FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Muftić
Galić, Drina, Cocalić, Jašarević
Hodžić-Mekić
Štilić
Amoah-Krpić(Ara)-Santos
Ovako obavezno u četvrtak izaći... Pogotovo što onaj kriminalac sudi...
Galić, Drina, Cocalić, Jašarević
Hodžić-Mekić
Štilić
Amoah-Krpić(Ara)-Santos
Ovako obavezno u četvrtak izaći... Pogotovo što onaj kriminalac sudi...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
No sikiriki.Na kraju smo 3 mjesto i uzimamo kup.To je to.
Odmorit ce se par igrača u četvrtak to je sigurno. Ne moze nas Zvijezda izbaciti za tri života. Krpic će vjerovatno na klupu..
-
- Kontakt:
Pa nisi pobjedio Zvijezdu 3-0 pa si siguran da odmaras
-
- Kontakt:
Najgore od svega svi ce s drugim timom izac zrinjski tuzla velez imaju sanse sve mlade igrace staviti
Dok mi umjesto da smo sacuvali 2-0 i sad da probamo par mladjih tjst kadeta koji su najbolji ove godine
Mi cemo morati u najjacem sastavu igrat
Dok mi umjesto da smo sacuvali 2-0 i sad da probamo par mladjih tjst kadeta koji su najbolji ove godine
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Mi ne bi kadete ubacili ni da smo 37 razlike dobili prvu utakmicuManijakalnost99 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 18:02Najgore od svega svi ce s drugim timom izac zrinjski tuzla velez imaju sanse sve mlade igrace staviti
- kolezeljovac
- Kontakt:
Mnogi ovdje kritikuju Sulju, ali poznavajući njega iz prošlog mandata on će sigurno dostići onu željenu formu. Uopšte nije upitno kad se uzme i trenutni njegov rad, iskreno jedan mi je od najdražih igrača što igra i što su igrali u zadnjih 10tak godina za ovaj klub. Malo strpljenja, uostalom dao je gol, ali golijada dolazi aBd siguran sam... Taman će se na Grbavici konačno teren oporaviti, a Sloga i Tuzla su idealne ekipe da on pokaže na normalnom terenu protiv njih svoj potencijal.
Krpić Sulejman nije zaslužio da se previše kritikuje i blati. Volio bi od naredne sezone vidjeti tu neku formaciju sa dva napadača gdje bi igrao gore u duetu sa Arom
Krpić Sulejman nije zaslužio da se previše kritikuje i blati. Volio bi od naredne sezone vidjeti tu neku formaciju sa dva napadača gdje bi igrao gore u duetu sa Arom
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Ma jasta i ja budala se nadamdrzgemboadislic je napisao/la: ↑13 mar 2023, 18:04Mi ne bi kadete ubacili ni da smo 37 razlike dobili prvu utakmicuManijakalnost99 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 18:02Najgore od svega svi ce s drugim timom izac zrinjski tuzla velez imaju sanse sve mlade igrace staviti
- jointunija
- Kontakt:
Pisao sam i prije prve utakmice,ako ne odigramo 100% imaćemo problem,tako i bi.I da je ostalo dva razlike,itekako ozbiljno shvatiti revanš.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 18:02Najgore od svega svi ce s drugim timom izac zrinjski tuzla velez imaju sanse sve mlade igrace staviti
Sjeti se da smo nekad u septembru igrali prijateljsku sa kombinovanim timom i gubili 3-0 u 35.minuti,opreza nikad dosta!
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
- Kontakt:
Sjecam se brt al stas sad ako nista imamo pozitivan rezultatjointunija je napisao/la: ↑13 mar 2023, 18:34Pisao sam i prije prve utakmice,ako ne odigramo 100% imaćemo problem,tako i bi.I da je ostalo dva razlike,itekako ozbiljno shvatiti revanš.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 18:02Najgore od svega svi ce s drugim timom izac zrinjski tuzla velez imaju sanse sve mlade igrace staviti
Sjeti se da smo nekad u septembru igrali prijateljsku sa kombinovanim timom i gubili 3-0 u 35.minuti,opreza nikad dosta!
Sad ako trener ima muda ubacice npr krizevca od starta u spic, ako nea jbg nek se ne zali na umor igraca
Da nismo primili onaj gol iz kontre bili bi rutinski u Gradaccu,ovako treba biti maksimalno oprezan.
Drina ispred Kosorica!
Inace,u zoj tekmi i u onoj sinoc smo pokazali koliko smo glupi pred golom,kad god dodjemo u 16erac,gol sansku,priliku za gol u nas igraci kao da im se noge odsjeku,ili los pas,ili spor pas,ili losa odluka....
Jucer i ona kontra 4 na 2 mi je završismo gol autom ybte...
Drina ispred Kosorica!
Inace,u zoj tekmi i u onoj sinoc smo pokazali koliko smo glupi pred golom,kad god dodjemo u 16erac,gol sansku,priliku za gol u nas igraci kao da im se noge odsjeku,ili los pas,ili spor pas,ili losa odluka....
Jucer i ona kontra 4 na 2 mi je završismo gol autom ybte...
