Pa znaš kako, nije to više samo u fudbal stalo, ima tu sociološkog faktora, zaslužili su da im se nekad i vrati. U moj vakat mi smo na fakultetu zayebavali navijače Arsenala srijedom/četvrtkom nakon LP, a eto vidi sad...ko god nabije Real 3-0 kako god, halal bilo.armando je napisao/la: ↑09 apr 2025, 16:59Čudno od tebe. Negledljivi su od kako ih ovaj smrklo trenira, nemaju ni neke igrače.
Da je onaj stari Arsenal, pun dinamike, sjajnih igrača, ponekad i poderanih gaća radi igre na gol više, pa hajd.
Ovako jok. Ako i prođu halaše, udaraju na prvog favorita i tu im je kraj.
Champions League 2024/25
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2024/25
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Znači u finalu smo već, hvala na ovoj prognozi veliki majstore fudbalskih prognozaarmando je napisao/la: ↑09 apr 2025, 16:59Čudno od tebe. Negledljivi su od kako ih ovaj smrklo trenira, nemaju ni neke igrače.
Da je onaj stari Arsenal, pun dinamike, sjajnih igrača, ponekad i poderanih gaća radi igre na gol više, pa hajd.
Ovako jok. Ako i prođu halaše, udaraju na prvog favorita i tu im je kraj.

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Da je ovo onaj post invicibles Wengerov Arsenal koji je imao dosta taktičkih mana u nemogućnosti da se prilagodi protivniku ali i nedostatku realnog kvaliteta u ekipi rekao bi da je pola-pola u revanšu.
Ne pamtim kad je neko Artetin Arsenal dobio tri gola razlike a Realu je još i teže jer Arsenal je pod manjim pritiskom u ovoj utakmici, ne moraju se otvarati i rizikovati previše kao sinoć . Real je svoje prilike mahom stvorio iz tranzicije, kad su gradili napad nisu iskreirali haman pa ništa. Trebat će im puno drugačiji pristup, agresivnije i otvorenije uz nadu da Arsenal ne iskoristi svoje šanse iz tranzicije, teško je očekivati da ova odbrana Reala izadje visoko i ne dozvoli prostor za Saku i Martinelija.
U ostalom, nek se izjasne velikani premijer lige kad su zadnji put dobili Arsenal u ligi i bit će navijačima Reala malo jasnija slika koliko inspirisan Real mora biti da prodje Arsenal. Naravno da je i Bernabeu posebna priča za sebe i da je to prednost Realu i sigurno dodatna energija, pogotovo ako Real povede. S druge strane na Arsenalu je da pokaže kako je u ovom trenutku bolja ekipa i odradi revanš na visokom nivou.

Ne pamtim kad je neko Artetin Arsenal dobio tri gola razlike a Realu je još i teže jer Arsenal je pod manjim pritiskom u ovoj utakmici, ne moraju se otvarati i rizikovati previše kao sinoć . Real je svoje prilike mahom stvorio iz tranzicije, kad su gradili napad nisu iskreirali haman pa ništa. Trebat će im puno drugačiji pristup, agresivnije i otvorenije uz nadu da Arsenal ne iskoristi svoje šanse iz tranzicije, teško je očekivati da ova odbrana Reala izadje visoko i ne dozvoli prostor za Saku i Martinelija.
U ostalom, nek se izjasne velikani premijer lige kad su zadnji put dobili Arsenal u ligi i bit će navijačima Reala malo jasnija slika koliko inspirisan Real mora biti da prodje Arsenal. Naravno da je i Bernabeu posebna priča za sebe i da je to prednost Realu i sigurno dodatna energija, pogotovo ako Real povede. S druge strane na Arsenalu je da pokaže kako je u ovom trenutku bolja ekipa i odradi revanš na visokom nivou.
- JayCatwright
- Kontakt:
Zanimljivo kako niko ne može uzeti Arsenala, a opet nisu osvojili ligu 21 godinu, a LP nikad, jako zanimljivo.
Bez guglanja, Brighton 2023 pred kraj lige na Emiratimachily-rz je napisao/la: ↑09 apr 2025, 18:06Da je ovo onaj post invicibles Wengerov Arsenal koji je imao dosta taktičkih mana u nemogućnosti da se prilagodi protivniku ali i nedostatku realnog kvaliteta u ekipi rekao bi da je pola-pola u revanšu.![]()

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ma jedino luzerluk Arsenala moze dovesti do toga da Real prodje. Al da bi se on aktivirao ovi moraju pokazati nesto i zabiti bar dva gola. A po onome sto pruzaju na terenu ne bih rekao da su sposobni za to. Mislim da im je i svakako bolje da ispadnu i rijese se Ancelottia pa da vidimo na sta ce liciti pod Alonsom. 

