FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

adnanhz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la adnanhz » 09 avg 2009, 23:56

krcko je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:e ovako malo sad za ove sto govore kao sto bi se odgodila ova utakmica kao sto nema kakvih banja,sauna i ostalih sra_ a pa ljudi ako ikako pratite fudbal mozete valjda primijetiti da i monogo jace ekipe ( sa svim tim banjama ,saunama) cesto odigraju slabu utakmicu svog prvenstva (npr. hif je izgubio i to kuci) znaci ipak ima veze sa tim umorom,mada kao profesionalcima to nesmije biti opravdanja ( al sigurno je jedan od uzroka) al zato ovim supcima iz modrice treba pamtit pa vratit(mada kad ,jer nece ooni evrope vise ocima vidjet) i evo nesto me suga fata za ovaj penal 78 minut kad se prelama rezultat(mada bi volio cuti nekog ko je bio dole,nije bio veceras na pregledu) ,sve u svemu zakljucak je da nije to lose sve te sune i ostalo ali ipak imamo mi bitnih problema od toga mada i mozda taktika janjosa nije bila najbolja da je dao sansu ovim na klupi nek se momci dokazu i kale al nema veze idemo dalje nema sta momcima zamjerit ;)
Penala nije ni bilo hehe.Nas igraca lezi na travi blizu korner linije a lopta ga na zemlji udara u ruku i na intervenciju pomocnog sudac svira penal jbg.
pa kao sto sam i pretpostavljao a razlog sigurno sto nije bio pregled je los snimak pa ce uzeti od saveza snimak :o al fakat pa u modricu i trebinje pa bolje odma potpisat domacinu 3 boda jer beze trosis pare na put a mozes i da rizukujes koju povredu pa i taj belaj ovak odmori tad igrace za neko sljedece normalno gostovanje :lol: ( od kad pratim ovu ligu 10 godina nema goreg gostovanja od ovih to je nevjerovatno :evil: )
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 10 avg 2009, 00:02

tax je napisao/la:gledajte samo zelju i ucite
Hvala Bogu pa je tekma bila na Tv-u i ja ti sad mogu reci da vam negine sredina tabele jer ono kako ste vi igrali u Zenici i danas samo vam je Bog dao golove ali sve se pitam dokad cete imati onoliko srece.
Rezultat je trebao biti 2:1 za siroki,a u zenici je trebalo biti 1:1.
Ja kao ljubitelj zelje vam zelim da do kraja sezone igrate ovako kao do sada i cekajte srecu da vam uvijek pokuca na vrata pa cemo vas oped dogodine gledati u evropi protiv famosa.

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 10 avg 2009, 00:06

Ma ovi navijači želje kontaju da su najbolji zato što ih osim vodi.Realno gledano sarajevo ima najbolju ekipu i mislim da će biti prvaci ove sezone,bez obzira na loš početak.

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 10 avg 2009, 00:08

kobe je napisao/la:
Hvala Bogu pa je tekma bila na Tv-u i ja ti sad mogu reci da vam negine sredina tabele jer ono kako ste vi igrali u Zenici i danas samo vam je Bog dao golove ali sve se pitam dokad cete imati onoliko srece.
Ja kao ljubitelj zelje vam zelim da do kraja sezone igrate ovako kao do sada i cekajte srecu da vam uvijek pokuca na vrata pa cemo vas oped dogodine gledati u evropi protiv famosa.
HVALA BOGU PA FUDBAL NIJE MATEMATIKA ILI SL., jer da jeste i da je kojim slucajem sarajevo bilo na tv - u danas ti bi ga realno proglasio clanom druge lige za slijedecu sezonu

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 10 avg 2009, 00:12

ensadek je napisao/la:Ma ovi navijači želje kontaju da su najbolji zato što ih osim vodi.Realno gledano sarajevo ima najbolju ekipu i mislim da će biti prvaci ove sezone,bez obzira na loš početak.
bitno je da navijaci sarajeva raspravljaju o zelji na forum stranici pod naslovom fk sarajevo 8-) ...NEPROCJENJIVO

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 10 avg 2009, 00:14

muamer10 je napisao/la:
ensadek je napisao/la:Ma ovi navijači želje kontaju da su najbolji zato što ih osim vodi.Realno gledano sarajevo ima najbolju ekipu i mislim da će biti prvaci ove sezone,bez obzira na loš početak.
bitno je da navijaci sarajeva raspravljaju o zelji na forum stranici pod naslovom fk sarajevo 8-) ...NEPROCJENJIVO

a vi dolazite na našu temu i pored vaše euforije od pobjede u gostima :lol:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 10 avg 2009, 00:20

E'o sad sam dosao iz Modrice... Ma koliko god bili umorni, izgubiti od Modrice 3:0 je zalosno. Idemo dalje, za pocetak Veleza dobit na Kosevu.

