BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Edin Bavčić je bio Jordan za ovog Arslanagića 
Shvatas da necemo ovako nonsalantno igrati jace utakmice? Cilj je samo da se ne povrijede nasi, izgubiti necemo, nema teoretske sanse. Malo da se ispucaju i to je to.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Burberry46
- Kontakt:
Bgm bez ucinka Robersona i sa ovakvim arslanagicem nemamo sta traziti dalje
Ma ok je, daj malo vise Hrelje u drugom i Robertson nek se ispucava da udje u formu
Roberson dokazuje da je ispravna odluka bila pozvati ga. 

ja negativnih ljudi jbt
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Nije stvar u tome da je rezultat los, vec nacin igre, kako se promasivaju otvoreni sutevi, kako u odbrani covjek Simitzis non stop ostaje sam itd. Protiv ozbiljnih reprezentacija neces imati toliko prostora i onda ce ovi promasaju i rupe u odbrani mnogo da kostaju. Rezultat kao rezultat je super!newton_heath_lyr je napisao/la: ↑28 avg 2025, 18:05Cuj tanko.
Trebalo je biti 47:0 pa da bude dobro. Tobe jarrabi jesmo težak narod.
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
-
- Kontakt:
Ma igraju naši dovoljno toliko da povećavaju prednost 10 poena po 1/4, a ima tu prostora za napredak još u odbrani minimalno 20%. Rutinska igra, nadam se da će Roberson proraditj na kraju tekme, kao i Arslanagić, jako bitni igrači koliko god to smiješno zvučalo za nastavak takmičenja
Bravo i našim navijačima, odličan broj

Bravo i našim navijačima, odličan broj

Zadnja izmjena: Slobodanpad1945, dana/u 28 avg 2025, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
- Hrammm1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne znam odakle očekivanje da Arslanagić odjednom može zaigrati dostojno nivoa EB? Momak nije taj nivo.Slobodanpad1945 je napisao/la: ↑28 avg 2025, 18:08Ma igraju naši dovoljno toliko da povećavaju prednost 10 poena po 1/4, a ima tu prostora za napredak još u odbrani minimalno 20%. Rutinska igra, nadam se da će Roberson proraditj na kraju tekme, kao i Arslanagić, jako bitni igrači koliko god to smiješno zvučalo za nastavak takmičenja
Bravo i našim navijačima, odličan broj![]()
![]()
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa buraz takav je protivnik , samo šutiraju divlje trojke , bolji smo od njih 20-30 razlike , malo jači trening čemu jače igrati ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Upravo sam o tome i govorio,rezultat ovdje nije upitan ali igra nam ne postijidelko je napisao/la: ↑28 avg 2025, 18:07Nije stvar u tome da je rezultat los, vec nacin igre, kako se promasivaju otvoreni sutevi, kako u odbrani covjek Simitzis non stop ostaje sam itd. Protiv ozbiljnih reprezentacija neces imati toliko prostora i onda ce ovi promasaju i rupe u odbrani mnogo da kostaju. Rezultat kao rezultat je super!newton_heath_lyr je napisao/la: ↑28 avg 2025, 18:05Cuj tanko.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pa neće ostavljati Aldamu i slične na otvorenim šutevima ko ove sladoledare sa Kipra jbt. Treba da grizu od prve do zadnje sekunde u utakmici na obje strane terena a koju će svakako dobiti 30+ razlike bez obzira ko igrao za nas?delko je napisao/la: ↑28 avg 2025, 18:07Nije stvar u tome da je rezultat los, vec nacin igre, kako se promasivaju otvoreni sutevi, kako u odbrani covjek Simitzis non stop ostaje sam itd. Protiv ozbiljnih reprezentacija neces imati toliko prostora i onda ce ovi promasaju i rupe u odbrani mnogo da kostaju. Rezultat kao rezultat je super!
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Stvarno sramota kako ovdje ne idu do kraja. Slabo se trude. Ipak je ovaj Kipar sila.Yucca je napisao/la: ↑28 avg 2025, 18:09Upravo sam o tome i govorio,rezultat ovdje nije upitan ali igra nam ne postijidelko je napisao/la: ↑28 avg 2025, 18:07Nije stvar u tome da je rezultat los, vec nacin igre, kako se promasivaju otvoreni sutevi, kako u odbrani covjek Simitzis non stop ostaje sam itd. Protiv ozbiljnih reprezentacija neces imati toliko prostora i onda ce ovi promasaju i rupe u odbrani mnogo da kostaju. Rezultat kao rezultat je super!newton_heath_lyr je napisao/la: ↑28 avg 2025, 18:05Cuj tanko.
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa naravno da jeste , bio je na korak do potpisa sa NBA ekipom ...
Malo si se zayebao , ali nema veze

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Svasta nam se desilo sa povredama, grupa smrti, kako god da bude ponosan

Ovo da je dobro, nije. Rezultat ne treba zavaravati.

Ovo da je dobro, nije. Rezultat ne treba zavaravati.
U slucaju istog odnosa pobjeda/porazi, jel odlucuje kos razlika ili medjusobni ogled
Medjusobni
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- akisarajevo92
- Kontakt:
Uzeo sad free trial pa da uporedim sa kinezima
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 28 avg 2025, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Lavcina, sagitarius i 14 gostiju.