i to onaj fašistički SK prenosi, tako im i treba, reko bi to onaj pod nickom 4za1, zadnjim kojeg se ja sjećam

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Upravodarker10 je napisao/la: ↑12 dec 2021, 14:16mislim da se u red bullu zale da je ovaj bio ahead at the apex i da hoce rec da se hamilton tu morao povuc, poslije toga je lewis jos maksimalno isjekao onu krivinu, tolilo ju je isjekao da je izasao na stazu prakticno punom brzinom i stekao ogromnu prednost
Pa i ja bih stvaro kad bih presjeko krivinu i punom brzinom pobjego. Heheh
Jeste, kad Ham napravi sranje, hajde neka se trkaju, kad Max to uradi onda je supak, itd itd.
Da ali zar se nisu složili da je vratio Hamilton stečenu prednost presjecanjem do kraja kruga?darker10 je napisao/la: ↑12 dec 2021, 14:16mislim da se u red bullu zale da je ovaj bio ahead at the apex i da hoce rec da se hamilton tu morao povuc, poslije toga je lewis jos maksimalno isjekao onu krivinu, tolilo ju je isjekao da je izasao na stazu prakticno punom brzinom i stekao ogromnu prednost
Vratio stecenu prednost kroz krivine gdje je formula sporija i iza bicikliste a kamoli iza deuge formule radi prljavnog zeaka. Ili je genijalan potez Hama ili pogresna odluka sudaca, nista Max nije krivbodi123 je napisao/la: ↑12 dec 2021, 14:19Da ali zar se nisu složili da je vratio Hamilton stečenu prednost presjecanjem do kraja kruga?darker10 je napisao/la: ↑12 dec 2021, 14:16mislim da se u red bullu zale da je ovaj bio ahead at the apex i da hoce rec da se hamilton tu morao povuc, poslije toga je lewis jos maksimalno isjekao onu krivinu, tolilo ju je isjekao da je izasao na stazu prakticno punom brzinom i stekao ogromnu prednost
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.