Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Romariooo
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Romariooo » 04 apr 2010, 14:10

Sto se tice Barce trebalo bi izgledati ovako:

.....................Valdes.......................
Alves.....Marques...Milito.......Abidal (Maxwel)

............Yaya (Boustuets)......................

......Xavi ............ Keita (Yaya)

Messi............ Bojan (Henry).......... Pedro

Cirginsky ne moze igrati jer nema pravo nastupa u Ligi prvaka, Iniesta ne vjerujem takodje da ce Pep rizikovati, mozda da udje u drugom poluvremenu. Vjerujem da ce Bojan poceti od pocetka jer je sad odigrao extra protiv Bilbaoa , uglavnom iako smo i mi oslabljeni imat cemo slodan tim na raspolaganju. Ovdje je jedino Marques po meni kritican jer zna cesto kiksati, ali ako budemo igrali svoju prepoznatljivu igru ne vjerujem da ce imati puno posla. Koliko god da nam fale Puyol i Pique, i ova dva stopera su vrlo iskusni i dobri igraci.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 04 apr 2010, 14:39

iskusni jesu ali da su kvalitetni i borbeni kao puyol ne vjerujem jer je na emiratima on dvije lopte skinuo ispred nicka klizecim a i brzi je od obojice ... milito je dugo bio povrijedjen tako da se i ne moze ocekivati dobra forma ... moze se valjda ce se :D (proci)
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 04 apr 2010, 14:43

Romariooo je napisao/la:Sto se tice Barce trebalo bi izgledati ovako:

.....................Valdes.......................
Alves.....Marques...Milito.......Abidal (Maxwel)

............Yaya (Boustuets)......................

......Xavi ............ Keita (Yaya)

Messi............ Bojan (Henry).......... Pedro

Cirginsky ne moze igrati jer nema pravo nastupa u Ligi prvaka, Iniesta ne vjerujem takodje da ce Pep rizikovati, mozda da udje u drugom poluvremenu. Vjerujem da ce Bojan poceti od pocetka jer je sad odigrao extra protiv Bilbaoa , uglavnom iako smo i mi oslabljeni imat cemo slodan tim na raspolaganju. Ovdje je jedino Marques po meni kritican jer zna cesto kiksati, ali ako budemo igrali svoju prepoznatljivu igru ne vjerujem da ce imati puno posla. Koliko god da nam fale Puyol i Pique, i ova dva stopera su vrlo iskusni i dobri igraci.
nemoj njega stavljat ni u kakve kombinacije. prije bih tourea stavio na centarfora nego nejga.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 04 apr 2010, 15:55

Mah, naravno da puštam. Da njima prvi bježi 3 boda oni bi rekli nije to daleko, a kad nama bježi, to je daleko, al dobro... Pustim ja da svašta pričaju, šta će, nemaju šta drugo radit nego piskarat po forumu...

Mah, TV i Sol će igrat u odbrani, kakav Song, on je defanzivni vezni i on će tu da igra... ;) Bit će dobra tekma i nadam se da će Arsenal proć, može i mora...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 05 apr 2010, 10:57

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 05 apr 2010, 11:00

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 05 apr 2010, 11:03

Fabregas, Andrej, Robin, Gallasa, John, Gibbs i Aron su ozlijeđeni. 7 igrača koji bi sigurno igrali u prvom sastavu... :/ Žalosno al istinito, al opet momci mogu i moraju se borit i dat sve od sebe...

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 05 apr 2010, 11:15

GunnerS je napisao/la:Fabregas, Andrej, Robin, Gallasa, John, Gibbs i Aron su ozlijeđeni. 7 igrača koji bi sigurno igrali u prvom sastavu... :/ Žalosno al istinito, al opet momci mogu i moraju se borit i dat sve od sebe...
Ja stvarno podrzavam Arsenal , al s ovim ozljedama sumnjam da nas mogu pobjediti , jos mi igramo na Camp Nou , istina da ce biti otvorena tekma i da ce biti prilika , al realno gledajuci Barcelona je veliki favorit.
Tko god da prodje dalje sigurno ce otici zasluzeno , i dostojan da postane novi europski prvak.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 05 apr 2010, 11:17

