SSC Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: SSC Napoli

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
jaoo kakvo prvo poluvrijeme, ide ova tekma 7+
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Swansea - Napoli. Nece to biti lagan meč za vas.
- IlCapitano
- Kontakt:
Uz ozbiljan pristup imate otvoren put do 1/4 finala.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- francobaresi
- Kontakt:
Questa dovrebbe la settimana della chiusura definitiva per il passaggio di Antonelli in azzurro. Per il centrocampo i nomi sono tanti: Gonalons (Lione), Javi Garcia (Manchester City) e Fernando (in scadenza di contratto con il Porto) Più difficile arrivare ad Alex Song del Barcellona e Matic del Benfica. Per la difesa piacciono N’Kolou del Marsiglia.
Sky o mogućim pojačanjima Napolija u Januaru. Garcia i Gonalons su dosta realne opcije, a N'Kolou također nije nedostižan. Dok su Matić i Song, igrači koje je jako teško dovesti.
Sky o mogućim pojačanjima Napolija u Januaru. Garcia i Gonalons su dosta realne opcije, a N'Kolou također nije nedostižan. Dok su Matić i Song, igrači koje je jako teško dovesti.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Napoli is negotiating with Genoa's Antonelli and continues to pursue Botafogo's CB Doria according to Di Marzio

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Postoji i ova mogucnost

Mascherano će od ljeta biti igrač Napolija. Tako izvještavaju mnogobrojni mediji. Dogovor uključuje i posudbu Alexa Songa, a cjelokupni iznos za Mascheranov transfer bi trebao biti plaćen u junu.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Evo Di Marzio javlja kako Napoli nudi lovu za M'Vilu. Pozajmica sada, sa pravom otkupa na leto, nakon sto je Gonalons ispalio.
Di Marzio nema reputaciju nekoga ko je cesto bio u pravu glede Napolija.
Danas rutinireski contra Hellas V-a. Pohvale Higuainu sto nije pao nakon kontakta u 16, a komplimenti i za Mertensa koji nastavlja da reseta. Jbeni Pandev svaku loptu ocarini
Inace, Dries, Jose i Gonzalo su vec zabili 22 gola u prvenstvu, a Cavani je u najboljoj sezoni sam postigao 29. Toliko o tome da se Cavani ne moze zameniti i da "gomila polovnjaka" ne vredi nishta.

Danas rutinireski contra Hellas V-a. Pohvale Higuainu sto nije pao nakon kontakta u 16, a komplimenti i za Mertensa koji nastavlja da reseta. Jbeni Pandev svaku loptu ocarini

- francobaresi
- Kontakt:
Uprava Napolia je pogodila sa skoro svim pojačanjima, mada je odbrana i dalje nešto lošija nego ostatak tima.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma generalno gledajući, danas je izuzetno teško skrojiti dobru odbranu. Dobrih štopera i bekova ima samo po najjačim klubovima. Tek ponegdje imaš nekog talenta, al' valja se izboriti za njih.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Caleti.
Sjajno igra od kako je stigao u Napulj.
Drago mi je zbog njega.
Pipita takodje.

Sjajno igra od kako je stigao u Napulj.
Drago mi je zbog njega.
Pipita takodje.
Kako sada stvari stoje, ovo su pojacanja za iducu sezonu:

i

Sada je #1 meta:

A odbrana je i dalje shuplja.

i

Sada je #1 meta:

A odbrana je i dalje shuplja.

- L'Avvocato
- Kontakt:
Raffa po starom, dovođenje anonimusa i pretrpavanje pojedinih pozicija.
Kakvi su vam ono dresovi Magični
Sve kontam da neće biti gorih od onih naših hello kitty, ali se grdno varam 
Kakvi su vam ono dresovi Magični

★★★
Jbga, mora se tako.
I ja bih hteo da Reina ostane, al' on chovek oche u Barsu. Andujar je dobar za backupa, ali tanak za startnog golmana, buduci da je Rafael isti takav. Bilo bi neuporedivo pametnije uloziti u nekoga poput Marchettija ili Perina, pa makar cena toga bila i prodaja nekog manje vaznog igracha.
Brat Jorge sigurno nije mnogo losiji od Mesta i Armera na tom levom beku. Ako je uopshte loshiji.
Ne znam na koje dresove mislis: kolekcija jesen/zima 1968e u Sajgonu je cool potez kluba, zutaci su korektni za drugu garnituru u Italiji, a prva garnitura nebeskoplave boje je najprodavaniji dres nekog stranog kluba na Ostrvu

