NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Saznat cu sutra o tom beku iz Srbije.Ristic dolazi sutra.Bio je kapiten Drine i dao dva gola.Ovi iz Drine kazu da nije nesto,vise su ocekivali od njega zbog cega je cesto mijenjan.Znaci,malo bolji od Djorica.Vidjet cemo.Vasiljevic je na probi u Turskoj pa ako prodje ode.Navodno bi Prodanovic trebao doci umjesto Vasiljevica.
- theboss_RD07
- Kontakt:
U onakvoj ekipi ni Dzeko nemoze bit dobarzvjezdas je napisao/la:.Ovi iz Drine kazu da nije nesto,vise su ocekivali od njega zbog cega je cesto mijenjan.Znaci,malo bolji od Djorica

⭐
Realno,nismo ni mi nesto bolji bili od Drine.U utakmici sa njima nista ih nismo nadigrali i jedva smo ih pobijedili.
-
- Kontakt:
Pa od toliko spiceva u PL gdje nadjose tog Ristica.Imam osjecaj da su njega doveli da imamo nekog sljedece polusezone slat u neku stvar kada se budu promasivali ziceri.Nesto mi govori da smo doveli novog Kovacevica u svakom smislu (iskusan,igrao u shaban klubovima...).
P.S.Molim Boga da Vasiljevic ne prodje probu u Turskoj, jer nasa uprava nije sposobna dovesti adekvatnu zamjenu na toj poziciji.
P.S.Molim Boga da Vasiljevic ne prodje probu u Turskoj, jer nasa uprava nije sposobna dovesti adekvatnu zamjenu na toj poziciji.
Ne znam sa kim sve pregovaraju,ali sam dosta optimisticne informacije cuo.Vise igraca je u kombinaciji i sigurno vrijede.Da su bilo ko lahko bi ih vec doveli.
-
- Kontakt:
Pa toga je mene najvise strah.Do sada su za Zvijezdu u prelaznim rokovima uvijek vezana zvucna imena,oni kao nesto sa njima pregovaraju,onda prođe citav prelazni rok ne dovedu nikog od najavljivanih i onda dovedu igraca koji nigdje nije mogao naci kluba niti je gdje prosao pripreme.Standardna slika koju smo vidjali do sada.zvjezdas je napisao/la:Ne znam sa kim sve pregovaraju,ali sam dosta optimisticne informacije cuo.Vise igraca je u kombinaciji i sigurno vrijede.Da su bilo ko lahko bi ih vec doveli.
-
- Kontakt:
Bilo bi dobro da angazujemo jos jednog spica.Evo DAMIR ROVCANIN odlazi iz Zeljeznicara u ovoj sezoni je odigrao 7 utakmica i postigao 2 gola za nepuno vrijeme na terenu(igrao u prosjeku 20-30 min).Ima bolji prosjek od Ristica iz Drine a uz to je mlad (22 god.)Gledao sam ga par puta radi se o jako brzom igracu, a u svoje vrijeme je bio najbolji strijelac omladinske lige BiH.Po meni je puno bolji igrac od Lazara Popovica ali u tom sistemu igre Zelje nije se najbolje snasao.Kada bi ga mi doveli imam osjecaj da bi kod nas eksplodirao,kao sto je bio slucaj sa Tosunovicem koji je dobio veci prostor za igru.Posto znam da ovaj forum citaju ljudi iz kluba evo im jedan prijedlog za dovodjenje jednog dobrog igraca.
Cuj ti dajes prijedlog,a danas Rovcanin stigao u Gradacac,dok si ti dao prijedlog on vec u putu,stvarno si svemocan,samo si dobro informisan jer radis u klubu.Bosanski zmaj je napisao/la:Bilo bi dobro da angazujemo jos jednog spica.Evo DAMIR ROVCANIN odlazi iz Zeljeznicara u ovoj sezoni je odigrao 7 utakmica i postigao 2 gola za nepuno vrijeme na terenu(igrao u prosjeku 20-30 min).Ima bolji prosjek od Ristica iz Drine a uz to je mlad (22 god.)Gledao sam ga par puta radi se o jako brzom igracu, a u svoje vrijeme je bio najbolji strijelac omladinske lige BiH.Po meni je puno bolji igrac od Lazara Popovica ali u tom sistemu igre Zelje nije se najbolje snasao.Kada bi ga mi doveli imam osjecaj da bi kod nas eksplodirao,kao sto je bio slucaj sa Tosunovicem koji je dobio veci prostor za igru.Posto znam da ovaj forum citaju ljudi iz kluba evo im jedan prijedlog za dovodjenje jednog dobrog igraca.

