Forum
Re: Forum
Admine zašto je problem ako u potpisu citiram pjesmu jedne Tuzlanske grupe o fašistima?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Mislim da je zabranjeno bilo kakve uvrede na iciji nacin stavljat u potpis nisam admin ali da ti pokusam odg.Heller je napisao/la:Admine zašto je problem ako u potpisu citiram pjesmu jedne Tuzlanske grupe o fašistima?

04.10.2009 !!
Zato ovo nije forum koji se bavi tematikom fašizma, antifašizma, pjesmama i tuzlanskim grupama, pa ne želim da nešto takvo čitam u svakom tvom postu.Heller je napisao/la:Admine zašto je problem ako u potpisu citiram pjesmu jedne Tuzlanske grupe o fašistima?
Takav potpis ničim ne doprinosi kvaliteti foruma i provocira diskusje kojima nije mjesto na ovom forumu, a kakvu sam upravo obrisao i na ovoj temi.
- NoName
- Kontakt:
Re: Forum - pristup mobitelom
Ta traka je veoma iritantna, skače po ekranu i zaklanja tekst. Ista verzija Androida.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Forum
A i ovaj forum ode u qrac.
Zar nije bit ove internetske zajednice da se vodi neka zdrava diskusija izmedju forumasa?
Taman sam stavio dva komentara na temi Real Madrid i Edin Dzeko.
Izadjem,opet udjem,vidim da je netko napisao nesto nakon mene,vidim da sam citiran.
Prvo sto mi padne na pamet mi je da je to neki argument,neki forumas dao svoje misljenje,komentar u vezi teme i sta sve ne,nesto sto bi dovelo do daljneg razvitka diskusije.
A doceka me na temi "Edin Dzeko" sljedece : Tebe ljudi mrze od rođenja a na drugoj temi,"RM":
Jesi ti onaj sto navija za City,sta ti imas pravo nesto ovdje pisati.
Razumijem ja da sam ja vama zanimljiv,i da volite bocnuti i bacati svoje provokacije na moj racun,ali zasto to raditi na forumu,gdje se vodi neka diskusija i gdje ljudi pisu o nekim aktualnostima,prvobitno o sportu,ako pricamo o ovom forumu.
Dajte me se barem prestanite kaciti na forumu,kad su druge teme u prvom redu,i kad hocu procitati misljenja drugih ljudi i kad hocu voditi diskusiju o tim stvarima.
Kako bi vama bilo,npr. sjedite sa jaranom na kavi,i vi sad kazete nesto tipa : Sta mislis o ovom Baleu,jeli on bas vrijedi tolikih para?
a on ti odgovori "Jest ti glava velika".
Jeli to normalno i jeli ima veze sa zdravim razumom.
_________
Znam da administracija ne moze nista tome uraditi,takvi su,samo zaklope oci i kazu da prijavljujes off topic(iskreno,da ima kakva aplikacija da mjeri koliko sam puta kliknuo na tu poveznicu,mislim da bi se preracunao i srusio bi se sistem),pa evo,ajmo se dogovoriti mi medju sobom.
Ja vama dadnem npr : fb profil,twitter,mail,evo imate i ovdje na PP na forumu,pa saljite svoje poruke,provocirajte,vrijeđajte,izderite se iz sve volje,sta god vas kopka,saljite koliko vas je volja.
A ostavite na forumu da bude normalna situacija i da ljudi diskutiraju o sportskim temama.
Mislim da ne trazim puno,da ce vam ovaj dogovor prijati,pa ako netko zeli prihvatiti,samo u PP koji profil zelite,aktivan sam ovdje uvijek,ja vam dadnem pa vi saljite sta zelite.
EDIT:
Volio bih jos da nadodam da mi uzasno smeta kad netko spominje godine forumasa.
Nije samo slucaj sa mnom,vec sam primjetio i na drugim mjestima.
Kad netko stavi komentar na neku temu,a netko mu se javi i kaze:"Sta ti znas,koliko ono imas,16 godina..."
Ako je ovo forum,onda smo svi forumasi jednaki.
Razlikujemo se samo u avataru i potpisu,plus zavisi na kojem je pdf neki forumas aktivniji.
Kakve veze ima ako ja imam 10 ili 110 godina.
To je cista diskriminacija.
Ako malo zamjenimo uloge,dobijemo rasizam.
Ne mogu se sjetiti gdje bi to mogla biti pozitivna stvar.
Zar nije bit ove internetske zajednice da se vodi neka zdrava diskusija izmedju forumasa?
Taman sam stavio dva komentara na temi Real Madrid i Edin Dzeko.
Izadjem,opet udjem,vidim da je netko napisao nesto nakon mene,vidim da sam citiran.
Prvo sto mi padne na pamet mi je da je to neki argument,neki forumas dao svoje misljenje,komentar u vezi teme i sta sve ne,nesto sto bi dovelo do daljneg razvitka diskusije.
A doceka me na temi "Edin Dzeko" sljedece : Tebe ljudi mrze od rođenja a na drugoj temi,"RM":
Jesi ti onaj sto navija za City,sta ti imas pravo nesto ovdje pisati.
Razumijem ja da sam ja vama zanimljiv,i da volite bocnuti i bacati svoje provokacije na moj racun,ali zasto to raditi na forumu,gdje se vodi neka diskusija i gdje ljudi pisu o nekim aktualnostima,prvobitno o sportu,ako pricamo o ovom forumu.
Dajte me se barem prestanite kaciti na forumu,kad su druge teme u prvom redu,i kad hocu procitati misljenja drugih ljudi i kad hocu voditi diskusiju o tim stvarima.
Kako bi vama bilo,npr. sjedite sa jaranom na kavi,i vi sad kazete nesto tipa : Sta mislis o ovom Baleu,jeli on bas vrijedi tolikih para?
a on ti odgovori "Jest ti glava velika".
Jeli to normalno i jeli ima veze sa zdravim razumom.
_________
Znam da administracija ne moze nista tome uraditi,takvi su,samo zaklope oci i kazu da prijavljujes off topic(iskreno,da ima kakva aplikacija da mjeri koliko sam puta kliknuo na tu poveznicu,mislim da bi se preracunao i srusio bi se sistem),pa evo,ajmo se dogovoriti mi medju sobom.
Ja vama dadnem npr : fb profil,twitter,mail,evo imate i ovdje na PP na forumu,pa saljite svoje poruke,provocirajte,vrijeđajte,izderite se iz sve volje,sta god vas kopka,saljite koliko vas je volja.
A ostavite na forumu da bude normalna situacija i da ljudi diskutiraju o sportskim temama.
Mislim da ne trazim puno,da ce vam ovaj dogovor prijati,pa ako netko zeli prihvatiti,samo u PP koji profil zelite,aktivan sam ovdje uvijek,ja vam dadnem pa vi saljite sta zelite.
EDIT:
Volio bih jos da nadodam da mi uzasno smeta kad netko spominje godine forumasa.
Nije samo slucaj sa mnom,vec sam primjetio i na drugim mjestima.
Kad netko stavi komentar na neku temu,a netko mu se javi i kaze:"Sta ti znas,koliko ono imas,16 godina..."
Ako je ovo forum,onda smo svi forumasi jednaki.
Razlikujemo se samo u avataru i potpisu,plus zavisi na kojem je pdf neki forumas aktivniji.
Kakve veze ima ako ja imam 10 ili 110 godina.
To je cista diskriminacija.
Ako malo zamjenimo uloge,dobijemo rasizam.
Ne mogu se sjetiti gdje bi to mogla biti pozitivna stvar.
Keep walking.
.
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 04 sep 2013, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
@otelo vala i ti si dosadio bogu i covjeku. haj prodji ga se jednom vise
slozio bih se u nekim stvarima sa @coutinhom, pogotovo ovo za prijavljivanje postova, offtopice i slicno. naravno da moderator ne moze sve pregledat, ali i meni su dosadili s tim glupostima.