Sinoć London i Liga prvaka, danas Larsa i shisha. Lagano 

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Arteta je napravio nešto od Arsenala a smijali su mu se na početku u onih par kola kad je cini mi se gubio po 3 4 gola razlike
Ne znam sta da ti kazemJayCatwright je napisao/la: ↑09 apr 2025, 18:16Zanimljivo kako niko ne može uzeti Arsenala, a opet nisu osvojili ligu 21 godinu, a LP nikad, jako zanimljivo.
Arsenal je zasluzio puno vise kroz historiju nego drugi neki
Takav je fudbal
Nek je Arsenal nabusio ove galaktikose i nadam se da ce osvojiti, iako vise volim Inter
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ne mogu ti rijecima docarati kakvom retardu odgovarasNoDi80 je napisao/la: ↑09 apr 2025, 19:10Ne znam sta da ti kazemJayCatwright je napisao/la: ↑09 apr 2025, 18:16Zanimljivo kako niko ne može uzeti Arsenala, a opet nisu osvojili ligu 21 godinu, a LP nikad, jako zanimljivo.
Arsenal je zasluzio puno vise kroz historiju nego drugi neki
Takav je fudbal
Nek je Arsenal nabusio ove galaktikose i nadam se da ce osvojiti, iako vise volim Inter
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- JayCatwright
- Kontakt:
konačno glas razuma
-
- Kontakt:
Cuj Courtois kriv jer je krenuo desno kod drugog slobodnjaka
Pa ono ne bi odbranio, taman da je stojao uz stativu, a ne na sredini gola

Pa ono ne bi odbranio, taman da je stojao uz stativu, a ne na sredini gola
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ma ja, kriv Kurto, a nije kriv Perez koji primorava trenera da mu 3 lijeva krila moraju uvijek igrati. A od ta 3, dva ne igraju odbranu nikako 
Kurto je kriv i sto centra sinoc nisu mogli preci i 3 pasa uvezati. A da, to je taktika

Kurto je kriv i sto centra sinoc nisu mogli preci i 3 pasa uvezati. A da, to je taktika

Ogromna vecina je ovdje pisala kako Real glat prolazi, kao da igraju protiv Stupcanice Olovo.
Arsenal je pod vodstvom Artete dosta napredovao, posebno u defanzivi. Mene uopste nije iznanadila sinosnja utakmica, Real je u losoj formi, Valencija koja se bori za zivot ih mlatne na Bernabeu - al opet sam vise ocekivao od njih, ipak je ovo njihovo takmicenje, a ne da im Kurtoa bude najbolji igrac.
Arsenal je pod vodstvom Artete dosta napredovao, posebno u defanzivi. Mene uopste nije iznanadila sinosnja utakmica, Real je u losoj formi, Valencija koja se bori za zivot ih mlatne na Bernabeu - al opet sam vise ocekivao od njih, ipak je ovo njihovo takmicenje, a ne da im Kurtoa bude najbolji igrac.
-
- Kontakt:
Večeras lagane pobjede Barce i Liverpula.
Ovako je Real igrao i kad je 2 puta prošao City-ja, 2022 i 2024.let3 je napisao/la: ↑09 apr 2025, 20:18Kad su izvuceni parovi ogromna vecina je ovdje pisala kako Real glat prolazi, kao da igraju protiv Stupcanice Olovo.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- JayCatwright
- Kontakt:
Kakvu ekipu Villa ima, gledaj klupe 

Jel tacno ovo da City nudi blizu 300m za Laminea?Mokes je napisao/la: ↑09 apr 2025, 20:24Ovako je Real igrao i kad je 2 puta prošao City-ja, 2022 i 2024.let3 je napisao/la: ↑09 apr 2025, 20:18Kad su izvuceni parovi ogromna vecina je ovdje pisala kako Real glat prolazi, kao da igraju protiv Stupcanice Olovo.

-
- Kontakt:
Mali debeljuca samo u mokrim snovima može ovako nešto zabiti. Da si valjao, narastao bi.
-
- Kontakt:
Ga(y)laktikosima je već godinama (pored sudije) glavni igrač golman. Od Keylora, Lunina pa sve do Nutelle. Sva trojica su skidala 100% zicere protivnika u ključnim trenucima.let3 je napisao/la: ↑09 apr 2025, 20:18Ogromna vecina je ovdje pisala kako Real glat prolazi, kao da igraju protiv Stupcanice Olovo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.