Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Nisam toliko za njih, jedino kada igraju Evropsku utakmicu, ali mogu dobiti Leverkusena i to je to. Čista objektivnost.
- rob do bagro
- Kontakt:
Hertha vodi 0:1 zasluzeno.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Freiburg je ionako losa ekipa. Iako su trenutno van zone ispadanje, mislim da su oni ti koji ce sigurno ispasti u nizi rang.rob do bagro je napisao/la:Hertha vodi 0:1 zasluzeno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rob do bagro
- Kontakt:
Tako je evo vec 0:2, rekao sam da ce igrati ofanzivnoomerbavarac je napisao/la:Freiburg je ionako losa ekipa. Iako su trenutno van zone ispadanje, mislim da su oni ti koji ce sigurno ispasti u nizi rang.rob do bagro je napisao/la:Hertha vodi 0:1 zasluzeno.

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Hertha ako Bog da neće ispasti. Ne bih volio da ispadnu, ipak da grad Berlin nema svoga prvoligaša. I nisu oni tako loša ekipa, ali spoj loših rezultata je posljedica ozljeda i svakakvih dešavanja unutar kluba.
-
- Kontakt:
može li mi neko reći da li će wolfsburg biti prenošen na eurosportu
Jedino ako vas Huseinovic ne spasi.rob do bagro je napisao/la:omerbavarac je napisao/la:Mnogo zanimljivo.![]()
![]()
![]()
![]()
Svi za zelene navijamo danas

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja sta radi Herth,Freiburgu u gostima 0:3.Ramos,Cicero 2 strelci.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- rob do bagro
- Kontakt:
Hertha vodi 0:3
Strijelac Cicero po drugi put u danasnjoj tekmi
Strijelac Cicero po drugi put u danasnjoj tekmi
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Sretan sam zbog njih, ko bi to rekao, a Freiburg je po ekipi najslabiji u Bundesligi, ali uvijek su mi dragi bili. Šteta, ali neko mora ispasti.
Od cetiri ekipe koje se bore za opstanak meni su drazi Freiburg i Nuernberg, nego Hannover i Hertha, tako da se nadam da ce Freiburg igrati baraz utakmice, a "Club" se spasiti.
Mada mislim da ce se "srecnici" iz Berlina izvuci. Po igri ove godine Schalke je njihov nasljednik, a sto se kao kluba i njegove hitorije tice Schalke je miljama ispred njih. Ako cemo uzeti u obzir sve relevantne podatke velika cetvorka Njemackog fudbala je Bayern, HSV, BVB i Schalke (i vidjeti ova cetiri kluba u vrhu je za mene veliki uzitak). Poslje njih slijede Gladbach, Bremen, Stuttgart itd. Ovi iz Berlina hoce na silu da budu neko i nesta ali ne mogu se oni porediti s ovim gore navedenim klubovima, poslje kojih slijede Leverkusen, Frankfurt. Kako god okrenes Hertha se nalazi na dnu sto se Njemackog fudbala tice, gledajuci iz svih mogucih uglova.
Mada mislim da ce se "srecnici" iz Berlina izvuci. Po igri ove godine Schalke je njihov nasljednik, a sto se kao kluba i njegove hitorije tice Schalke je miljama ispred njih. Ako cemo uzeti u obzir sve relevantne podatke velika cetvorka Njemackog fudbala je Bayern, HSV, BVB i Schalke (i vidjeti ova cetiri kluba u vrhu je za mene veliki uzitak). Poslje njih slijede Gladbach, Bremen, Stuttgart itd. Ovi iz Berlina hoce na silu da budu neko i nesta ali ne mogu se oni porediti s ovim gore navedenim klubovima, poslje kojih slijede Leverkusen, Frankfurt. Kako god okrenes Hertha se nalazi na dnu sto se Njemackog fudbala tice, gledajuci iz svih mogucih uglova.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
1 - 0 Leverkusen 

- rob do bagro
- Kontakt:
Jao Adlera kralja, kako je uspio sebi probacit loptu kroz noge
1:1 Pizzaro

1:1 Pizzaro
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Neuer je uvijek bio bolji golman od njega 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Samo jos jedan da Werder uvali, s tim da vise ne primaju.
Slaba utakmica, ocekivao sam bolji ritam i mnogo vise prilika.

Slaba utakmica, ocekivao sam bolji ritam i mnogo vise prilika.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
PA STO CRNI KROOSE 

- rob do bagro
- Kontakt:
Pa bolan Kroos-u sto nam to radis, sto, zasto ga dade 

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ukopa nas nas igrac.
Ide mi vise ovo na k****. Hoce li ih iko zaustaviti?

-
- Kontakt:
S**** vas kross

Sto bi ih zaustavljali.Osvaja titulu ko najvise bodova bude imao na kraju.Vazda bilo.omerbavarac je napisao/la:Ukopa nas nas igrac.![]()
![]()
Uostalom odlicno momci igraju.
Vi Gomeze,Rodrigose,Olice,Folice dovodite a Krosonja igra ko curica.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.