slozio bih se u nekim stvarima sa @coutinhom, pogotovo ovo za prijavljivanje postova, offtopice i slicno. naravno da moderator ne moze sve pregledat, ali i meni su dosadili s tim glupostima.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Moze li neko procesljati teme u pdf Reprezentacija BiH, otislo se predaleko sa glupostima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Može.Virtu4l je napisao/la:Moze li neko procesljati teme u pdf Reprezentacija BiH, otislo se predaleko sa glupostima.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Kako si ti naporan stare mi.Otelo je napisao/la: @admin i meni je danas jedan djecak iz razreda ukrao gumicu,zalio sam se profesorici al me nije htjela slusat.
Mozes li mi ti pomoci?
Da ga istucem il da si kupim novu gumicu?
Nešto furaš momka po forumu, prcaš ga gdje stigneš, ne bil' ti se neko nasmijao, a gori si od njega, k'o kakva krpuša jbt.
Zadnjih dana kada udjem na portal nema mi akutelnih tema na forumu.Ono sa desne strane jednostavno je nestalo.Mislio sam da je to do moga kompjutera ali kasnije na jos par kompjutera i na laptopu se isto dešava. 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
kod mene se to ne dešava ... istina da je kod mene 4.1.2 android , ali također , otvaram stranicu preko chrome-a ..
Da li je to sad OK?NoName je napisao/la:Ta traka je veoma iritantna, skače po ekranu i zaklanja tekst. Ista verzija Androida.
kada ce ios app?
kod mene sasvim normalno radi
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=80960" onclick="window.open(this.href);return false;
zadnje teme stranica.
jedni te isti nacionalisti trolaju
zadnje teme stranica.
jedni te isti nacionalisti trolaju

1946
- anton 1983
- Kontakt:
Se more ovdje dobiti ban ako se dokaže da je neko priglup? Ne mislim kad se sa tobom ne slaže nego baš kad je priglup?
Npr. ja velim da nisam zadovoljan sa igrom košarkaške repke, taj neko pročita tvoj post, replicira i kaže:" pa jesi ti normalan, kako možeš reć, da SUPER igramo? "
Sam pitam.
Npr. ja velim da nisam zadovoljan sa igrom košarkaške repke, taj neko pročita tvoj post, replicira i kaže:" pa jesi ti normalan, kako možeš reć, da SUPER igramo? "
Sam pitam.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- NoName
- Kontakt:
Sada je OK, traka je smještena na dnu. Nije kao na novijim androidima, gdje se pomiče kako se skrola nego je statična ali barem ne skače po ekranu.admin je napisao/la:Da li je to sad OK?NoName je napisao/la:Ta traka je veoma iritantna, skače po ekranu i zaklanja tekst. Ista verzija Androida.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.