Možda mu treba stvarno dati šansu i u špicu, kad već toliko priželjkuje. Možda nas iznenadi. ;)

— Tony Adams.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 sep 2012, 19:58

Gervinho mozda ima slabu zavrsnicu, ali u tvrdim utakmicama on je taj koji bi trebao igrati. On uvijek moze nesto uraditi, doduse puno puta i usere akcije, ali npr. protiv Citya je veoma lose igra, a opet svaka skoro akcija je isla preko njeg(pored Cazorle naravno). On je u Francuskoj bio nesto malo slabiji od Hazarda sto znaci da nije uopste los igrac, i treba mu dati sansu. Uglavnom duga je sezona svi ce igrati, tako i Walcott. AKN je i ove godine tu.

Njeg je penal meni se cini dokrajcio. Kad je promasio u finalu.
Celik!3,2,2.

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 27 sep 2012, 20:11

AllGunsBlazing je napisao/la:Gervinho mozda ima slabu zavrsnicu, ali u tvrdim utakmicama on je taj koji bi trebao igrati. On uvijek moze nesto uraditi, doduse puno puta i usere akcije, ali npr. protiv Citya je veoma lose igra, a opet svaka skoro akcija je isla preko njeg(pored Cazorle naravno). On je u Francuskoj bio nesto malo slabiji od Hazarda sto znaci da nije uopste los igrac, i treba mu dati sansu. Uglavnom duga je sezona svi ce igrati, tako i Walcott. AKN je i ove godine tu.

Njeg je penal meni se cini dokrajcio. Kad je promasio u finalu.
Na to sam i mislio. Poslije toga, totalno prop'o kao igrač. Samopouzdanje=0. Meni se čini da mu sada vratilo..
Nadam se što bržem ispadanju Obale Slonovače, po mogućnosti u prvoj fazi, što zbog manjeg broja utakmica, i samim time vraćanjem u klub, što zbog eventualnih situacija kao i prošle godine..

— Tony Adams.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 27 sep 2012, 21:41

Walcott može dobiti priliku al' kao napadač. A za tu priliku neka čeka da se ozlijede Giroud, Podolski i Chamakh istovremeno. :mrgreen:

Arshavin će nadam se otići na zimu. A po meni jedino na krilima Arsenal nije dovoljno širok, sve ostalo je strašno dobro popunjeno.

Sad kad su se vratili skoro svi: Diaby/Coquelin, Arteta/Wilshere, Cazorla/Rosicky. 8-) A gdje je još Ramsey, koji je u formi, a vratio se i Frimpong.

I konačno smo dočekali dan kad Wenger ne mora dovoditi igrače zbog rupa u prvoj postavi, sad mora samo škart mijenjati boljim. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 27 sep 2012, 21:51

Gervinjo i Walcott su dva razlicita igraca. Walcott-ova slaba strana su driblinzi i prolazenje pored suparnickih igraca. Ali ako lopta slucajno dodje kod njega, on ce ici prema golu, ako je povoljna situacija ili ce asistirati. Cak je i persie izjavljivao da mu je on od najvece pomoci na terenu. Gervinjo je strasan dribler i u situacijama 1 na 1 usudio bih se reci da je u razini sa Cazorlom, ali kod njega je problem slabiji pregled igre i slaba pas igra kad je u trku. On je stvorio vise sansi svojim prodorima u prosloj sezoni nego Walcott i Arshavin zajedno, ali mali broj njih je i iskoristio, jer il slabo doda loptu il je napuca preko. Al kad bi se mogla odigrati karta polimerizacije i spojiti Gervinja i Walcotta zajedno dobili bi igraca haman u ranku sa messijem il ronaldom.
— Tony Adams.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 27 sep 2012, 22:06

Mr. Arsenal ‏@OsmanZtheGooner
David Beckham "When I found out that my son, Romeo, supports Arsenal, I became disappointed,"
Mr. Arsenal ‏@OsmanZtheGooner
David Beckham "I took him [Romeo] to an Arsenal game & Arsene Wenger treated him so well, gave him a shirt with his name"
:mrgreen:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 27 sep 2012, 22:20

Ahahahaha Wenger king, sređuje nam malog Becksa za budućnost. :mrgreen:

A čuj Beckhama on kao razočaran umjesto da mu kao rođenom Londončanima bude drago što dijete navija za najveći i najbolji klub u gradu.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 27 sep 2012, 22:43

[youtube][/youtube]

Još jedan STRAŠAN video. Geoarsenal gazda 8-)

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 27 sep 2012, 22:45

Bože dragi kako sad nema trolera po temi.
Sad se vidi koji je to ljudski otpad, dođu samo kad Arsenal kiksa :lol: :mrgreen:
Vođa zna.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 27 sep 2012, 22:54

[img]http://i.minus.com/i28SHšxUhEdv3K.gif[/img]
nedim1993 je napisao/la:Bože dragi kako sad nema trolera po temi.
Sad se vidi koji je to ljudski otpad, dođu samo kad Arsenal kiksa :lol: :mrgreen:
:twisted: Ja nikada nisam ni trolao, samo sam pokusavao objektivno diskutovati, eh kad ne krene kod vas, onda ne krene ni kod mene :mrgreen: Manje vise, na svaku se temu dodje srat kada neko kiksa :)
Zadnja izmjena: neo, dana/u 28 sep 2012, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.