Valjda varira od covjeka do covjeka, ali ja u ovakvoj grupi necu smatrati neuspijehom ako ne prodjemo u top 16. Fener, Real i vjerovatno Himki su sigurni, tako da ce biti borba izmedju nas i Bajerna, koji ima najjacu ekipu od dolaska Pesica.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
ppppp je napisao/la: Simonović kuknjava
Zao mi je sto nisam gledao utakmicu , potrudicu se da pregledam snimak sutra u toku dana, a ono sto me raduje , posmatrajuci ovu statistiku je Cirbes, ostali na nivou ali Maik vec drugu u nizu najbolji na terenu.Црвена $: " 5, ' 7, $ 3, ? 10п, 7ас, " 9п, &, ? 2, " 9, " 7, " 1, $, " 11п, 8ас, " 19п, &.
Nama je do decembra izuzetno bitan period zbog evrolige gdje ganjamo top 16dscile je napisao/la:Ja druze stvarno ne znam kako sve uspijes povezati sa Simonom
Ako ce ovaj odmarati cetiri nedelje, i nakon toga krenuti sa treninzima.. nek bude jos cetiri nedelje aut, on ce se vratiti do decembra u najgorem slucaju. A svejedno je u planu dovodjenje jos jedne trojke, pa kako to utice na Simonovica i njegov ostanak?
A i uostalom, da ga nema, sada bismo u ekipi imali 0 krila i 1 krilnog centra.
Ovo je najvece pretjerivanje koje sam procitao u vezi njega. Al ajd, forum je, svako ima pravo na misljenjeiako nije ni za "trojke" a ni za košarku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.