Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Elegant
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la Elegant » 18 maj 2012, 11:09

anonimni je napisao/la:prenosiće nas zadnje kolo, ako je po prošloj godini sudit'..

p.s. kakve je ovo Leotar (ne)sreće, zadnje tri godine zadnje kolo odigra s prvakom.. :)
Ma pusti zadnje kolo u Trebnju pred 125 navijaca, umjesto da se sa pune Grbavice gdje ce biti i festa. :|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 18 maj 2012, 11:29

zar nije bolje (bar klubu) da se ne prenosi utakmica s Grbavice da više ljudi dođe, a da onda država može u zadnjem kolu vidjeti šampiona 8-) ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 maj 2012, 11:34

anonimni je napisao/la:zar nije bolje (bar klubu) da se ne prenosi utakmica s Grbavice da više ljudi dođe, a da onda država može u zadnjem kolu vidjeti šampiona 8-) ?
Kako god okrenes protvi Kozare ce biti puno, a koliko ima raje sto ne moze da dođe. Sem toga mnogo ce biti ljepse za gledati za razlik od zadnjeg kola gdje ce biti mrtva atmosfera.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 18 maj 2012, 11:36

ne znam šta bi' ti rek'o.. na kraju krajeva, ja ne mogu gledati Želju ni na Grbavici ni na TV-u jer neću bit' u Saraj'vu, al' mogu se složiti s tobom da bi bar bilo ljepše vidjeti pun stadion nego stolice Polica, al' vidjećemo šta će bit' na kraju...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 18 maj 2012, 11:43

Dali ce se zadnje kolo prenositi FKS-Borac?
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 18 maj 2012, 12:22

Elegant je napisao/la:29. kolo prenosi se kombinovano Zrinjski-Siroki / Olimpik-Leotar. :cry:

Ne mogu vjerovati da nece prenositi sa Grbavice sampiona. (mozda hoce Moja TV)
Prenosi MojaTV, najava stoji na njihovom kanalu.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 18 maj 2012, 14:33

jose je napisao/la:
Elegant je napisao/la:29. kolo prenosi se kombinovano Zrinjski-Siroki / Olimpik-Leotar. :cry:

Moja TV u 29. kolu prenosi Zvijezda-Sarajevo, vec imaju plakati poljepljeni na nekim objektima BHTelecoma.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 18 maj 2012, 15:09

Stole iz Bora je napisao/la:
jose je napisao/la:

Moja TV u 29. kolu prenosi Zvijezda-Sarajevo, vec imaju plakati poljepljeni na nekim objektima BHTelecoma.
*ebiga, pogrešno sam citirao. Mislio sam na Leotar-Željezničar u zadnjem kolu. Do mene.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 20 maj 2012, 19:02

I daj,neka nešto promjene u svojoj shemi...ovo je bilo katastrofa gledati,koja uspavanka.
Zar se ne može promjeniti izbor utakmice ili mora biti kako su oni zamislili,nekad davno,ni ne sluteći da će biti nezanimljivo?
Umjesto Sloboda-Velež i Željo-Kozara,prisiljeni smo gledati ovo s.r.a.nj.e!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 20 maj 2012, 19:14

tepsija je napisao/la:I daj,neka nešto promjene u svojoj shemi...ovo je bilo katastrofa gledati,koja uspavanka.
Zar se ne može promjeniti izbor utakmice ili mora biti kako su oni zamislili,nekad davno,ni ne sluteći da će biti nezanimljivo?
SLoboda : Velez ?!Derbi zacelja umijesto najveceg hercegovackog derbija izmedju HSK Zrinjskog i NK Sirokog?! :lol:
Slazem se da je Zelju trebalo prenositi !

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 20 maj 2012, 19:26

edo_malesak je napisao/la:
bekicamir je napisao/la:
tepsija je napisao/la:I daj,neka nešto promjene u svojoj shemi...ovo je bilo katastrofa gledati,koja uspavanka.
SLoboda : Velez ?!Derbi zacelja umijesto najveceg hercegovackog derbija izmedju HSK Zrinjskog i NK Sirokog?! :lol:
Ma da, trebalo je prenosit dva fasisticka kluba, da truju omladinu ispadima nacinalozima, i stavit ih ispred dva kluba koja su igrala bitne uloge i u EX-Yu a i u danasjoj PL. Trrebalo je prenosit HSK Zrinjskog i NK Sirokog koji nema nikakav rezutlatski znacaj a zanemarit utakmicu sezone za Slobodu. Ne seri Omere
cuj fasisticka! :? sram te bilo.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 20 maj 2012, 19:34

edo_malesak je napisao/la:
bekicamir je napisao/la:
Ma da, trebalo je prenosit dva fasisticka kluba, da truju omladinu ispadima nacinalozima, i stavit ih ispred dva kluba koja su igrala bitne uloge i u EX-Yu a i u danasjoj PL. Trrebalo je prenosit HSK Zrinjskog i NK Sirokog koji nema nikakav rezutlatski znacaj a zanemarit utakmicu sezone za Slobodu. Ne seri Omere
:lol: :lol: :lol: kako je lik napacen :lol: :lol: kompleks
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 20 maj 2012, 21:35

