NK Široki Brijeg

Kevin
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Kevin » 15 sep 2010, 14:29

ŠB_Fidelis je napisao/la:De ti meni reci s kim jos pregovaraju od sestog mjeseca. 8-) Ja hocu jednog pravog napadaca uz Vareu, al da je u formi, stabilan, cvrst, dokazan i onako Crouchast. 8-) Posteno? :D
mislim da je to to..

ima jos ovaj na probi amerikanac, igra naprijed

došao iz Kapfenberga
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 15 sep 2010, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 15 sep 2010, 14:32

Dobar potez,mislim da je vrijeme da sad ode Topić...Ćutuk mi je mnogo bolji od njega,a imamo tu još i Brekala,Renata,Markića(ustvari što on ne igra nikako)...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 sep 2010, 14:33

Mislim da je nama neophodan jedan pravi strijelac. Varea je to bio, al em sto je pao u formi jako, em sto je ozlijedjen. Mi sad vise nemamo napadaca kao takvog, jer ne mogu tu racunati Peraicu ili Pinjuha, koji su takodjer ionako ozlijedjeni. Roskam moze to odigrati dobro, al ono, vise igra tu ofenzivnu krilnu poziciju, al ok.
U svakom slucaju, treba nam igrac koji bi pravio razliku u napadu i garantirao pogotke, obrana bi sad trebala funkcionirati kako treba.
Na svim ostalim pozicijama imamo strasnu konkurenciju za ovu ligu i po dva kvalitetna igraca, momcad ne bi smjela padati u fizickoj formi, samo najspremniji i u najvecoj formi bi u idealnim uvjetima trebali i morali igrati. Samo treba izbaciti Juru kad nije u formi i staviti Weitzera ili Glavinu, i to je to.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 15 sep 2010, 14:35

ŠB_Fidelis je napisao/la:Mislim da je nama neophodan jedan pravi strijelac. Varea je to bio, al em sto je pao u formi jako, em sto je ozlijedjen. Mi sad vise nemamo napadaca kao takvog, jer ne mogu tu racunati Peraicu ili Pinjuha, koji su takodjer ionako ozlijedjeni. Roskam moze to odigrati dobro, al ono, vise igra tu ofenzivnu krilnu poziciju, al ok.
U svakom slucaju, treba nam igrac koji bi pravio razliku u napadu i garantirao pogotke, obrana bi sad trebala funkcionirati kako treba.
Na svim ostalim pozicijama imamo strasnu konkurenciju za ovu ligu i po dva kvalitetna igraca, momcad ne bi smjela padati u fizickoj formi, samo najspremniji i u najvecoj formi bi u idealnim uvjetima trebali i morali igrati. Samo treba izbaciti Juru kad nije u formi i staviti Weitzera ili Glavinu, i to je to.
što i jest problem, jer on je špica čista a ne krilo...

protiv Želje, ono je njegova pozicija, pozicija isturenog napadača i on se tu može snaći, na manjem prostoru, a tamo desno treba gurnuti Mišića i eto ga...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 15 sep 2010, 14:36

ŠB_Fidelis je napisao/la:Mislim da je nama neophodan jedan pravi strijelac. Varea je to bio, al em sto je pao u formi jako, em sto je ozlijedjen. Mi sad vise nemamo napadaca kao takvog, jer ne mogu tu racunati Peraicu ili Pinjuha, koji su takodjer ionako ozlijedjeni. Roskam moze to odigrati dobro, al ono, vise igra tu ofenzivnu krilnu poziciju, al ok.
Slazem se ,napadača pravog nemamo.Tu ne spada ni Varea,jer je on svoje odigrao.Ne vidim koga bi mogli dovesti,tko god ista zna vec je u nekom klubu!!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 15 sep 2010, 14:38

ŠB.TRN je napisao/la:
Slazem se ,napadača pravog nemamo.Tu ne spada ni Varea,jer je on svoje odigrao.Ne vidim koga bi mogli dovesti,tko god ista zna vec je u nekom klubu!!!
bola ima igrača na tržištu i previše..al zna svatko što se ne dovode..nemoreš za male pare dovest igračinu..to ne ide..

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 sep 2010, 14:39

Misic ovisi u kakvoj je formi. Bio je odlican, pa je pao, pa se opet malo digao, sad ne znam u kakvom je stanju, al obavezno bi ga isprobao sada kad bi Roskam trebao igrati napadaca, a Weitzera staviti na Jurinu poziciju jer je u kudikamo boljem stanju trenutacno i ima bolju podvaljenu loptu i udarac. Ostalo je ok, to funkcionira kad ima trke i volje. Steta je sto Ljubic ne moze odigrati dvije zaredom utakmice u klubu, inace je dosta cvrst na svojoj desnoj strani, iako ne djeluje narocito sposoban, no snazan i borben igrac, bio bi uporabljiv na toj poziciji da ga ozljede zaobidju.
...Život za Široki...