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 10 avg 2009, 00:29

Madafaka je napisao/la:E'o sad sam dosao iz Modrice... Ma koliko god bili umorni, izgubiti od Modrice 3:0 je zalosno. Idemo dalje, za pocetak Veleza dobit na Kosevu.
to ce biti istinski derbi ;)

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 10 avg 2009, 00:47

Mirza_Hordas je napisao/la:
muamer10 je napisao/la:

a vi dolazite na našu temu i pored vaše euforije od pobjede u gostima :lol:
Meni je nekako drazi kad sarajevo zijani nego kad Zeljo pobijedi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 10 avg 2009, 01:00

Harrison je napisao/la:Meni je nekako drazi kad sarajevo zijani nego kad Zeljo pobijedi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pa kad si primitivan
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 10 avg 2009, 01:03

muamer10 je napisao/la:
kobe je napisao/la:
HVALA BOGU PA FUDBAL NIJE MATEMATIKA ILI SL., jer da jeste i da je kojim slucajem sarajevo bilo na tv - u danas ti bi ga realno proglasio clanom druge lige za slijedecu sezonu
Jedini ti pricas o matematici i to vjerovatno sto si jos u osnovnoj skoli pa ti je to glavna preokupacija,sto se tice FKS imaces priliku da ga gledas na tv-u najvise u sezoni garant i reci ocu da te povede na kosevo pa pogledaj uzivo kako igra FKS i vidi neki klub van BIH sto sa seljom neces moci.
Sto se tice druge lige vi nemozete ni u drugu jer je famos za vas nepremostiva tvrdjava koja vas je pobijedila 2 puta a ni igman nije bio los tako da vam kantonalna liga pristaje i borba sa vratnikom i vrbanjusom za sto bolji plasman.
I ovom prilikom da posaljem sve seljovce koji se javljaju na ovoj temi sa kojekakvim predskolskim forama u 3 lijepe A TEBE MUAMERE POSEBNO.
Vjeruj 100 cobana(amara) da dodje nece vas pogurati jer ste na mjestu koje objektivno zasluzujete a to je famos,igman,vratnik i ostali protivnici.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 10 avg 2009, 01:05

Harrison je napisao/la:Meni je nekako drazi kad sarajevo zijani nego kad Zeljo pobijedi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To je dokaz koliko ustvari volis svoj klub.Vidis,meni do Želje nije nimalo stalo,izijanio neizijanio,j..e mi se.Ti pokazujes svoje komplekse i ne samo ti,vec i ostali navijaci manjeg sarajevskog premijerligaša zvanog Željezničar ovim postovima na našoj temi.Ali neka,radujte se kad Sarajevo izgubi,time samo pokazujete svoju iskvarenost,zavist,komplekse i mrznju...jer mi smo SARAJEVO,a vi ste k...c!
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 avg 2009, 01:09

Drugovi ostavite ih na miru, nek' se o svom jadu zabavljaju. Izgleda da su glumili heroje pri povratku iz Modriče. Svaka čast.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 10 avg 2009, 01:24

bjezte eto modrice

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 10 avg 2009, 01:31

što se štrumfovi kupe na našu temu ko muha na g**** :mrgreen: :mrgreen:

nekome EUROPA a nekome pobjeda u gostima nakon tri godine

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 10 avg 2009, 01:35

mah realno ne moze 11 igraca igrat ovoliko utakmica u ovako kratkom periodu,krivi su oni sto su vam prodali pola ekipe a nikog nisu doveli,nije da nisu imali para al et,izgleda da vam ljudima u upravi i nije bas stalo do kluba...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 10 avg 2009, 01:38

nick je napisao/la:mah realno ne moze 11 igraca igrat ovoliko utakmica u ovako kratkom periodu,krivi su oni sto su vam prodali pola ekipe a nikog nisu doveli,nije da nisu imali para al et,izgleda da vam ljudima u upravi i nije bas stalo do kluba...

nije da izgleda nego jest ;)

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 10 avg 2009, 01:43

ma samo sarajevo i nista drugo

p.s. u gradcu vise raje slusalo sa mob kako sarajevo igra nego sto je torcide gledalo hajduk, a da ne pricamo koliko se hordi vratilo sa mora radi helsingborga.

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 10 avg 2009, 01:55

SARAJEVO - velež
olimpik - SARAJEVO
SARAJEVO - travnik
SARAJEVO - laktaši

sve ove utakmice dobiti nema druge

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 10 avg 2009, 02:14

ma bice bolje, garantujem, zeljo ce brzo past
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], Evander, jurisicduska, napoleon72 i 51 gost.