Sa Ristićem se baš i niste usrećili. Doveden kao veliko pojačanje iz Leotara. Dao je dva gola a promašio ohoho. Visok,trebao bi da je jak a nije u stanju dati go glavom,niti nadskočiti.Bosanski zmaj je napisao/la:Pa od toliko spiceva u PL gdje nadjose tog Ristica.Imam osjecaj da su njega doveli da imamo nekog sljedece polusezone slat u neku stvar kada se budu promasivali ziceri.Nesto mi govori da smo doveli novog Kovacevica u svakom smislu (iskusan,igrao u shaban klubovima...).
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Evo baš sam gledao na TVTK da je novi igrač Zvijezde Alvin Karadža. On bi mogao dostojno zamijenit Vasiljevića. Znači zasad tri nova imena: Đelmić, Ristić i Karadža.
Dragon Town
zar on nije u slobodizmaj_Bosne je napisao/la:Evo baš sam gledao na TVTK da je novi igrač Zvijezde Alvin Karadža. On bi mogao dostojno zamijenit Vasiljevića. Znači zasad tri nova imena: Đelmić, Ristić i Karadža.
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Sad sam čuo na TVTK, bila im tv ekipa na treningu Zvijezde danas i govore o novim pojačanjima i tako su rekli da već sada bivši igrač Slobode je novi igrač Zvijezde.bondich je napisao/la:zar on nije u slobodizmaj_Bosne je napisao/la:Evo baš sam gledao na TVTK da je novi igrač Zvijezde Alvin Karadža. On bi mogao dostojno zamijenit Vasiljevića. Znači zasad tri nova imena: Đelmić, Ristić i Karadža.
Dragon Town
-
- Kontakt:
Procitaj malo moje postove unazad pa ces shvatiti da nemam nikakve veze sa radom u klubu.Procitao sam na jednom sajtu da bi mogao ici iz Zelje i odmah sam pomislio kako bi bio idealno rjesenje za Zvijezdin napad.Ako dodje, Tosunovic-Rovcanin tandem,Ristic na klupi.Ako je to istina da je Rovcanin bio u Gradaccu danas onda mislim da smo dobili pojacanje.elvis j je napisao/la:Cuj ti dajes prijedlog,a danas Rovcanin stigao u Gradacac,dok si ti dao prijedlog on vec u putu,stvarno si svemocan,samo si dobro informisan jer radis u klubu.Bosanski zmaj je napisao/la:Bilo bi dobro da angazujemo jos jednog spica.Evo DAMIR ROVCANIN odlazi iz Zeljeznicara u ovoj sezoni je odigrao 7 utakmica i postigao 2 gola za nepuno vrijeme na terenu(igrao u prosjeku 20-30 min).Ima bolji prosjek od Ristica iz Drine a uz to je mlad (22 god.)Gledao sam ga par puta radi se o jako brzom igracu, a u svoje vrijeme je bio najbolji strijelac omladinske lige BiH.Po meni je puno bolji igrac od Lazara Popovica ali u tom sistemu igre Zelje nije se najbolje snasao.Kada bi ga mi doveli imam osjecaj da bi kod nas eksplodirao,kao sto je bio slucaj sa Tosunovicem koji je dobio veci prostor za igru.Posto znam da ovaj forum citaju ljudi iz kluba evo im jedan prijedlog za dovodjenje jednog dobrog igraca.
Vasiljevic je bolji igrac od Karadze,a Karadza bolji od Jusica.Ako bi Vasiljevic otisao ostali bi opet na dva stopera i trebao bi nam jos jedan,idealan bi bio Prodanovic.zmaj_Bosne je napisao/la:Evo baš sam gledao na TVTK da je novi igrač Zvijezde Alvin Karadža. On bi mogao dostojno zamijenit Vasiljevića. Znači zasad tri nova imena: Đelmić, Ristić i Karadža.
Eto vidite,slijede jos zvucnija imena.
-
- Kontakt:
PRELAZNI ROK 2011.GODINA
OTISLI:6 IGRACA
DOSLI: 3 IGRACA, RISTIC(NAPAD), DJELMIC(DESNI VEZNI), KARADZA (STOPER)
Trebalo bi nam jos tri igraca a to su NAPADAC (Stojanovic ili Rovcanin), LIJEVI VEZNI (Muminovic), LIJEVI BEK(??)
Bilo bi dobro jos kada bi doveli CENTRALNOG VEZNOG koji bi igrao odmah iza napadaca da pomogne Hamzi ipak mu je 36 god.Igraci u zagradama su moja zelja,koga ce u klub dovesti vidjecemo i sa kim pregovaraju ja neznam.
Samo da ostane Vasiljevic.
Trebalo bi nam jos tri igraca a to su NAPADAC (Stojanovic ili Rovcanin), LIJEVI VEZNI (Muminovic), LIJEVI BEK(??)
Bilo bi dobro jos kada bi doveli CENTRALNOG VEZNOG koji bi igrao odmah iza napadaca da pomogne Hamzi ipak mu je 36 god.Igraci u zagradama su moja zelja,koga ce u klub dovesti vidjecemo i sa kim pregovaraju ja neznam.
nešto si i pogodio sa ovog svog spiskaBosanski zmaj je napisao/la:PRELAZNI ROK 2011.GODINA

da da alvin karadza je potpisao za zvijezdu bivsi igras iskre zrinskog sibenika i slobode je sada clan zvijezde nadam se da je dobro pojacanje i nadam se da ce vasiljevic ostati u zvijezdi
Ulična brača su uvek tu uz tebe a kad dodju problemi onda stari ko te **** vjeruj mi brate malo je pravih drugara koji su uz tebe u frki i kad nemass para
a evo sada i neke moje zelje koga bi volio vidjeti u zvijezdi iliju prodanovica , sabida alimanovica , almira halilovica i mozda jos jednoga napadaca
Ulična brača su uvek tu uz tebe a kad dodju problemi onda stari ko te **** vjeruj mi brate malo je pravih drugara koji su uz tebe u frki i kad nemass para
a evo moje zelje za pojacanjimabhmafija je napisao/la:a evo sada i neke moje zelje koga bi volio vidjeti u zvijezdi iliju prodanovica , sabida alimanovica , almira halilovica i mozda jos jednoga napadaca
LEO MESSI
GARET BALE
GENARO GATUSSO
THEO WALCOT
Vidjecemo ko je bio blizi
-
- Kontakt:
bhmafija pun si zelja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.