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 15 sep 2010, 14:40

Kevin je napisao/la:potpisao Džidić

http://nk-sirokibrijeg.com/novosti_vise ... novost=804

8-) 8-)
zar nije gotov prijelazni rok ili to u premier ligi traje dulje
Audere est Facere

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 15 sep 2010, 14:41

M. Scofield je napisao/la:
Kevin je napisao/la:potpisao Džidić

http://nk-sirokibrijeg.com/novosti_vise ... novost=804

8-) 8-)
zar nije gotov prijelazni rok ili to u premier ligi traje dulje
zavrsio je rok al slobodni igrači mogu doći tokom cijele sezone

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 15 sep 2010, 14:44

Šta bi sa Hrgovićem nađe li on klub?
Audere est Facere

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 15 sep 2010, 14:44

ŠB_Fidelis je napisao/la:Misic ovisi u kakvoj je formi. Bio je odlican, pa je pao, pa se opet malo digao, sad ne znam u kakvom je stanju, al obavezno bi ga isprobao sada kad bi Roskam trebao igrati napadaca, a Weitzera staviti na Jurinu poziciju jer je u kudikamo boljem stanju trenutacno i ima bolju podvaljenu loptu i udarac. Ostalo je ok, to funkcionira kad ima trke i volje. Steta je sto Ljubic ne moze odigrati dvije zaredom utakmice u klubu, inace je dosta cvrst na svojoj desnoj strani, iako ne djeluje narocito sposoban, no snazan i borben igrac, bio bi uporabljiv na toj poziciji da ga ozljede zaobidju.
Ljubić je stari-...nema od njega nista..očekujem raskid ugovora ubrzo jer on je sjaebao koljeno i uvijek će ovako biti, nemoze poluvrijeme spojiti..

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 sep 2010, 14:45

Jebga, steta je to, dobar je on igrac, iako ne djeluje narocito pokretljivo na terenu. Odlicno je odigrao protiv Olimpije, al u tom se opet ozlijedio i tako stalno. Ocekujem i ja da ce biti raskid ugovora, predugo se ceka, nastranu sto je nas momak.
...Život za Široki...

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 15 sep 2010, 14:53

M. Scofield je napisao/la:Šta bi sa Hrgovićem nađe li on klub?
Kavala,grčka 1. liga

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 sep 2010, 19:33

Potop Sutjeske na Pecari

U šesnaestini finala Kupa Bosne i Hercegovine N.K. Široki Brijeg je u potpunosti nadigrao i uvjerljivo sa 6:0 pobjedio niželigaša Sutjesku iz Foče. Iako je za Široki igrao šarolik sastav sastavljen od par prvotimaca te igrača koji manje igraju, većim djelom utakmice vidjeli smo dopadljivu igru sa dosta prigoda te na kraju šest golova u mreži Sutjeske.

Pinjuh je u 18 minuti odlično reagirao na ubačaj Ćorića i pogodio za 1:0. Nakon par propuštenih prigoda (Wagner, Kožul) novi pogodak smo vidjeli u 33. minuti kada se najbolje postavio Mišić i odmjerenim udarcem pogodio za 2:0.

U 42 minuti ponovno je pokušao Kožul udarcem sa 20 metara, lopta je prošla kraj gola. Pred sam kraj prvog poluvremena ponovno je danas najagilniji Mišić odlično reagirao na ubačaj Glavine te pospremio loptu za 3:0.

Na otvaranju drugog poluvremena pogodak, ubačaj sa lijeve strane lijepo je pratio Perajica te glavom pogodio za 4:0. Novi gol je pravo remek djelo mladog Glavine koji je silovito potegao sa 30ak metara, lopta se od vratnice odbila u gol za 5:0. Široki je cijelo vrijeme prijetio, dok su gosti vrebali iz kontri ali ništa značajnije nisu napravili osim počasnog udarca i obrane Marića pred kraj susreta. Široki je postigao i 6. pogodak, opet je Glavina u solo akciji probio obranu Sutjeske te matirao golmana za konačnih 6:0.
Široki je bez problema nadigrao Sutjesku a vjerujemo da je ova utakmica pokazala da dosta momaka sa klupe može u datom trenutku dobro reagirati tako da trener Ištuk ima dosta kombinacija oko mogućeg sastava u narednim utakmicama.

Igrali su: Marić, Ćorić, Markić, Brekalo, Hrkać, Kožul, Weitzer, Wagner (Ivanković) , Zakarić (Peraica)Mišić, Pinjuh (Glavina)

nk-sirokibrijeg.com

Znaci, Misic desno, Glavina ili Weitzer umjesto Jure kao nuznost, i to je to.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 15 sep 2010, 21:03

evo ovaj je na probi kod nas:

slika

damon wilson al izgleda nista od njega

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 15 sep 2010, 21:22

Odakle je sta igra gdje je sve igrao ?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 15 sep 2010, 21:33

Samo F.K.S !! je napisao/la:Odakle je sta igra gdje je sve igrao ?
guglaj ;)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 sep 2010, 22:40

Nek proba za KK preko puta. :lol:
...Život za Široki...

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 16 sep 2010, 08:23

Nije mi jasno što Glavina više ne igra, one minute što dobija na kapaljku uvijek odlično odigra
Audere est Facere

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 16 sep 2010, 10:15

Zato što se boji, posebice na gostovanjima. Nikako da iz glave izbaci taj strah i tremu, pa i jučer je mogao zabiti još golova da nije gledao kako nekome dodati, zato što više igrati (pucati sa svih strana) i nikoga ne respektirati, slično kao Zakarić, Jure je neisklesani dragulj malo mu fali da se promakne u stožernog igrača ali isto tako da brzo potone u sivilo sve je na njemu.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.