:lol: :lol: :lol: kako je lik napacen :lol: :lol: kompleks
hahaha. kompleks, svakako.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 22 maj 2012, 13:47

nek mi neko da bar jedan razlog zbog cega se prenosi sutra siroki-olimpik sa prazne pecare,a ne sarajevo-borac :oops: :oops:

ja mogu bez imalo razmisljanja naci 10 razloga zbog cega bih prednost dao utakmici sarajevo-borac,ali bice mi lakse ako mi neko napise barem jedan u prilog utakmice na pecari...dobro,slavija-sloboda,ok bas zanimljiva utakmica,ali ovo :oops: :oops:

znaci,dva kluba od kojih borac ima brojcano vecu posjetu iako je 9 utakmica odigrao pred praznim tribinama..!!? :oops:

-utakmica na pecari potpuno zavisi od rezultata sa koseva,u suprotnom je totalno nevazna....

-siroki kaznjen igra pred praznim tribinama (i bez kazne ne bi bilo vise od 100 gledalaca)

-argument ne moze biti ni da je utakmica prenosena jesenas,jer je prenoseno i borac-sarajevo....

ne razumijem zaista,i molim pojasnjenje...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 22 maj 2012, 13:54

Tu si u pravu..Siroki je bio na tv-u protiv Zelje u kupu pa protiv zrinjskog proslo kolo pa sad opet :S dosta ga je vala, isto i Olimpic bili su proslo kolo protiv leotara..
Najbolje bi bilo kombinovani prenos Sarajevo-Borac, Slavija-Sloboda najuzbudljivije utakmice, borba za evropu , borba za opstanak, ali eto nas se nepita puno nazalost.

BanjaluckiVelikan
Kontakt:

Post Postao/la BanjaluckiVelikan » 22 maj 2012, 13:55

Stvarno su bezveze ovi sa bht a, ne prenositi utakmicu sa Koševa koja će biti super zanimljiva a još iz prvog dijela prenošeno Borac-Sarajevo! Nadam se da sledeće sezone će biti malo logičniji odabir utakmica, da se prenose pravi derbiji i zanimljive utakmice,a ne neke ne bitne koje ništa ne odlučuju!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 22 maj 2012, 14:02

e pa, postoje zahtjevi da se prilikom smanjenja lige na 12 vodi računa o nacionalnom reciprocitetu bez obzira na rezultate, tako su postojali i zahtjevi kod prenosa utakmica za famozni reciprocitet bez obzira na atraktivnost i zanimljivost

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 22 maj 2012, 14:04

Armageddon2012 je napisao/la:nek mi neko da bar jedan razlog zbog cega se prenosi sutra siroki-olimpik sa prazne pecare,a ne sarajevo-borac :oops: :oops:

ja mogu bez imalo razmisljanja naci 10 razloga zbog cega bih prednost dao utakmici sarajevo-borac,ali bice mi lakse ako mi neko napise barem jedan u prilog utakmice na pecari...dobro,slavija-sloboda,ok bas zanimljiva utakmica,ali ovo :oops: :oops:

znaci,dva kluba od kojih borac ima brojcano vecu posjetu iako je 9 utakmica odigrao pred praznim tribinama..!!? :oops:

-utakmica na pecari potpuno zavisi od rezultata sa koseva,u suprotnom je totalno nevazna....

-siroki kaznjen igra pred praznim tribinama (i bez kazne ne bi bilo vise od 100 gledalaca)

-argument ne moze biti ni da je utakmica prenosena jesenas,jer je prenoseno i borac-sarajevo....

ne razumijem zaista,i molim pojasnjenje...
borac - sarajevo je bilo na moja tv, a ne na bht1.
ugovor je potpisan jos prije pocetka prvenstva i utakmice za prenos su odabrane jos jesenas.mozemo biti zadovoljni da mozemo ikako gledat premijner ligu na tv-u , a svi se nadamo da ce se sljedece sezone prenositi dosta interesantnije utakmice, odnosno koje i stvarno jesu derbi kola

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 22 maj 2012, 14:06

To će moći isposlovati samo Udruženje premijerligaških klubova - nadam se da će se isto što prije osnovati.
Hayley <3

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 22 maj 2012, 14:21

Ma ovi prijenosi nemaju veze s važnošću i atraktivnošću utakimca, stvar je samo u reciprocitetu, da svaki klub bude jednako zastupljen putem TV ekrana. Sad, što kod njih nema ''šlifa'' da malo to promoćurnije organizuju, pa da uz reciprocitet dodaju i važnost utakmice je sasvim druga stvar, tj. nesposobnost i amaterizam ljudi koji rade na televiziji. Al' ovo je još jedan od dodatnih motiva zašto se liga treba skratiti.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, LondonBlues, Pablo11, VolimBiH96 i 20 gostiju.