I ja bih hteo da Reina ostane, al' on chovek oche u Barsu. Andujar je dobar za backupa, ali tanak za startnog golmana, buduci da je Rafael isti takav. Bilo bi neuporedivo pametnije uloziti u nekoga poput Marchettija ili Perina, pa makar cena toga bila i prodaja nekog manje vaznog igracha.
Brat Jorge sigurno nije mnogo losiji od Mesta i Armera na tom levom beku. Ako je uopshte loshiji.

Ne znam na koje dresove mislis: kolekcija jesen/zima 1968e u Sajgonu je cool potez kluba, zutaci su korektni za drugu garnituru u Italiji, a prva garnitura nebeskoplave boje je najprodavaniji dres nekog stranog kluba na Ostrvu

Mexikanac je odlican bek sa dosta reprezentativnog iskustva. A i cijena mu je mala.
Andujar dobar za rezervnog golmana.
I hoce li Gonalons napokon potpisat, opet su zapoceti pregovori.
Andujar dobar za rezervnog golmana.
I hoce li Gonalons napokon potpisat, opet su zapoceti pregovori.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
- L'Avvocato
- Kontakt:
Mislim na te prve, kamuflažneMaGiCa je napisao/la:Jbga, mora se tako.
Brat Jorge sigurno nije mnogo losiji od Mesta i Armera na tom levom beku. Ako je uopshte loshiji.![]()
Ne znam na koje dresove mislis: kolekcija jesen/zima 1968e u Sajgonu je cool potez kluba, zutaci su korektni za drugu garnituru u Italiji, a prva garnitura nebeskoplave boje je najprodavaniji dres nekog stranog kluba na Ostrvu![]()

Što se tiče Andujara, ne znam .. nije mi nešto. Ako Reina i ode, valjalo bi potražiti boljeg.
Što se tiče Jorgea, zato sam i rekao da je to gomilanje igrača na pojedinim pozicijama. A ne vidim napredak.
Međutim, ja sam samo laik. Znaju to bolje ljudi u upravi Napolija od mene.
★★★
kakve su ambicije u kupu,jel sutra sa lazijalima igrate kompletni!?hvala puno
Benitez kazhe da ide na osvajanje CI. Toliko o ozbiljnosti.
Josh jedna objava:
BTW, posle Jorginha i Andujara, Napoli je doveo i Brazilca Henriquea, za sumu od 4m€, a ne 6 - koliko su napisali na football-italia. Uradi li neshto ili ne uradi li nishta - opet je sa finansijskog aspekta u redu, jer je doveden za sitne pare. Na leto dovesti pravog prvog stopera i ne shtediti, jer nam onda ostaju jos 2 pozicije za popuniti, da bi imali kompletan tim.
Da, ako neko pita - to je onaj "otpadak" iz Guardioline Barce.

I convocati: Reina, Rafael, Colombo, Albiol, Britos, Cannavaro, Fernandez, Maggio, Reveillere, Uvini, Dzemaili, Inler, Jorginho, Radosevic, Bariti, Callejon, Duvan, Hamsik, Higuain, Insigne, Mertens, Pandev.
Josh jedna objava:
Il Napoli ha ufficializzato l'acquisto di Mariano Andujar.
Il portiere argentino arriva in azzurro con la formula dell'acquisizione definitiva con accordo di partecipazione a favore del Catania e contestuale prestito alla Società siciliana fino a giugno del 2014.
BTW, posle Jorginha i Andujara, Napoli je doveo i Brazilca Henriquea, za sumu od 4m€, a ne 6 - koliko su napisali na football-italia. Uradi li neshto ili ne uradi li nishta - opet je sa finansijskog aspekta u redu, jer je doveden za sitne pare. Na leto dovesti pravog prvog stopera i ne shtediti, jer nam onda ostaju jos 2 pozicije za popuniti, da bi imali kompletan tim.
Da, ako neko pita - to je onaj "otpadak" iz Guardioline Barce.

Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 30 jan 2014, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.