Furymaker je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Fabregas, Andrej, Robin, Gallasa, John, Gibbs i Aron su ozlijeđeni. 7 igrača koji bi sigurno igrali u prvom sastavu... :/ Žalosno al istinito, al opet momci mogu i moraju se borit i dat sve od sebe...
Ja stvarno podrzavam Arsenal , al s ovim ozljedama sumnjam da nas mogu pobjediti , jos mi igramo na Camp Nou , istina da ce biti otvorena tekma i da ce biti prilika , al realno gledajuci Barcelona je veliki favorit.
Tko god da prodje dalje sigurno ce otici zasluzeno , i dostojan da postane novi europski prvak.
Koliko god ja bio navijač Arsenala ja sam prije svega realan, i sam znam da je to veoma teško bez ovih igrača al ništa nije nemoguće. Također Barci neće igrat 4 igrača, koliko sam ja upoznat i to nije šala, Puyol, Pique, Inesta i Ibra, ta 4 igrača uvjek igraju pa... Opet kažem, volio bih da prođe Arsenal al....i ako ne prođe, znam da se neće predat i da će igrat napadači uvjek, zbog čega i navijam za njih...

raja_sa_sjevera
Kontakt:

Post Postao/la raja_sa_sjevera » 05 apr 2010, 11:19

ma bice hebeno
vise bi volio da walcot ostane na klupi da bude joker
e vala Bendy iscupao si nas mnogo puta ove sezone pa bi mogao i ovu
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ`VO

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 05 apr 2010, 11:21

fali i barci pola sastava tak da nema vadione na povredjene igrace ko god slavio ;) 8-)
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 05 apr 2010, 11:22

bendy je kralj,...samo ga treba od pocetka gurnut, jer onaj eduardo nije nizasta...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 05 apr 2010, 11:33

juzni vjetar! je napisao/la:fali i barci pola sastava tak da nema vadione na povredjene igrace ko god slavio ;) 8-)
Proćitaj šta sam napisao pa ćeš vidjet...

Ma moglo bi bit svašta, ugl.vidjet ćemo... Sutra je D-day i mislim da uz malo sreće možemo proć...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 05 apr 2010, 11:51

Salu na stanu, i ja jedva cekam tekmu, steta smo i jedni i drugi desetkovani, mada smo pokazali da smo bolji i sa svim igracima, opet sve je moguce u ovakvim utakmicama, bice zanimljivo vidjeti Arsenal kako se snalazi na Kamp nou gdje dugo niste igrali. Ima Arsenal i solidne zamjene za ove sto fale, umjesto Arsavina Walcot, umjesto Fabregasa Rosicky, Barca je veliki favorit, ali ukoliko se desi recimo da Arsenal povede s 1 0 onda ce sve da bude otvoreno. Arsenal mora napasti, Barca ionako uvijek napada na svom i nema teorije da cemo braniti povoljan rezultat iz Londona, opet ce kljucnu ulogu odigrati vezni red i koliko ce Arsenal biti opasan zavisi od toga da li ce ovaj put bolje kontrolisati loptu. U svakom slucaju, spektakl je zagarantovan.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 05 apr 2010, 15:51

Bez Songa protiv Barce... slika slika
Arsenal name 18-man squad for Barca game
------------Almunia------------
Sagna-Sol-Verminator-Clichy
----------Denilson-------------
-----Nasri--------Diaby-------
Eboue/Theo----------Rosicky
----------Bendtner-------------
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 05 apr 2010, 16:07

CollegeGunner je napisao/la:Bez Songa protiv Barce... slika slika
Arsenal name 18-man squad for Barca game
------------Almunia------------
Sagna-Sol-Verminator-Clichy
----------Denilson-------------
-----Nasri--------Diaby-------
Eboue/Theo----------Rosicky
----------Bendtner-------------
Denilsona i Diaby-a zamjenut i dobro je ;) Možemo i moramo ić na pobjedu, ništa drugo nam ne preostaje. Siguran sam da se momci neće predat a i dosta puta su se ove sezone dokazali da mogu stizat i preokrenut nepovoljan rezultat...

defacto
Kontakt:

Post Postao/la defacto » 05 apr 2010, 23:23

E sad ce bas bit ****, ne znam ko bi mogao igrat na poziciji zadnjeg veznog a da dostjno zmijeni Songa.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 05 apr 2010, 23:25

steta bogami, unistise povrede i kartoni ovaj derbi arsenala i barce. stvarno steta.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 06 apr 2010, 08:32

defacto je napisao/la:E sad ce bas bit ****, ne znam ko bi mogao igrat na poziciji zadnjeg veznog a da dostjno zmijeni Songa.
Diaby ;) Jarane, duge noge, dobar u otimanju, kontroli, visok, like Viera ;)

Mah, imamo tu, nadam se da će odbrana dobro odigrat, ustvari moraju perfektno odigrat, ne primit ni jedan a mi ćemo sigurno dat jedan, najmanje ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 06 apr 2010, 08:38

Josep Guardiola
"Pobijedit će tim s većim posjedom lopte"

Trener nogometaša Barcelone Josep Guardiola ponudio je španskim novinarima opsežnu analizu prve i najavu druge četvrtfinalne utakmice Lige prvaka protiv Barcelone.

Josep Guardiola (Foto: AP)
Prvi dvoboj u Londonu završio je rezultatom 2-2, iako je Barcelona već u prvom poluvremenu propustila potpuno razbiti "topnike". Redali su Gaurdiolini nogometaši priliku za prilikom, ali Arsenalov španski vratar Manuel Almunia radio je čuda na golu. No, u nastavku je Zlatan Ibrahimović s dva pogotka osigurao Barceloni vodstvo 2-0, ali se Arsenal golovima Thea Walcotta i kapitena Fabregasa (koji ne igra u uzvratu) vratio do konačnih 2-2.

"Po meni, nije Walcott taj koji je u prvom dvoboju zadržao Arsenal u igri za polufinale. To je bio Manuel Almunia, koji je imao 10 ili 11 odličnih odbrana. Walcott je dobro igrao protiv nas, kao i u zadnjoj Arsenalovoj utakmici u prvenstvu. Radi se o kvalitetnom igraču. Naš je zadatak što više držati loptu u našim nogama i igrati jednostavno. Na taj način ćemo neutralizirati i Walcottovu kvalitetu", rekao je Guardiola, te nastavio:

"Arsenal je dobra ekipa. I oni, poput nas, teže što većem posjedu lopte i stvaranju šansi. Zbog toga su se uspjeli u prvom dvoboju vratiti od 0-2 do 2-2. Mi ćemo u utorak nastojati što više držati loptu. Vjerujem da isto želi i Arsene Wenger za svoju momčad. To bi moglo biti i odlučujuće. Pobijedit će tim koji bude imao veći posjed lopte. U svakom slučaju, mi ćemo uzvratnom dvoboju protiv Arsenala pristupiti kao da se radi o finalu", kaže Guardiola.

Ujedno je iskoristio priliku i zahvalio se engleskim novinarima na komplimentima kojima su nakon prvog dvoboja obasuli igru Barcelonine ekipe i rad njenog trenera...

"Mislim da igramo dobar nogomet, na najvišem nivou. Ako protiv Arsenala u Londonu stvorimo 22 prilike, a 11 od njih samo u prvih 15 minuta igre, onda morate biti ponosni na svoje igrače. Međutim, to još uvijek nije dovoljno. Izostala je pobjeda, a to je najvažnije. Naš cilj je plasman u polufinale. Ako u tome ne uspijemo, ljudi u Lonodnu će komentarisati: 'O, da, jednom je ovdje Barcelona igrala stvarno dobar i lijep nogomet, ali mi smo ušli u polufinale, a njih smo poslali kući'.

"Prema tome, treba zaboraviti na prvu utakmicu protiv Arsenala i razmišljati samo o ovoj koja nam slijedi. Ukoliko bilo koji od naših 11 igrača neće biti 100% usredotočen na utakmicu, teško ćemo u polufinale", zaključio je Guardiola.
Govori kako jest, a ne kako neki ovdje kontaju, "razvalit ćemo ih", "poderat ćemo ih", itd itd... Al dobro, zato jesu oni forumaši a ovo najperspektivniji trener u historiji fudbala ;)

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.