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Moj previd, yebiga onda je morao staviti Šehića a ne da je htio

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Galic ko muha bez glave, covjek sav nekako nervozan, kera loptu na pamet. Protiv Leotara direktno vraca njihovom igracu i frljoka nam zavrsi u golu
Koji bolan odmor, dobili smo 2:1, domaćin će biti naložen, stadion će biti sigurno ispunjen, Bandić sudija, nismo mi toliko dobri da možemo odmarati bilo koga.
Puno se podcjenjuje Zvijezda, a to nije nimalo dobro, nadam se da trener i ekipa to neće uraditi.
Puno se podcjenjuje Zvijezda, a to nije nimalo dobro, nadam se da trener i ekipa to neće uraditi.
Rodjeni su pitarske picke!
-
- Kontakt:
Upravo to. Mora se ovo ozbiljno shvatiti, zamisli da primimo neku frljoku pa onda penali itd. Nikako nam to ne treba. Zato bas moramo biti oprezni, i sa punim sastavom. Nismo mi toliko dobri, ni oni uopste losi.1921boy je napisao/la: ↑13 mar 2023, 20:07Koji bolan odmor, dobili smo 2:1, domaćin će biti naložen, stadion će biti sigurno ispunjen, Bandić sudija, nismo mi toliko dobri da možemo odmarati bilo koga.
-
- Kontakt:
Zato kazem da se ne zali poslije na umor
Jer nismo zavrsili sve u prvom mecu za razliku od ostalih
Sad cemo morati na bog zna kakvom terenu znojiti se za svaku loptu
Zvijezda ce se nafurat ko nikad do sad pogotovo jer su vidjeli da su svi ostali nabuseni za razliku od njih
Tezi ce biti mec nego protiv Sloge
Jer nismo zavrsili sve u prvom mecu za razliku od ostalih
Sad cemo morati na bog zna kakvom terenu znojiti se za svaku loptu
Zvijezda ce se nafurat ko nikad do sad pogotovo jer su vidjeli da su svi ostali nabuseni za razliku od njih
Tezi ce biti mec nego protiv Sloge
- MocMahale444
Ozbiljno uci u tekmu protiv Zvijezde, prvi tim za svaki slucaj.
2-1 nije lose iz prve ali plavih 11 izbaciti da zabijemo 2-3 komada u prvom i ponistimo ih ko kartu uz duzno postovanje.
Demonstriraj silu Sabljo britka svojom taktikom.
2-1 nije lose iz prve ali plavih 11 izbaciti da zabijemo 2-3 komada u prvom i ponistimo ih ko kartu uz duzno postovanje.
Demonstriraj silu Sabljo britka svojom taktikom.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ne znam što je tolika hajka na Krpića, da nije u formi to stoji ali sigurno nije zaboravio davati golove.
Njemu trenutno još ne stoji ova naša igra, on je igrač koji se je kreće puno u 16, ali kada dobije kvalitetnu loptu realizuje gotovo sve na odličan način. Trenutno nemamo bekova koji mogu napraviti kvalitetan centaršut prema njemu, a ako dođe lopta na krila većinom je šut onda u pitanju. Jedino Štilić bi ga mogao nahraniti kvalitetnom loptom. Sjećam se utakmice protiv Veleža 0-2 2019., doslovno su ga likovi zagradili i bio apsolutno neupotrebljiv i takav je on, ako ima prostora (a sada ima) i ako ima kvalitetan centaršut, on će davati golove, jer inače po profilu on se ne kreće puno. Mada jedino što mu zamjerim je što je fulao onaj zicer u Konjicu kada je šutao preko gola kod 1:0 situacije, da je pogodio vjerovatno bi utakmica otišla u drugom pravcu.
Njemu trenutno još ne stoji ova naša igra, on je igrač koji se je kreće puno u 16, ali kada dobije kvalitetnu loptu realizuje gotovo sve na odličan način. Trenutno nemamo bekova koji mogu napraviti kvalitetan centaršut prema njemu, a ako dođe lopta na krila većinom je šut onda u pitanju. Jedino Štilić bi ga mogao nahraniti kvalitetnom loptom. Sjećam se utakmice protiv Veleža 0-2 2019., doslovno su ga likovi zagradili i bio apsolutno neupotrebljiv i takav je on, ako ima prostora (a sada ima) i ako ima kvalitetan centaršut, on će davati golove, jer inače po profilu on se ne kreće puno. Mada jedino što mu zamjerim je što je fulao onaj zicer u Konjicu kada je šutao preko gola kod 1:0 situacije, da je pogodio vjerovatno bi utakmica otišla u drugom pravcu.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Imamo skoro najbolja krila u ligi,i ti pišeš da nema lopti. Nemaš bekova. Nisam znao da u fudbalu bekovi bitniji od krila za napadača. Svasta se može naučiti od vas. Krpic hoda po terenu. Normalno da se ne nalazi u sansi. Svaki ulazak Santosa na krilu, Krpic je iza igraca.Lynx je napisao/la: ↑13 mar 2023, 21:55Ne znam što je tolika hajka na Krpića, da nije u formi to stoji ali sigurno nije zaboravio davati golove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.